Widok
Akurat dzis byłam pierwszy raz:) bałam sie ze mala tam nie wytrzyma bo jest ostatnio marudna bo wychodza jej zeby a ona mnie zaskoczyla i sie swietnie bawila,byla zafascynowana taka iloscia dzieci, nowych twarzy i zabawek hehe, jeczec zaczela dopiero w aucie jak wracałysmy.Nastepnym razem tez pojedziemy, fajnie jest sie wyrwac z domku, poznac nowe mamy i nie denerwowac sie jak nawet dziecko marudzi bo jest to typowe miejsce dla mam z dziecmi gdzie wiele marudzi hehe
Kurcze mysmy dopiero co wyzdrowialy a tu snieg ...
ahh znowu trzeba wyciagnac saneczki z gondola ...
co tam dziewczyny u Was slychac ... moja mala przez ta chorobe taka jakas z kosmosu sie zrobila na widok znajomych w ryk wpada a przepadala za nimi ... az boje sie pomyslec co zrobi na widok rowiesnikow :( ahh
zmykam se piwko wypic moze sobie cos z facetem obejrzymy moze A KTO TO MOWI 3 hehe
ahh znowu trzeba wyciagnac saneczki z gondola ...
co tam dziewczyny u Was slychac ... moja mala przez ta chorobe taka jakas z kosmosu sie zrobila na widok znajomych w ryk wpada a przepadala za nimi ... az boje sie pomyslec co zrobi na widok rowiesnikow :( ahh
zmykam se piwko wypic moze sobie cos z facetem obejrzymy moze A KTO TO MOWI 3 hehe
Natalia wy to macie jakiegos pecha :) miejmy nadzieje ze wiosna juz tuz tuz :) My nawet dzis nosa z domu nie wystawilysmy bo najpierw bysmy musialy łopate wziasc i odkopac nasza wioske :)
Lipunia a z ktorej czesci Rumii jestes??? A tak z ciekawosci o ktorej godzinie synek przyszedl na swiat??? Marcysia o 11:55
Moze uda nam sie wkoncu spotkac na jakis spacerek???
Lipunia a z ktorej czesci Rumii jestes??? A tak z ciekawosci o ktorej godzinie synek przyszedl na swiat??? Marcysia o 11:55
Moze uda nam sie wkoncu spotkac na jakis spacerek???
dopiero odzyskalam dostęp do netu he:))ja mieszkam kolo rynku(ok 10min od koscioła pod wz sw Krzyża)
no my teraz tez zakatarzeni chyba przez ta pogode co chwila cos nas lapie a w sumie bardziej mnie niz małego na szczęście.
Nasz maly urodził sie o 21:15:)więc troche pozniej przez co spedzilismy jeden dzien wiecej w szpitalu:(
no my teraz tez zakatarzeni chyba przez ta pogode co chwila cos nas lapie a w sumie bardziej mnie niz małego na szczęście.
Nasz maly urodził sie o 21:15:)więc troche pozniej przez co spedzilismy jeden dzien wiecej w szpitalu:(
hej dziewczyny! widzę że macie tu niemowlaczki kilku miesięczne.. może jest któraś chętna odkupić skoczek ?? Bardzo fajna sprawa z tą zabaweczką, polecam. Proponuję 300zł.
http://allegro.pl/skoczek-fisher-price-rainforest-i1477078777.html
http://allegro.pl/skoczek-fisher-price-rainforest-i1477078777.html
Mamuski piekna pogoda az grzech nie wyjsc na spacer ....
To juz pakujemy dzieciaczki i na spacerek :) my dzis 2 godz spacerowalismy z przerwa na obiadek u babci :)
Jak spotkanie mnie to zaczepiejcie samej mi tak nudno juz spacerowac ... a nie mam nikogo takiego w Rumi by wyjsc na spacer kazdy w pracy ahhh ...
To juz pakujemy dzieciaczki i na spacerek :) my dzis 2 godz spacerowalismy z przerwa na obiadek u babci :)
Jak spotkanie mnie to zaczepiejcie samej mi tak nudno juz spacerowac ... a nie mam nikogo takiego w Rumi by wyjsc na spacer kazdy w pracy ahhh ...

[/url]
[/url]