Widok

Mamy Listopadowe 2017

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Pora na wątek Mam listopadowych 2017 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

AGD, to czyń honory:) A może dodamy may grudniowe też, co Wy na to?

A jak u Ciebie z r******i - czujesz już coś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ADG, ja jestem za. Gratuluję - juz jestes na półmetku ciązy :-)
Jutro, w sobote idę na slub i wesele, mam nadzieję, że trochę się wybawię !

Adg jak najbardziej zróbmy nowy watek :) dodajmy też może odrazu mamusie grudniowe i proponuję aktualizację naszego ciążowego terminarza :) także dziewczyny któreg nie są w naszym "terminarzyku" podawać terminy :P
Tobie Adg gratuluję już połowy ciąży ;) kurcze ten czas tak szybko leci, że szok! Dla mnie jeszcze cały czas moja ciąża i to , że nie długo zostanę mamą jest troszkę abstrakcją :D

Mimi udanej zabawy :) wytańcz się póki jeszcze brzuszek nie jesy duży ;) Ja idę na ślub i wesele 26 sierpnia więc już raczej na parkiecie nie poszaleję :P

Jakby któraś była zainteresowana od poniedziałku w Lidlu będą haremki ciążowe za 40 zł :) Ja koniecznie muszę jakieś dorwać bo mam już problem ze stpodniami, a cena spoko więc mam nadzieję, że zdąrzę coś upolować.

wklejam ostatnią listę dla przypomnienia - kogo nie ma to dopisywać się :)
07.11 - Adg2014
13.11 - Darnelka15
14.11 Takaja_84
16.11 - Kejt
17.11 - Inciaa
18.11 Mimi
19.11 - Magda
26.11 - Mentorka
27.11 - Kasiulaaa
28.11 - Beata

Dziewczyny, super, to czekam może do niedzieli na info kogo jeszcze dopisać do listy (może być tu, może być na priv) i w niedzielę wieczorem zrobię nowy wątek. Nie chciałabym nikogo pominąć bo potem już nie można edytować posta.

Ruchy czuję już od kilku dni :).

Mimi, udanej imprezy! Brzuszek jeszcze malutki to i tańczenie będzie bez dużego wysiłku ;).

Miłego weekendu wszystkim!

Jeszcze ja, ja :D ale mam dwa terminy, 20.11 i 28.11 i nie wiem którego się trzymać, bo jeden lekarz trzyma się jednego a drugi drugiego i bądź tu mądra :oO

I ja! ;) Na wyniku badania przesiewowego mam napisaną datę z usg 14.11, więc chyba ta jak na razie jest najbardziej prawdopodobna ;)

i ja! mam termin na 7 grudnia ( choć na forum mam wpis: 18 listopada), ale myślę że dzidzia będzie listopadowa, bo poprzednio rodziłam 10 dni wcześniej

Dzięki, naprawdę fajnie bawiłam się na weselisku! dałam radę potańczyc :) życzę dobrej niedzieli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam do nowego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-listopadowo-grudniowe-2017-t747941,1,160.html

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam na liście.

Cześć, Czy zdradzisz gdzie przyjmuje dr Boćkowski. Będę ogromnie wdzięczna, mam ciążę wysokiego ryzyka i szukam namiarów na dobrego ginekologa, a o dr Boćkowskim czytałam wiele dobrego.

Pozdrawiam, Magda.

ale to nasz stary wątek !

super

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry