Widok

Mamy Króla Polski.

19 listopada 2016 roku będzie datą którą wkuwać będą kiedyś nasze wnuki.
Tego nawet nie było w obietnicach smoleńskiej religii ani programu Chrystus+. Taka wisienka na torcie, ponad plan i przed terminem.
Od jutra Polska stanie się monarchią. Będzie mieć Króla.
To nie jest żart ani alarm próbny. Zryte berety, nie koniecznie moherowe wymyśliły taką imprezę integracyjną z Bozią.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie czytałem, i nie mam zamiaru czytać tego wcale :D

A prywata jest wtedy, jak załatwiasz swoje sprawy na publicznym forum zamiast w wiadomościach do zainteresowanej osoby :D
Bo widzisz, g*wno mnie (i zgaduję, że innych też) obchodzi, że się kłócicie - a teraz muszę to czytać w zupelnie niezwiązanym ze sprawą wątku :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A co to ma wspólnego z prywatą???
Czytaj ze zrozumieniem: wszystko jest w randallowych wątkach. Nie znam jej prywatnie i chyba całe szczęście ;)
Prywata jest wtedy, kiedy napiszemy coś, o czym wiemy spoza forum. I to nazwałabym świństwem. Natomiast jeśli ktoś zakłada wątki, które przeczytać może KAŻDY, to gdzie tu prywata, pytam?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie pamiętam... Kto mi ostatnio zarzucał wyciąganie prywaty na forum?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
I kto to mówi...
Jak nazwiesz osobę, która raz "kocha Ludzi" przez duże "el", a potem ich wyzywa i miesza z błotem? Jak nazwiesz osobę, która opisuje siebie jako najlepszą sąsiadkę, po czym wysyła "ciepłego sąsiada" razem ze szczurami do gazu? O aspersorium w domu już nie wspomnę...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dlatego nie chodzę do kościoła.
Wystarcza mi, że mijam w furtce obłudnych sąsiadów, którzy plotkują na siebie, wyzywają się od skur... itd a potem odparzają d(_o_)y w kościelnej ławie.
Nie jestem godna!
Zerkam na Was i widzę wszystko, co Was łączy.
Szkoda, że usilnie poszukujecie różnic.

Ps
Don Diablo, znajdź mi miejsce, za starym piecem ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zazdrościsz? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
" ja miałem kontrakt na gajowego z wąsami "
Może nosisz brodę od przedwojny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
łowco, cieciu parszywy : jeżeli będziesz dalej nas obrażał, to zmusisz mnie bym pokazał ci gdzie raki zimują. Okeeej ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Plus zatem, skoro to takie ważne.

Za link. Li i jedynie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ach i och - jak mogłam zapomnieć... Ty jesteś przecież głównie fanem Ziemkiewicza

Rafa i Jego tweetowy leitmotiv: 'Papież idiota. Straszne.'
Zero radykalizmu, pełna kultura, takt oraz miłość do bliźniego swego jak siebie samego. Gdzież Urbanowi (o Bonieckim nie wspominając) do takiego Rafałka?
Ps. Z erystyki... siadaj - dwa. Słabiutko. Jedynki nie dam, bo mimo wszystko znowu mnie rozbawiłeś;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ta sama estetyka - tyle, że jedna mniej, druga bardziej radykalna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Fan Urbana? Cenię inteligencję i pióro Jurka, ale jednak Boniecki jakoś bardziej do mnie przemawia...

Ale to oczywiście kwestia gustu - skoro wolisz estetykę 'NIE', nic mi do tego;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A Urbana nie polecisz ?
Jak już, to isć na całego, dużymi a nie małymi kroczkami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Mój nos moim królem.
Mój nos, mój brzuch, moje ING.
Jak tam dalej leci ten dekalog dla baranów?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Was nie można zostawić na chwilę samych ! Zepsuliście mi temat, szkodniki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od wstrzymania inwestycji do bankructwa droga daleka.

Przedsiębiorcy mając mglistą wizję przyszłości (a to nowe podatki, a to zakaz handlu, a to inne ograniczenia np. w rozwijaniu sieci aptek) po prostu trzymają aktywa w postaci gotówki. Takie aktywo nie stwarza miejsc pracy i nie generuje dodatkowego wytworu przez gospodarkę narodową, czyli nie wytwarza dodatkowego Produktu Krajowego Brutto. Gospodarka będzie wiec toczyć się ze stałą prędkością ani się nie rozwijając ani kurcząc. Biorąc pod uwagę jednak ze inni biegną szybciej to my, to my będziemy pozostawać w tyle.

Ponieważ obecny rząd korzysta z zasad zakazowo-nakazowego ustroju bolszewickiego, możemy pewnie niedługo spodziewać się Edyktu o Nakazie Inwestycji bądź Przepadku Mienia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A wracając do tematu:

Doprowadzę do własnego bankructwa na złość Kaczyńskiemu! ;)))))

hahahahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Należę do niewielu osób, które nosiły brodę zanim to było modne :D
De facto nosiłem brodę odkąd tylko zaczęła mi rosnąć :P
Bo - jak pośrednio stwierdziłeś - też jestem leniwy.
Żyletek/maszynek do golenia używałem np. chyba 5x w życiu - potem stwierdziłem, że to strata czasu :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie nie są tępi, tylko leniwi. Nikomu się nie chce klikać w link, skoro samemu autorowi posta nie chciało się napisać więcej niż trzy słowa. Takie są zasady marketingu.

Ja tez nie klikałem, ale mój wpis nie odnosił się twojego posta, tylko do wypowiedzi kruka

A minusa dostałeś pewnie za brodę.
Tym razem ja daje ci plusa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Interesujące - ale nie zaskakujące. Ludzie są tępi :D

Skydiver napisał DOKŁADNIE to, co ja wkleiłem w linku - nie zrozumiał? :D

Po drugie - dostał 2 plusy a ja minusa :DDD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Punki z Zabianki (20 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...

Własna firma? (55 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Kawa czy Herbata - rano (205 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry