Widok

Mamy z Gdyni :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak patrze to wiekszosc wątkow jest z Gdanska a ja chcialabym zobaczyc ile mamus jest z Gdyni. Mamy lato, pomijajac to co w tej chwili mamy za oknem :P i moze czasami udaloby sie wyrwac z kims na wspolny spacerek z wozeczkami? Zachęcam do dopisywania sie :)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to moze kiedys sie spotkamy tylko moja mala ma 3 miesiace i nie bardzo lubi w miejscu spac wiec zwykle my chodzimy 3h w kolo prarku tylko z malymi przerwami:)

jak cos moj mail jolantaostr@gmail.com
dziewczyny jeśli robiłyście już chrzciny w Gdyni, jest watek chrzciny w Gdyni wpiszcie się proszę bo ja planuje na początek września a nie wiem gdzie zrobić.
Ja też jestem z centrum i często na spacerkach na bulwarze. Dzisiaj niestety bardzo nas zlało;/
My dziś nie wychodziłyśmy :( Planujemy spacerek w poniedziałek koło 12 może któraś mama się do mnie przyłączy na bulwarze
image
Monti, przepraszam, nie zauważyłam, że Ty tez z W. Kacka, a z której części jesteś? ja będę mieszkała w okolicy myśliwskiej od sierpnia, nie znam w tej okolicy nikogo i chętnie pospacerowałabym z kimś, kto tez ma dziecko:)
Ja mieszkam na Nowodworcowej, niedaleko dworca. Na spacerki glownie chodze wzdluz torow a potem w strone szkoly na Starodworcowej i w lewo w strone stadniny koni.
Niestety pogoda ostatnio nie pozwalala na spacerki ale od niedzieli ppodobno ma sie to zmienic wiec moze wyedy uda sie nam spotkac :)
image
image
Hej,
ja też z Gdyni, a konkretnie ulica Strzelców osiedle ANP Ekolanu.
Agusia - kojarzę Twoją okolice, bardzo tam ładnie
image
zielona ja też z fikakowa :) ja na spacery głównie chodze po osiedlu w strone lasu, na wielkopolskiej w strone karwin 1 , do lasu na karwinach 2 i okolice oraz w strone dąbrowy
o to super, cieszę się:) ja zamieszkam na Fikakowie na początku sierpnia to odezwę się na tym wątku to może pospacerujemy razem:)
jestem chętna:)
to w takim razie do zobaczenia na spacerku:)
albo napisz do mnie maila jak już będziesz tutaj:) monti11@wp.pl
czy ktoras sie wybiera dzis do parku kilkonskiego na spacerek?
image
image
martuchowata my będziemy w parku po 17 dokładniej na placu zabaw
image
Mialam okazje kilka mam z tego watku poznac ;). Mieszkam w centrum, niedaleko opisywanego tu placu zabaw przy plazy. Niestety moj synek to juz duzy facet, za miesiac konczy 6 lat. Niestety w sensie, ze na spacerki wozkowe sie nie nadajemy :). Na zabawe na plazy, czy na placu zabaw jak najbardziej, ale kwestia roznicy wieku pozostaje...
my jestesmy na placu zabaw teraz w sumie codziennie... paulina tez szaleje sama a ja okupuje lawke ;)
image

Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?

ja bylam dzis od 12 do 14, niestety o 17 nie dalam rady. Jutro kierunek plaza :)
image
image
My również byłyśmy dzisiaj od 11 do 13.30 na placu zawsze okupujemy piaskownice tą koło natrysków. Moja mała się bawiła a ja łapałam trochę słońca
image
Novia 8 - sąsiadko, ja mieszkam na Karwinach 1 i widzę z mieszkania bloki na Strzelców.
Pomyślnego rozwiązania i może do zobaczenia na spacerku jak urodzisz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry