Widok

Mamuśki na Kowalach:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie,
od maja (mam nadzieję) przeprowadzamy się na Kowale. Chciałam się dowiedziec, jak spędzacie czas ze swoimi pociechami, czy sa jakies place zabaw, miejsca do spacerowania. Będę mieszkac na osiedlu Olimp.
Z chęcią poczytam sobie Wasze opinie,
pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecasz jakąś kawiarnie na Kowalach?? :)
Ja czasami zaglądam mieszkam w Kowalach od 3 lat
a to przenioslaś się z okolic czy całkiem jesteś nie stąd? :)
Chyba nie :) Wprawdzie nie jestem jeszcze mamuśką, ale jak wszystko dobrze pójdzie to w sierpniu zostanę, a na Kowalach mieszkam już prawie 6 miesięcy, także prawie wpisuje się w post :)
czy zagląda tu jeszcze ktoś?? :)
A może małą sesja maluszków z http://5picture.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam bardzo fajny
ooooooo coś nowego ...
info dla mam:
Na pl. Artemidy obok Sunaja jest komis rzeczy dziecięcych. Jakieś wózki stoją, zabawki i ciuszki.
a mamuska z Zakoniczyna sie nada?:)
Dziewczyny a gdzie dokładnie jest ta świetlica? Bo ja nie znam za bardzo Kowal i mogę mieć problem z trafieniem tam;D Wiem tylko gdzie jest Biedronka :)
są tez maluchy ok 2 roku życia z mamami :-) zawsze można przyjść zobaczyć ew. jak dziecko nie bardzo chce uczestniczyć to poprostu wyjść
A czy na balu beda jakies maluchy do drugiego roku, czy same starszaki? na zdjeciach z ubieglych imprez widac same duże dzieci
następny będzie napewno organizowany Dzień Dziecka :-)
Na ten bal już niestety raczej nam się nie uda dojechać ale może następnym razem wspomożemy od strony fotograficznej całą imprezę :)
Dziękujemy za info.
strony internetowej nie ma bal jest jutro w godzinach 12-15 , tyle wiem :-), wstęp wolny
http://www.kolbudy.pl/kowale/index.html?dz=zdjecia

tu galeria ze wszystkich imperz w Kowalach
Witam

Czy można znaleźć gdzieś nieco więcej informacji na temat tego balu? Jakaś strona itp? Najbardziej interesują nas zdjęcia z kilku imprez :)
my chodzimy też na ich imprezy (bal, dzień dziecka ) zawsze było fajnie - choć nie wiem czy to nie ostatni rok bo 7-latek już ma swoje pomysły na spędzanie czasu ....co do przebrania to niekoniecznie jest potrzebne częśc dzieci jest poprostu fajnie poubierana -dziewczynki jakaś sukienka czy smieszna spódniczka ..niekoniecznie jest to przebranie. Na balu zawsze częstowali slodyczami, soczkami , pączkami/ciastkami itp /...zobaczymy jak będzie w tym roku
do góry