Widok

Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz. 18

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
-ROZPAKOWANE-

Czerwiec:
7.06 - Awanturka - CC
15.06 (02.07) - Diablica 48 - Ania 2700, Ola 2650, Oliwka 2450 -Sztokholm - CC

-WCIĄŻ CZEKAJĄCE-

Lipiec:
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07 córeczka
Polika86 - 10.07 córeczka/Wejherowo
Ciezarowka - 10.07 córeczka
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07, córeczka / Kliniczna
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Wojewódzki
rikaa-21.07/zaspa
Meg85- 22.07., córeczka/Wojewódzki
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08 córeczka
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
Ofelia - 04.08 chłopiec / Kliniczna
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08 córeczka / Kliniczna
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Asia - 16.08 - kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
mala84 - 20.08. - córeczka
jUstme. - 21.08
oliwia1126 - 21.08 - synek/ Wejherowo
roksana.s - 23.08 - córeczka - Oleńka
aleksandry - 23.08 - córeczka / Kliniczna
Jagunia - 23.08 - córeczka
emilanaw - 28.08 - córeczka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas sobota owocana, komoda złożona i co najważniejsze mamy wózek juuppii :) Oglądałam ogłoszenia i nie mogłam natrafić na wózek jaki chcieliśmy, aż w końcu się udało. Pojechał po niego brat męża bo okazało się, że wózek sprzedawała Pani z naszych rodzinnych stron. Trzeba go tylko przywieźć z centrum na południe, ale to już przysłowiowy "pikuś" :)
Znowu zaplanowaliśmy Zoo i znowu nic z planów nie wyjdzie, pogoda jak zwykle w weekend nie dopisała, ale cóż jedziemy na poranek w multikinie :)
Rozyczynka for you ;)))

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=549779&c=1&k=160

zapraszam do nowego
hahaha ok ;) zreszta ja bym sie nie obraziła spotkac któras na porodowce ....w kupie cierpiec razniej ;)))
Moja mama twierdzi że urodzę 1 lipca. Muszę, bo w tym dniu jest dużo u nas w rodzinie urodzin a ja za to czuję i wiem, że nic się z mojej strony nie wydarzy ;)
Chociaż nie ukrywam, że już chętnie się rozpakuję bo umieram ze zmęczenia dźwiganiem tego gigantycznego brzucha.

Mąż poszedł dzisiaj do pracy więc z ogniska nici niestety.Ale pogoda się siepie więc może nie będzie czego żałować.

Co do porodu jeszcze to ja liczę na 07-07. Taki mam termin z pierwszego USG więc może, może... :)

No i fajnie byłoby spotkać się na porodówce ;)
afro to dawaj znac, ja z Toba pojade;-);-);-)
Muminka wprowadz się do mnie :)
Afro wspieram Cię, bo ja będę sama całymi dniami i nocami przez kolejne prawie 4 tyg;/
Ja się się jeszcze turlam,ale ledwo.... Czuje się ogromna i odliczam dni z utęsknieniem.... Z moim szczególnym szczęściem będzie to w przyszłym tygodniu bo cały będę sama w nocy..
No może masz racje :P ale i tak znajac życie to przed terminem nie spotka mnie ta przyjemność :P a mamy cale 2 tygodnie jeszcze. Masz jak mu opowiedziałam plan na srode (odwiedziny, lekarz) to nie chciał sie wypowiadać czy mu ten plan pasuje. Bo w końcu nie wiadomo jak to będzie :P

Bylabym wdzieczna za nowy wątek bo na Tel szlag mnie trafi z tym przewijaniem :P No i wiecznym brakiem zasięgu na moim zadupiu :P
W niedziele to może lepiej nie, bo mówia, ze urodzeni tego dnia sa leniwi ;P. Poza tym wiesz trafic do szpitala w weekend i to wieczorem........ , nocny dyżur lekarz wkurzony o położnej nie wspomnę.
Uwierz nie chcesz zawracać im d*py, pamiętam ze stazu jak się wkurzali na "takie pacjentki co sobie najgorszy moment wybrały".:) bo oni właśnie miel odpocząć po ciężkim dniu.
No ja wlasnie tez nie wiem co jest grane :P Afro Ty cos tu sie slabo udzielasz... Czyzby cos sie dzieje?! :D

Ja sie dzisiaj nasprzatalam caly dzien i teraz tak mnie bola kosci w pośladkach, ze wyprostować sie nie mogę a co dopiero spac na tych biednych biodrach :/

Tak sobie dzisiaj liczylam. Oski wazy z 3600 wiec juz by na prawde mogl wyjsc... Np w niedziele wieczorem :P

Jolcia baaaardzo mozliwe :) jeszcze Polika do nas dołączy to wg będzie trio trójmiejskie :P
Ja mam 2 rożki ale takie zwykłe, miękkie na poczatku do zawijania a potem będą kołderką, kocykiem do wózka :)
Za 3 dni lipiec a tu żadna sie nie rozpakowuje! Co jest? :)
Spoko latem są tu często albo samemu można zrobić bo wiata ogniskowa jest ogólnodostępna. Ja mam nadzieję że się spotkamy z maluchami a my to może nawet na porodówce :)
No ja nad jeziorkiem oczywiscie juz sie leniuchuje :)
I szkoda, ze ognicha nie zaliczę... Ale Jolcia jak będziesz wiedziala o jakiś imprezkach na Fenikowskiego to dawaj znać. To z Malym będę chodzic :P

Rożek nam bo dostalam. Nie wiem czy bym kupowala gdybym nie miala.
Ja też dostałam rożek w prezencie więc go spakowałam. Ale nie miałam w planie kupna ze względu na pogodę :)
Ja rożka używałam tylko w szpitalu później już w sumie chyba ani razu ale mam teraz też do szpitala spakowany w razie czego. Może się przyda. Takiego maluszka to łatwiej w takim rożku chwycić. Później już dochodzi się do wprawy bez wspomagacza :)
Ja Malo używałam rożka, miałam jeden po córci a teraz dostałam jeszcze 2 od koleżanek to może akurat będę używać.
u mnie rożek się sprawdził i go bardzo polecam, tylko... no właśnie tylko wtedy był listopad i ciekawe czy latem też się sprawdza
Ja popytałam wśród znajomych i u większości rożek się sprawdził, przez pierwsze 2 m-ce dziecko spało w rożku, a i do karmienia na początku podobno jest przydatny. Tylko polecają te na rzepy a nie wiązane i dobrze jeśli ma wkład kokosowy.
No się okaże, miejmy nadzieję, że mój syn chociaż dotrwa do swojego wyznaczonego terminu;)

o fajnie, ognisko;) tez bym zjadła kiełbachę;)

Rozyczynka i co już nad jeziorem?;>

Polika fajnie, że piknik się udał;)

Sierpniiowa ja nie mam rożka i nie kupuje;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry