Widok

Mamy z Gdyni :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak patrze to wiekszosc wątkow jest z Gdanska a ja chcialabym zobaczyc ile mamus jest z Gdyni. Mamy lato, pomijajac to co w tej chwili mamy za oknem :P i moze czasami udaloby sie wyrwac z kims na wspolny spacerek z wozeczkami? Zachęcam do dopisywania sie :)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aa może jakieś mamy z obłuża/pogorza sa chetne na spacery? Czesto z malym jestem na spacerach i placach zabaw :) Wiktor ma 8 miesiecy wiec juz troche szaleje :)
image
No właśnie żadna z obłuża/pogorza się nie odezwie? fajnie byłoby z kims pogadać podczas spacerów czy zabaw na placu zabaw :) Ja z moim małym gadułą codziennie gdzieś chodzimy. Nawet dzisiaj się wybrałam z nim na orłowo :))
image
mnie rowniez bylo milo poznac nowe kobitki z okolicy:) a festyn rewelka:)
dzieki dziewczyny za spotkanie, milo bylo was poznac. Festyn o ile mozna to tak nazywac zrobil furrorę jesli chodzi o czas trwania :D hehehe i do zobaczenia na kolejnym spacerku :)
image
image
bedzie ktoras szla pzez Opata Hackiego? jednak tez sie pojawie o tej 17 :)
image
image
no to Ci powiem ze jest w takim razie jeszcze jedna spacerowka pomaranczowo szara :P a juz myslalam zeby podejsc bo dziewczyna sie przygladala mi a ja jej :P a moze to ktos od nas? ktos byl ok 13 w parku?
image
image
nie dzisiaj mnie tam nie było :)
image
gonia czy to Ciebie dzis widzialam w parku? szaro pomaranczowa spacerowka i Ty biala bluzka i czarne leginsy?
image
image
gdyby ktos jeszcze sie zdecydowal to dzis 16.55 przy wodospadzie w parku kilonskim:)
Novia8 - i jak ? gotowa na spacery po okolicy?ja się od pół roku wybieram Twoje osiedle zobaczyć i w ciąży mi nie wyszło:)
Alicja ja z Leszczynek córka moja ma 16m-cy ,jeśli możesz dziś o 17 to będzie nas dużo :0
image
dziewczyny jakby ktoras misla ochote na spacerek po parku to bede za jakies 2 godzinki kroczyc po parku z kolezanka. Znak rozpoznawczy... 2 takie same wozki tyle ze jeden bordowo-bezowy a drugi rozowo-szary :)
image
image
postanowilam ze namowie meza zeby poszedl z nami do parku o tej 17 :) a wiec bedzie nas 4 :) w tym jedno w wozku a w jakim to juz wiecie bo zdjecie wstawilam wczesniej :)
image
image
Witam ;)
Jestem mam 13 miesiecznej corci i jestem z gdyni grabowek i rowniez chodze na spacerki do parku kilon, ;)
ja nie obiecuje ze bede bo moj maz konczy prace o 16 wiec o 17 jest juz w domu... ale wczesniej bede na pewno
image
image
ok :)) ...dziewczyny może w końcu się poznamy jutro :)
image
Gosia, to jak się nic nie zmieni to może chwilę przed 17 przy wodospadzie??

image
No to może i my się wybierzemy z Kacpim :) Może potańcują sobie z Darią przy muzyczce ;p
jola już moja w tym głowa przypomnę ci :)))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image
dokładnie :) jak deszcz to prosimy tylko przelotny jak dziś o 11 w parku chwilę pokropiło i zaraz było ok :))
image
do góry