Widok

Mamy z Gdyni :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak patrze to wiekszosc wątkow jest z Gdanska a ja chcialabym zobaczyc ile mamus jest z Gdyni. Mamy lato, pomijajac to co w tej chwili mamy za oknem :P i moze czasami udaloby sie wyrwac z kims na wspolny spacerek z wozeczkami? Zachęcam do dopisywania sie :)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
my zazwyczaj na spacery wybieramy się koło 11-12 poza bulwarem często też Polanka Redłowska lub Kamienna Góra, a ostatnio plaża za bulwarem w kierunku Redłowa.
Proponuje mamusiom z okolic umówmy się razem któregoś dnia, np. w poniedziałek(jutro) o 11.30 na bulwarze obok Barracudy(tam gdzie są drabinki i przyrządy do ćwiczeń). Ja byłabym z 2letnią córeczką i czerwonym wózkiem-parasolką Inglesina Trip.
Co Wy na to sanszajn, pilotka i wszystkie inne chętne mamy na taki wspólny spacer?
:)
my z Witomina:) często na Bulwarze ale w poniedziałek nie dam rady :(
image
Ja również w poniedziałek nie dam rady. Ale chętnie następnym razem chętnie się wybiorę na spacerek. Dajcie znać tylko kiedy :)

ja jestem z leszczynek i prawie codziennie bywam w parku kilonskim
pon sr i pt tak po 8 rano a wt i czw troche pozniej:)
mam córcie 2 miesieczna a wy? (to do pan spacerujacych po praku)

pozdrawiam:)
my mamy ponad 2 letnią córeczkę i nasze wyjścia do parku w sumie trudno nazwać spacerami bo jest to raczej zaliczenie pierwszego placu zabaw a potem drugiego :) a w Gdyni będziemy pod koniec miesiąca

image

Hej, spacerowiczki z okolic bulwaru- to może zaproponujcie kiedy Wam pasuje (dzień i godzina) i spotkajmy się w 1 miejscu:)?
my tez Wzgórze :)
my też z obłuża, spacerujemy różnie, raz nad stawek,raz na plac pod blok, a może jest jakaś chętna dziewczyna na spacer po lesie?
moje maluchy uwielbiają las, a ja niestety sama z nimi to nie chodzę, potrzebuję jakieś kumpeli z dzidzią, która też polubi trochę cienia w słoneczne dni :)
moja coreczka ma 2 tygodnie a synek prawie 6 lat
image
image
~cz:
my jesteśmy chętni. Najlepiej po weekendzie, za to obojętnie w jaki dzień :) zwykle około 11tej dajemy radę rozpocząć spacer :)
będzie więcej chętnych mam?
Pilotka, ja proponuje wybrać dzień,godzinę np.11.30 i miejsce konkretne na bulwarze lub redłowskiej polance i spotkać się, a potem pewnie dołączą inne mamy(chyba,że już jakieś chętne się zgłoszą), bo tak to całe życie będziemy się umawiać tylko na forum;) (ja np. dziś zaesmesowałam do znajomej mamy z naszej okolicy i pojechałyśmy z maluchami poplażować w orłowie koło klifu-było super:))

ja mogę się dostosować i z wyprzedzeniem to każdy dzień mogę być
mam córeczkę 2 letnią i czerwoną parasolkę-spacerówkę, a w jakim wieku Twój maluch?
ja bardzo często jestem na placu zabaw tym na początku plaży koło przystani. Nie pracuje i jestem chętna na spotkanko :)
image
dla nas 11:30 jest ok.
jeśli chodzi o miejsce - to najlepiej nam na bulwarze na wysokości domu marynarza, czyli przedłużenie Piłsudskiego. To w połowie drogi między placami zabaw na końcu bulwaru i na początku :D
tylko co z tą pogodą?
mój synuś ma rok i 3 miesiące. :)
czy ktoś jeszcze się przyłączy na po weekendzie?
jola my też z leszczynek moja córka ma 1,5 roku .My tak rano nie chodzimy po parku :) raczej godziny popołudniowe i plac zabaw obowiązkowy:) pozdrawiam
image
my również z Gdyni - spacery najczęściej Orłowo, ale mogę dojechać na bulwar, ale patrząc na godziny to zupełnie nie moje, bo ja na spacerek wychodzę koło 9- 10 rano, a na 12 wracam do domu bo 19 miesięczny synek idzie spać. po południu spacerek tez może być ale to dopiero koło 16.

Rysika chętnie bym się spotkała - dziewczynki napewno by się pobawiły - moja córeczka ma 5 lat
a jest ktoś z Karwin, Kacka Wielkiego, Fikakowa??
sbj oo to super!! my mozemy podjechac do klifu i nad morze pojsc rowniez w orlowie :) bo teraz wolne od przedszkola tylko ta pogoda ;///
Witam sie! Jestem z Wielkiego Kacka:)
Agusia a podasz namiary do siebie? bedę za kilka dni mieszkała na Wielkim Kacku, mam małą córeczkę i chętnie poznam kogoś z tych okolic:)
agusias a gdzie i w jakich godzinach chodzisz na spacery?
do góry