Widok

Mamy z Pruszcza Gd.!!!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny!!Błagam, podrzućcie jakieś namiary na dobrego fryzjera z Pruszcza Gd. , który jest w stanie poprawić fryzurę typu BOB!!Wczoraj wróciłam od swojej fryzjerki, do której uczęszczałam ponad 2 lata i wyglądam koszmarnie!!Okazało się, że kobieta wogle nie ma pojęcia o tej fryzurze.A za tydzień chrzest mojego malucha, a ja wyglądam jakbym przeszła jakąś ciężką chorobę w tej fryzurze!!!Proszę o jakieś namiary!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ilona znajduje sie kolo starego osrodka zdrowia przy grunwaldzkiej
A gdzie dokładnie znajduje się ten zakład fryzjerski ILONA??!bo ja niestety od niedawna w Pruszczu...Rzeczywiście zależy mi na fryzurze typu BOB, a może jakieś inne młode mamy mogą doradzić??!
proponuje fryzjer u Ilony tam gdzie byl zodiakus na przeciw domu towarowego i fryzjerke Kamile ciacham sie u niej na boba i zawsze super
podbijam
na rotmance jest fajna fryzjerka na jagodowej - wlaśnie boba robila mojej malej i rewelacyjnie to wygląda !
miałam to samo i p. Tomek z Kossaka z salonu Mischel mnie uratował :)
Nie w pruszczu, byłam u swojej fryzjerki w Gdansku, jestem załamana tą fryzurą, tym bardziej, że za tydz. taka uroczystość, do tego jeszcze gigantyczne zmęczenie związane z dzieciaczkiem,popsute samopoczucie spowodowane okropnym wyglądem...
Fajne fryzjerki są w tym dużym Fabrello na końcu Mickiewicza ale jest ich dużo i różnie można trafić:-(
a u jakiej byłaś? też w pruszczu?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry