Widok

Mamuśki na Kowalach:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie,
od maja (mam nadzieję) przeprowadzamy się na Kowale. Chciałam się dowiedziec, jak spędzacie czas ze swoimi pociechami, czy sa jakies place zabaw, miejsca do spacerowania. Będę mieszkac na osiedlu Olimp.
Z chęcią poczytam sobie Wasze opinie,
pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Emilko odezwę się jak będziemy się wybierały. Miło będzie poznać koleżankę, bo mamy samych kolegów :-(

Jul87 mam nadzieję, że jestem złym prorokiem, ale kiedy mieszkaliśmy na Ujeścisku i otworzyli szkołę a wraz z nią połączyli osiedle Pięć Wzgórz, to ulica Piotrkowska, na którą mieliśmy okna od godziny 7 rano stała w koreczku od Stokrotki albo i wcześniej. I Tobie i sobie życzę żebyś w tych paputkach wychodziła popijać kawkę przed domkiem :-)
Taki widok mnie przeraża, do tego fakt, że bede musiala czesciej myc okna :p no ale nadzieja umiera jako ostatnia, trzeba byc dobrej mysli:)
Ja też nam tego życzę !!!!! :)
a nie wiecie dziewczyny czy ta ulica nowa ma iść tylko Zeusa tam aż na sam koniec czy przez Apollina tez ??? Bo ja już 2 wersje słyszałam ...i nie wiem która prawdziwa
a i jeszcze jedno slysze o tej drodze od kilku lat i myślę , że szybko nie powstanie jednak :-) i dobrze w sumie ...
Witam wszystkie mamy. Ja od niedawna mieszkam w Kowalach. Mam córkę 2,5 roku. Z miłą chęcią dołączymy na spotkania na świetlicę. Miło nam będzie kogoś poznać. Ja póki co nie pracuję to dobrze będzie wykorzystać wolny czas inaczej niż nudząc się w domu. Do zobaczenia ;)
Tez bym wpadla na to spotykanko z moim 2,5 letnim Kuba ale nie za bardzo odpowiada mi ta godzina.Do 10 pracuje,za nim zajade do domu i bym tam doszla to by bylo po 11 a zajecia sa do 12?Szkoda.No ale na spacerek z jakas mamuska moge sie umowic.
Może któraś z was wie jaki tam numerek na budynku świetlicy? Tam same żółte budynki ;P
taki ogrodzony na tyłach zajazdu ewa , vis a vis boiska ogrodzonego
Wybiera się ktoś na bal przebierańców jutro na świetlicę?
właśnie się dowiedziałam , że jest - kurcze jak zwykle na osiedlu informacji brak :-( .... jeśli na sobotę nie zapowiedzą sie do mnie goście to się wybiorę z synem bo w poprzednich latach było bardzo fajnie :-)
wybieramy się';)
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
dla zainteresowanych - tworzone są nowe grupy spotkaniowo-zabawowe dla mam z dziećmi - jutro wyjatkowo spotkanie na 10:30 . Przypominam w swietlicy na Kowalach. A stronka juz działa :)
http://www.rodzicdziecko.pl/ - Jako mama uczęszczająca na te spotkania polecam :)
Witam wszystkie Mamuski:)

Od kilku dni jestesmy mieszkancami Kowal:)
Jak wiadomo jako "nowa" nie wiem co gdzie i jak;/
Mam 17 miesiecznego synka i chetnie poznam inne mamy i ich pociechy:)

Pozdrawiam
:-) witam sasiadkę i moją imienniczkę przy okazji - na jakiej ul. mieszkasz ?
:) milo ze sie odezwalas:)

Heliosa:) a Ty? w sumie to nawet jak podasz mi ulice to raczej nie bede wiedziala bo jeszcze narazie nic tu nie wiem :P
ja tuz obok hihih :-) swoją dogą można by bylo zrobić jakieś spotkanie kowalowych mamusiek np. w kawiarni i wreszcie sie poznać co Wy na to :???
hehe w kawiarni... hmmm... jak dojde do tego gdzie ona jest to jestem jak najbardzie za spotkaniem :D
Witam sąsiadkę z tej samej ul.;)
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
witam :)
Ja tak szybko się z Wami nie spotkam.. Jednak mój blok dopiero wybudują na koniec września :((
do góry