Widok
no wlansie mam Renni owocowe..moj maz jest wpanialomyslny i jak kupowal to zaznaczyl ze owocowe bo wie ze ja miety nie lubie;)(ja nawet nie wiedziałam ze sa owocowe) rzeczywiście po słodyczach pieczenie wzmaga a ja je tak uwielbiam;) po smażonym tez chociaż w sobote jadlam rosol nic smażonego i to był najgorszy dzień "zgagowy"..
tez bym chętnie na te warsztaty się zapisala mimo ze jestem już z tych "doświadczonych" ale pewnie nie będę miała czasu ze względu na prace mojego meza:( chociaż one odbywać się maja w sobote tak?
tez bym chętnie na te warsztaty się zapisala mimo ze jestem już z tych "doświadczonych" ale pewnie nie będę miała czasu ze względu na prace mojego meza:( chociaż one odbywać się maja w sobote tak?
Evelcia a nie puścili Ciebie z uwagi na ciaze?ja tam byłam w 1 ciąży i panie w rejestracji poprosily abym przyszla pierwsza..tylko już do pobrania krwi musiałam czekac bo oczywiście nikt z pacjentow nie okazal się dobroduszny;)
Evelcia 300 ciasteczek?? wow..podziwiam..mi się tyle nie chciało by robic;) ostatnio zrobiłam ale mala porcje na spróbowanie i wyszly bardzo dobre mimo ze nie do końca pierniczki:)
Evelcia 300 ciasteczek?? wow..podziwiam..mi się tyle nie chciało by robic;) ostatnio zrobiłam ale mala porcje na spróbowanie i wyszly bardzo dobre mimo ze nie do końca pierniczki:)
W uck nie zwracaja uwagi na kobiete w ciazy. Na szczescie dzisiaj sprawnie wszystko poszlo i w 30 min bylam juz po. Teraz tylko czekam z lekkim niepokojen na wyniki.
Mnie sie pewnie juz nie uda zapisac na te warsztaty :( ale sprobuje jeszcze...
Ale dziecko nabralo sily ostatnio! Jestem w szoku! Wczoraj wieczorem nie moglam lezec na zadnym boku bo tak sie bawilo ze ledwo wytrzymywalam. Oj a pomyslec ze bedzie coraz wieksze i silniejsze. Zaczynam sie bac :D
Mnie sie pewnie juz nie uda zapisac na te warsztaty :( ale sprobuje jeszcze...
Ale dziecko nabralo sily ostatnio! Jestem w szoku! Wczoraj wieczorem nie moglam lezec na zadnym boku bo tak sie bawilo ze ledwo wytrzymywalam. Oj a pomyslec ze bedzie coraz wieksze i silniejsze. Zaczynam sie bac :D
dziewczyny czy planujecie zaopatrzyc sie w poduszke rogala? a te ktore maja juz dzieci czy korzystalyscie z nich? oplaca sie zakupic czy to kolejna rzecz do zagracania w domu? duzy czy maly wystarczy? dzis na szkole rodzenia babka o tym mowila i tak sie zastanawiam....
mikka mój Bąbel też lubi do kosciola chodzic ;) nie kopie wtedy tylko mnie delikatnie od srodka "masuje" :D
mikka mój Bąbel też lubi do kosciola chodzic ;) nie kopie wtedy tylko mnie delikatnie od srodka "masuje" :D
Dołączam się do Agi, również jestem w posiadaniu, szybko się zdecydowałam ze względu na chorobę krwi i zalecaną dla kobiet w ciąży (tym bardziej z problemami z krwią) pozycją na lewym boku.. o wiele wygodniej, ułatwia spanie na boku, jestem bardzo zadowolona i potem jeszcze posłuży do karmienia i dla dzidzi :)
no ja niestety tez od kilku miesięcy cierpie na bezsenność..jak się już obudze to 2 godz nie spie..do tego ta zgaga.. ale na szczescie od wczoraj jest lepiej i mam nadzieje ze nie wroci;)
Rogala nie miałam wiec nie wiem czy jest ok, chociaż myslalam tez nad jego kupnem ale jakos czas zleciał przestalam karmic i obylo się bez rogala;)
Rogala nie miałam wiec nie wiem czy jest ok, chociaż myslalam tez nad jego kupnem ale jakos czas zleciał przestalam karmic i obylo się bez rogala;)