Widok

Marcopol

Ktoś pracował? ma doświadczenia? ewentualnie był na rozmowie ws pracy?

dostałam telefon po złożeniu cv, zrobiłam rozeznanie w sieci i ogrom negatywnych opinii mnie przeraził. Naprawdę jest aż tak źle?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A na jakie stanowisko chcesz aplikować ?? Mój kuzyn tam pracuje i bardzo sobie swoją pracę chwali. Pracuje chyba jako manager ds. sprzedaży i kontaktów z kluczowymi klientami (dokładnie nie wiem - rzadko się widujemy, raczej tylko na Święta). Chcieli go ostatnio awansować do Rady Nadzorczej, ale zdołał w umiejętny sposób odmówić (w Radzie siedzą podobno sami starzy wyjadacze, którzy chcieliby jakiegoś młodego członka do kontroli i tzw. mokrej roboty). Firma zajmuje się produkcją i sprzedażą specjalistycznych śrub.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
wolałabym usłyszeć opinie od osób które mają faktycznie doświadczenie w pracy w tej firmie a nie zasłyszane od kolegi czy rodziny, dla mnie takie opinie niestety nie są adekwatne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

do góry