Widok
Człowieczku
O które z jego równań ci chodzi? Zależność pomiędzy masą a energią, czy może o efekt fotoelektryczny? No w sumie był jednym z wielu, lecz tym jedynym wyniesionym na publizne ołtarze badaczem który umożliwił zapoczątkowanie mechaniki kwantowej, podważył podstawy mechaniki klasycznej (choć sam dokładnie tego nie opracował, poruszanie się przy prędkościach bliskich prędkości światła opracował dokładnie Lorenz) a co z tego wynika, postęp.
Fate
nasze zakonczenie roku bylo naprawde wzruszajace a to min. za sprawa naszych kolegow z mlodszych klas - jezeli bralas udzial w tym no.... przedstawieniu to serdeczne gratulacje , bo bylo napr. ok. ( byloby jeszcze lepiej gdybym nie musial kwitnac polowe imprezy ze sztandarem w dloni .... chociaz w sumie trudno bylo mi sie z nim rozstac , ale coz...zycie.)pozdrawiam
Drogi kolego ...
..teraz już wiem, że Jacku :) na Twoją prośbę będę haftowała sztandar, śpiewała do radiowęzła (żałuj, że tego nie doświadczysz ;) , oddawała na makulature gazetkę :0 i dbała o Rusaja&jego zdrowie psychiczne !
Gratuluję zdania matury ! (łaaaał z fizyki %-) nie wiem , skąd przeswiadczenie, że naszym zyciem rządzi Fate ( no moim tak ale nie o to...:) ? ja kiedyś mocno w to wierzyłam.... teraz jest inaczej ...Bóg dał nam wolną wolę i tylko od nas zależy jak ją wykorzystamy. Byłam na Waszym" Zakończeniu Roku Szkolnego "- aż się łza w oku kręci.... ten rocznik był taki....hmmm...fajny :)
ale sie rozpisałam -gomena
ściskam ciepło
Gratuluję zdania matury ! (łaaaał z fizyki %-) nie wiem , skąd przeswiadczenie, że naszym zyciem rządzi Fate ( no moim tak ale nie o to...:) ? ja kiedyś mocno w to wierzyłam.... teraz jest inaczej ...Bóg dał nam wolną wolę i tylko od nas zależy jak ją wykorzystamy. Byłam na Waszym" Zakończeniu Roku Szkolnego "- aż się łza w oku kręci.... ten rocznik był taki....hmmm...fajny :)
ale sie rozpisałam -gomena
ściskam ciepło