Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rewelacyjny p. Piotr wątek zamknięty Polecam wszystkim naprawde robi cuda.Pewnie nie moglabym juz chodzic gdyby...
~ja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 stycznia 2012

Grażyna Strzelecka - opinia wątek zamknięty Chciałam bardzo podziękować p.Łukaszowi za zaangażowanie,cierpliwość i...
~Grażyna Strzelecka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 grudnia 2011

STO PROCENT SKUTECZNOŚCI wątek zamknięty Długi czas miałem duże problemy z bólem lewego barku i lewej ręki.Nie...
~Andrzej Treppa
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2011

Polecam ! wątek zamknięty Po długich poszukiwaniach fachowej rehabilitacji rąk ( cieśń kanału...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 grudnia 2010

Najskuteczniejsi fachowcy!! wątek zamknięty Trafiłam do nich jakiś czas temu z powikłaniami związanymi ze złamaniem...
~Łucja
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 maja 2010

profesjonalizm wątek zamknięty Polecam wszystkim ze względu na indywidualne podejście do pacjenta. Pełna...
~Robert
-

dodano: 13 maja 2010

Ręka wróciła :-) wątek zamknięty Po kilku zwichnięciach barku trafiłem do Pana Maćka. Po 10 dniowej sesji ręka...
~Michał
1

dodano: 28 kwietnia 2010

Super fachowiec wątek zamknięty Od 1,5 roku rehabilituje syna u M.Kurka po guzie mózgu. Maciek - super...
~Danusia i Filip
-

dodano: 27 kwietnia 2010

miła i porofesjonalna opieka wątek zamknięty Terminy wizyty ustalane indywidualnie , szybko i bez problemu. Fachowa miła...
~Dorota
1

dodano: 10 grudnia 2009

Fachowo, skutecznie, miło wątek zamknięty Prawie dwa lata męczyłem się z dolegliwością stawu łokciowego i dłoni. W...
~Mariusz
1

dodano: 10 grudnia 2009

super rewelacja wątek zamknięty Szukałem długo osoby ,która postawiłaby mnie na nogi i zanalazłem. Godna...
~t.
-

dodano: 23 grudnia 2009

Świetni fachowcy wątek zamknięty Mam ciągłe problemy z kolanami i ortopedzi nie mają pojęcia co mi jest bo...
~Monika
-

dodano: 21 grudnia 2009

Serdecznie polecam!!! wątek zamknięty Bardzo fajne miejsce, schludne, czyste i nowoczesne. Miła atmosfera,...
~Ola
-

dodano: 14 grudnia 2009

Super wątek zamknięty Mila obsluga, super relax.
~Halina
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

14

wątków

do góry