Widok

Manadżer Jelitkowo

Jelitkowo Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zna dokładne namiary na Menadżera w Jelitkowie? Jak tam wygląda cenowo? Słyszałam, że imprezy tam są fajne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszalem z pewnych zrodeł że strasznie wiejsko jest w tym lokalu a pozatym podobno wyparowują rzeczy
.
.
.
Kto pisze te kropki?
W PRAWDZIE BYŁAM TAM NA WESELU W 98 ROKU A POTEM W NOC SYLWESTROWĄ, ALE BYŁO BARDZO FAJNIE - CHOĆ DO TEJ PORY MOGŁO SIĘ COŚ ZMIENIĆ. JEDZENIE BARDZO DOBRE I BARDZO DUŻO !!! ORKIESTRA SUPER GRAŁA. MŁODZI I GOŚCIE ZADOWOLENI. Z TEGO CO PAMIĘTAM ALKOHOL MIELI SWÓJ. NA WESELU BYŁO OK. 65 OSÓB WSZYSCY SIĘ POMIEŚCILI I SUPER SIĘ BAWILI. JEST MOŻLIWOŚĆ WYNAJĘCIA POKOI DLA PARY MŁODEJ I GOŚCI.
.
Organizowałam tam wesele dla siostry w 2000r.- było ładnie, czysto, duzo jedzenia (menu samemu sie wybiera) nic nie zgineło, alkohol i napoje i ciata mielismy własne (co zreszta zasugerował szef). Obok jest park - wiec mamy ładne zdjecia, przed knajpa stoja ławki, teren zamkniety wiec spoko mozna zostawic samochody. Mielismy tez wynajety nad lokalem jeden czy dwa pokoje dla babć i dzieci- w razie czego, zeby sie połozyli.. Nie polecam tego lokalu na upały, bo mozna sie zagotowac, ale ogólnie wszyscy byli zadowoleni. Kelnerki uwijały sie szybciutko i zawsze były czyste talerzyki, łyzeczki itp. Wesele było na 65 osób- sala nie nadaje sie na 100 osób!!! Jesli własciciel i obsługa sie nie zmieniła (w co watpie.....) to dla mnie jak najbardzej lokal godny polecenia.
jEST OK
.
Jest w książce telefonicznej. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry