Widok

Marek / USA

Wiem, że będziesz na Światowym Zjeździe Gdańszczan. Odezwij się do nas. Chcemy wiedzieć więcej!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowieczku

O które z jego równań ci chodzi? Zależność pomiędzy masą a energią, czy może o efekt fotoelektryczny? No w sumie był jednym z wielu, lecz tym jedynym wyniesionym na publizne ołtarze badaczem który umożliwił zapoczątkowanie mechaniki kwantowej, podważył podstawy mechaniki klasycznej (choć sam dokładnie tego nie opracował, poruszanie się przy prędkościach bliskich prędkości światła opracował dokładnie Lorenz) a co z tego wynika, postęp.

Dzisiaj skonczylismy

prace
z plagiatem

Beta

plagiat robi prace dyplomowa
dzisiaj napisze
mowil zebys sie o niego nie martwila

PLAGIAT

CO SIE DZIEJE ?

?

Co wynika z rownania Einsteina ?

Fate

nasze zakonczenie roku bylo naprawde wzruszajace a to min. za sprawa naszych kolegow z mlodszych klas - jezeli bralas udzial w tym no.... przedstawieniu to serdeczne gratulacje , bo bylo napr. ok. ( byloby jeszcze lepiej gdybym nie musial kwitnac polowe imprezy ze sztandarem w dloni .... chociaz w sumie trudno bylo mi sie z nim rozstac , ale coz...zycie.)pozdrawiam

Witjacie

Ano, że Anonse nas powoli zaczynaja likwidowac, zawitałem tu i widzę, że bywa tu także Kiwdul, Witaj.
Witam zreszta wszystkich, którzy maja chęc w życiu do poznawania zdań innych ludzi

Nigdy na Zawsze

Jaki jest Twój cel?

Romano, już się spieszę

Wystawiać duszę na widok publiczny. Miej choć tę odrobinę szacunku i zaproponuj jakiś dobry alkohol zanim zaczniesz wysuwać takie oczekiwania...

...

Z zainteresowaniem zjadłem absolwentów, 28 było

Mała Zabko

czytałam Twoje texty w gratce, więc pozdrawiam serdecznie jeszcze raz i dziękuje...

Ciri

zainteresowana zjazdem absolwentów 28.IX.2002 ?

Kiwdul N.

widzisz...hmmm..zdradzę Ci pewną tajemnicę : otóż ja jestem niezbyt inteligentna, więc do mnie trzeba prostym językiem.... ^_^ ale pozdrawiam wszystkich z PalTalka, cokolwiek to jest :)

Ciri

kończyłaś dziewiątkę ? czyli bywałaś w tych samych szacownych muracz co ja teraz...może nawet siedziałaś na tym krześle, co ja teraz ...
cieplutki promyk z IX LO przesyłam spcjalnie dla Ciebie ja...

Drogi kolego ...

..teraz już wiem, że Jacku :) na Twoją prośbę będę haftowała sztandar, śpiewała do radiowęzła (żałuj, że tego nie doświadczysz ;) , oddawała na makulature gazetkę :0 i dbała o Rusaja&jego zdrowie psychiczne !
Gratuluję zdania matury ! (łaaaał z fizyki %-) nie wiem , skąd przeswiadczenie, że naszym zyciem rządzi Fate ( no moim tak ale nie o to...:) ? ja kiedyś mocno w to wierzyłam.... teraz jest inaczej ...Bóg dał nam wolną wolę i tylko od nas zależy jak ją wykorzystamy. Byłam na Waszym" Zakończeniu Roku Szkolnego "- aż się łza w oku kręci.... ten rocznik był taki....hmmm...fajny :)
ale sie rozpisałam -gomena
ściskam ciepło

to znowu ja Obiecujący

czytam wasze wypowiedzi i nic w nich ciekawego nie widę , jestsście bez serca i nadziei do życia . Mówiąc krótko jesteście bez duszy .

Ludi

Teraz to już za poźno, pisałam do Ciebie na tlenie jak byłam na wakacjach... teraz to juz nieaktualne.

KIWDUL NNEB

Tak. Z wiecznie kwitnacymi kaktusami na okiennym parapecie i ciaglym deficytem czasu. To ja.

Kiwdul NNeb

ja nigdy nie miałam telefonu komórkowego i nię będę go miała... Nie dam sie uwiązać na smyczy!

IFCIU...nie mam zadnych wiadomosci na TLENIE od Ciebie :(((( chlip chlip chlip ....i GG mi nie dziala:((Wyslij mi smsa na kom

ale tę na nr 608... itd :))))))

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (227 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry