Widok

Mamusie z Działek Leśnych

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy są jakieś mamuśki mieszkające ze swoimi maluszkami na Działkach Leśnych można zorganizować jakąś grupkę i wybrać się gdzieś bo tak samemu to smutno chodzić...Może ktoś chodzi na plac zabaw na Śląską??piszcie dziweczyny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hopla
Ja w pobliżu tego placu mieszkam,,ale chodzimy też na ten na wolności.
A w który miejscu jest ten plac na śląskiej?
wlasnie ja tez nie kojarze gdzie ten plac tam jest... bo my to na plaze tylko chodzimy ;/
Na Śląskiej zaraz za tym murem jak się jedzie w kierunku Reala...czasami cyrk tam niedaleko stoi jak przyjeżdża.A na Wolności musze się wybrać bo jeszcze nie byliśmy wogle zapomniałam że tam jest
oo dzieki Domi :) wybierzemy sie jutro tam bo ide do chirurga na warszaskiej z mala na kontrole ;/ zaponnialam o nim zupelnie a tez jest blisko :]
A ja jestem jakaś nie teges bo dalej nie wiem gdzie to;) Pewnie dlatego bo nie orientuje się zbytnio w rejonie.Możecie wyjaśnić dokładniej;) Pliss ;-)
Jak idziesz Śląską w stronę kolejki SKM to po prawej str masz taki mur wygłuszający i za nim jest plac zabaw kawałek dalej na takim placu staje cyrk jak jest w Gdyni ... kojarzysz??
Jeszcze podpowiedź dla ułatwienia:
- skrzyżowanie ulic Warszawskiej, Witomińskiej, Śląskiej;-)
- na przeciwko NFZ:)
- przy 3 blokach 4-piętrowych na ul. Śląskiej:)

Mieszkaliśmy tam kilka lat, teraz czasem przyjeżdżamy na plac zabaw;-)
Fajne miejsce - blisko centrum, a cicho:)
A ok już wiem;) dzięki. to w takim razie wpadnę na pewno na ten plac;)
ja jestem z działek ;-) przy czym najczęściej chodzimy na Kamienna Górę lub na Wolności, chętnie się umówimy
tysiola super trzeba sie zgadać jakoś może pisałam jeszcze z jedną forumką ale póki co nie odp więc nie wiem czy bedzie chętna

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry