o chodnikach i ulicach w Rumi to lepiej nie mowic.ZAL!!!
Na spacer na razie nie mamy co liczyc!!! a jak przyjdzie odwilz to bedzie mega bajoro ....
Oby do wiosny :D
Miejmy nadzieje ze pogoda pozwoli na szybkie nasze spotkanie bo w grupie to zawsze razniej.
Pozdrawiam Was!!!
normalnie ma doła :( moje dziecko w wieku 5 miesiecy bylo takie komunikatywne a teraz przyszla kolezanka z dzieckiem a ta jak nie zazdrosna to dokuczala i ciagle ryk :( ahh
z pokoju nawet na 5 min nie moge wyjsc by nie bylo ryku .... niewiem co robic
Nie miej doła :) to normalne nic nie zrobisz musisz przeczekać taki etap rozwoju kształtuje jej sie charakter poza tym trudno wymagać od 8 miesięcznej dziewczynki żeby umiała się zgodnie bawić tego nie potrafią nawet 3 latki :)
A to że płacze walczy o swoje ;) Głowa do góry :)
witam. w którymś wątku jedna z forumek polecała książke na temat dzieci w której było fajnie opisane jak nauczyc dziecko same zasypiac. czy moze któras z was pamięta tytuł ?
MartuS, nie wiem o jakiej ksiazce była mowa ale moge ci zaproponowac Język niemowlat Tracy Hogg badz Zaklinaczka dzieci rowniez Tracy Hogg, jest w nich mowa o usypianiu dzieci. Moge porzyczyc ksiazeczki :)
ja juz od dobrego tygodnia smigam codziennie na spacerki, troche przerawa jest,ale daje rade. Teraz jade na tydzien do rodzicow, ale jak wroce to moze ktos sie dolaczy do mnie:)
tragedia dzisiaj z tą pogodą ;/
Jak miałabym iść dziś na spacer to bym chyba nerwicy dostała z tymi naszymi chodnikami ...
Na szczęscie nie wychodzę dziś ; )) bo moja mała kaszel ma ;(( ale jak byłam u lekarza to nic tam u niej nie widzą ..