Widok

Marek / USA

Wiem, że będziesz na Światowym Zjeździe Gdańszczan. Odezwij się do nas. Chcemy wiedzieć więcej!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fate

Dzieki. To mnie podbudowalo.Sa jeszcze wsrod nas nalogowi gratkowicze.GRATKA GÓRĄ.........

CZeść kaczor

Wlazłeś już? odpisz

poza tym wydaje mi sie ...

zalosne ze ktos takie rzeczy prawi tutaj.

od tego jest bank krwi.

gratuluje pomyslu.

a jesli SLUZBA ZDROWIA NIE POMOZE

to ja w nic nie wierze

Clemm

wole probowac ratowac samodzielnie jedna osobe niz wzywac na ratunek inne, a 99 moze Ci sie samo znajdzie.

?

nie wiem ilu ludzi umiera na świecie dziennie...
ale jesli jest jakis sposob zeby uratować choćby jednego człowieka- to chyba nie zawadzi spróbować?
W sumie mozna jak ty wybrać obojętność i dożyć szczęśliwie dziewięćdziesiątki. true....

Clemm

co za pech

ile dzieci umiera dziennie na swiecie?
ie nie od bialaczki tylko od nadmiaru olowiu?

Bajkopisarzu!

Milo ze jestes dawcą krwi... ale nie masz zupełnie racji. Ja tez jestem dawcą i wiem ze wszelkie apele o krew szczególnej grupy nie są bezpodstawne. Sama mam 0Rh- (podobnie jak moja matka). Wczoraj dzwoniłyśmy pod podany w apelu nr telefonu- za późno- dziecko podobno juz nie żyje.

Postregiment

pelen dekadentyzmu czlowiek.
optymizm optymizm
a nuz kiedys bedziesz jezscze dzieckiem

Cytokininko

Wiem.Jest różnica pomiędzy dzicinnoscią danej osoby (i wła nie to jest czasami bardzo
irytujące- choć do takiego wniosku dochodzi się z reguły po jakims czasie...)
Fakt...ja sam długo nie chciałem sam sobie przyznać, że moje dzieciństwo juz sie skonczyło,
ale nie chciałem się oszukiwac...ten piękny czas juz bezpowrotnie minął...nie ma sensu się oszukiwać...

dzisiaj

to ja bede pic

Postregiment czesc 2

Tak sie zamyslilam ze zdan zapomnialam po dokanczac, tak wiec przepraszam ze to tak bardzo chaotycznie wyszlo... ale chyba juz niebede tego poprawiac, jak czegos niezrozumiesz to pytaj... zostawie to tak a sama udam sie w kraine rozmyslan...

PS Milej nocki wszem i wobec zycze...

Postregiment

Zdziecinnie innych bywa bolesnym i denerwujacym doswiadczeniem w naszym zyciu... ale zdziecinnie malo kiedy ma cosik wspolnego z tym czyms, ta czescia dziecka w czlowieku. Bo czesto Ci "zdziecinniali" ludzie gleboko chowaja ta wlasnie czastke.... ujawnaijac negatywne aspekty a tego pieknego spojrzenia na swiat tego "czystego", " niezabrudzonego" podejscia do zycia, braku leku przed opinami innych...
Powiem szczeze ze bardzo sie boje ze ja juz tez to zatracilam, choc bardzo sie przed tym bronie...

KREW

poszukiwana grupa krwi A RH MINUS na TERAZ.Na bialaczke gasnie dziecko. NRTel do mamy 0 604 947 367
POMOZ ALBO PODAJ DALEJ

rozwazania nad whisky

Upojenie magiczne, w odróżnieniu od innych, bardzo pospolitych i szarych w swojej istocie upojeń, budzi się razem z rozkwitającym kwiatem paproci, kiedy saper szarpie zielony przewód, karciarz stawia swoją córeczkę na trójkę dziewiątek a żona Lota zamienia się w słup soli. Zamiast oglądać się za siebie, żona koncentruje swój wzrok na blacie , chwyta półpełny, półpusty, kieliszek i go przykładnie wypija, objawia jej się upojenie magiczne. Zostaje przedstawiona ulicom bez tabliczek z nazwą i numerami domów, oraz bohaterom bez imion i zawołań rodowych, ratujących dziewice po przejściach. Każdy magiczny zakątek pryska orgazmicznie miejskim wachlarzem przystępnych mitologii, pomiędzy którymi przemykają fantazyjnie zamroczeni nektarem stróże prawa. W magicznej chwili odciskają się magiczne słowa.

he he he

dobra whisky nie jest zla ^_^
nie ma jak zaczynac pic
w podniedzialek ...
cala reszta tygodnia jest
wtedy .... kolorowa ;)))
hi hi hi hi hi hi hi hi hi

mam problem

zgubiłam soczewki kontaktowe i jestem ślepa!!!!! ;)

miły kolego !

o moim przeznaczeniu decyduję ja sama...skąd pomysł, ze jesteś "formocośtam" ? to moja mała obsesyjka ( kto i ch nie ma ? ^_^) dziś jest poniedziałek wiec zdajesz fizyke ...łaaał...POWODZENIA!!! nie ukrywam sie ! pozdrawiam cieplutko

twoja kolezanka

Mała Żabko i Phantomie

ja was pamiętam jak chyba nikt, bo jestem maniakalną czytelniczką starych gratek

WIESZ KTO??

Naprawde niewiem, mam tylko nadzieje ze ktokolwiek to jest to znalazl mnie do tej pory- jesli nie- to wracam jutro w to samo miejsce- czyli tu- i znajde wyjasnienie - KTO mnie szuka!! Pozdrowienia dla wszystkich!! A dla niektorych specjalne (ta fizyka)...

oooh...

kacik zlamanych serduszek zmienil sie w pamietniki wojenne...

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (240 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry