Widok

Mamuśki na Kowalach:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie,
od maja (mam nadzieję) przeprowadzamy się na Kowale. Chciałam się dowiedziec, jak spędzacie czas ze swoimi pociechami, czy sa jakies place zabaw, miejsca do spacerowania. Będę mieszkac na osiedlu Olimp.
Z chęcią poczytam sobie Wasze opinie,
pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a on nie jest "własnością" przedszkola? jest ogólnodostępny??
jeden jest ogólnodostępny a z tyłu przedszkola jest zamknięty przedszkolny
Do rybalon

Studio znajduje się na ul. Świętokrzyskiej 69 (niedaleko Kowal jadąc w stronę Oruni Górnej)

Odsyłam do mapki dostępnej na naszej stronie: http://www.2style.pl/kontakt.php

Pozdrawiam
mapka mi niewiele powiedziała hehehe ale poznałam budynek na zdjęciach :-))) napewno w tym tygodniu do Was zajadę :-) wielkie dzięki i pozdrawiam
Warto tylko zapoznać się z godzinami otwarcia gdyż są one dość nietypowe:

Poniedziałek 10:00 - 18:00
Środa: 14:00 - 20:00
Czwartek: 14:00 - 20:00

Jeśli poza tymi godzinami nie jesteśmy na sesji w plenerze jest możliwość umówienia się na zdjęcia do dokumentów w innych dniach i godzinach.
Czy któraś z Was kupowała chemię u pana, który sprzedaje z samochodu w Kowalach (przy drodze jak się jedzie z obwodnicy do centum). Jestem ciekawa jakie ma ceny? I czy dobrej jakości ma te produkty?

tam nie kupowałam (nie chce mi się zatrzymywać ) ale często kupuję w sklepie z art. z Niemiec na osiedlu - ceny są rozsądne i jestem zadowolona.
rybalon, gdzie ten sklep ??
sklep jest na osiedlu - jak wjedziesz wjazdem obok biedronki to zaraz za biedronką skręcasz w lewo i jedziesz kawałek prosto do placu gdzie stoi nieczynna fontanna tam zaraz w bloku na dole są sklepy i to właśnie tam kupuję czynne w tygodniu chyba do 17, w soboty do 14 zdaje się.
Zatrzymałam się przy panu i kupiłam 6kg Ariel z domieszką koncentratu za 70 zł. W sklepie na Olimpie 6kg proszek kosztuje 90 zł (jak nie 95 zł), więc warto się zatrzymać.

Witam Mamy!
Zapraszamy do nowo otwartego Studia Trendy Mamy na oś. Pięciu Wzgórz, w ktróym oferujemy zajęcia dla mam, dzieci i nie tylko. Pogadanki, wymiany cziuszków i wiele innych. Więcej na naszej stronie http://www.trendymamy.pl

Pozdrawiamy
Aga&Justyna
Czy ktoś wybiera się na szafing?
Heyyy Dziewczyyynyyyy wkoncu mieszkam juz na kowalach :)
Mam nadzieje ze znajdzie sie jakas mloda Mamcia ktora chetnie poszlaby ze swoja pociecha/pociechami na spacerek w milym towarzystwie ;) ja juz obczailam droge na plac zabaw nowy hozyroncik i jest super. Amelcia lata bawi sie a ja z synkiem obserwujemy Ja :) jest super :)
Anka0310 ja również bardzo chętnie zapoznam się z jakąś mamusią z Kowal :) Mam synka rok i 10 m-cy i również śmigamy skrótami na plac zabaw horyzoncik :)
Mamuśka musimy sie zgadac :) moze napisz na priv jak bedziesz na kompie :)
Bal karnawałowy w świetlicy w Kowalach odbędzie się 18 lutego w sobotę.
No to idziemy:)
A w którym dokładnie miejscu jest ta świetlica i czy wcześniej trzeba się na ten bal zapisać? Był tam ktoś już na jakimś balu? Warto się wybrać?
Na Ujeścisku jest bal 11.02.2012. Ciekawa oferta. więcej na stronie http://www.opiekadziecko.pl
Świetlica jest za zajazdem u Ewy, tam gdzie się odbywają głosowania wyborcze. Nie trzeba się wcześniej zapisywać. Są różne konkursy dla dzieci, poczęstunek, napoje. Trzeba zabrać strój na przebranie i dobry humor.
do góry