Widok
Postregiment
Okres dziecinstwa owszem bezprowrotnie minąl, ale ta czastke dziecka w sobie ma wiele osob zyjac w swiecie doroslych... niezatracili tego i dzieki temu wiele chwil i wydarzen przezyzwaja glebiej, dostrzegaja wiele rzeczy, ktore dla innych sa niewidoczne no i przede wszystkim umieja sie cieszyc, nawet z malych, drobnych wydarzen, rzeczy....wedlug mnie to jest piekne...
PS Serdecznie pozdrawiam:)))
PS Serdecznie pozdrawiam:)))
"Aby język giętki..."
Wszystko, co tutaj zostało wpisane, jest językiem i niczym innym tylko językiem. Ja rozumuję tak: wzajemna pozycja części Mózgu jest językiem. My jesteśmy częściami Mózgu, zatem my jesteśmy językiem. Dlaczego więc tego nie wiemy? Nie wiemy nawet, czym jesteśmy, nie mówiąc o zewnętrznej rzeczywistości, której częścią jesteśmy. Słowo "idiota" pochodzi od słowa "osobisty", "oddzielny". Każdy z nas stał się oddzielny i nie uczestniczy we wspólnej myśli Mózgu, odbierając ją tylko podświadomie. W ten sposób nasze prawdziwe życie i nasz prawdziwy cel realizują się poniżej poziomu naszej świadomości.
FATE :)))))))))
...PalTalk to wyzsza forma komunikacji internetowej :))Stajemy sie tam mniej anonimowi...mniej bezduszni w swych postaciach cyfrowych-bo glos i obraz i txt zarazem Nas przybliza...Trudno ukryc-zaklamac -niektore wewnetrzne i zewnetrzne obrazy NAS samych :)))Dlatego jest on tak dobry....Dlatego wykorzystuje go do pomocy innym i poznawania nowych ludzi....Spotykamy sie rowniez w swiecie rzeczywistym i....jeszcze sie nie rozczarowalem negatywnie...
Fate :)))-do dzoiela -pisz i wybrobuj te forme bycia w tym cyfrowym....niekiedy bezdusznym swiecie :)))
Ucalowania serdeczne :)))
Fate :)))-do dzoiela -pisz i wybrobuj te forme bycia w tym cyfrowym....niekiedy bezdusznym swiecie :)))
Ucalowania serdeczne :)))
`
"Nie mam pojęcia, pod jaką postacią mogę ukazać się światu; ale ja sam odnoszę wrażenie, że nie byłem nikim innym jak chłopcem igrającym na brzegu, zabawiającym się od czasu do czasu wynajdywaniem wygładzonego kamienia lub muszli piękniejszej od innych; przede mną rozciągał się tymczasem wielki ocean prawdy, którego nie poznałem".
Drogi kolego ...
..teraz już wiem, że Jacku :) na Twoją prośbę będę haftowała sztandar, śpiewała do radiowęzła (żałuj, że tego nie doświadczysz ;) , oddawała na makulature gazetkę :0 i dbała o Rusaja&jego zdrowie psychiczne !
Gratuluję zdania matury ! (łaaaał z fizyki %-) nie wiem , skąd przeswiadczenie, że naszym zyciem rządzi Fate ( no moim tak ale nie o to...:) ? ja kiedyś mocno w to wierzyłam.... teraz jest inaczej ...Bóg dał nam wolną wolę i tylko od nas zależy jak ją wykorzystamy. Byłam na Waszym" Zakończeniu Roku Szkolnego "- aż się łza w oku kręci.... ten rocznik był taki....hmmm...fajny :)
ale sie rozpisałam -gomena
ściskam ciepło
Gratuluję zdania matury ! (łaaaał z fizyki %-) nie wiem , skąd przeswiadczenie, że naszym zyciem rządzi Fate ( no moim tak ale nie o to...:) ? ja kiedyś mocno w to wierzyłam.... teraz jest inaczej ...Bóg dał nam wolną wolę i tylko od nas zależy jak ją wykorzystamy. Byłam na Waszym" Zakończeniu Roku Szkolnego "- aż się łza w oku kręci.... ten rocznik był taki....hmmm...fajny :)
ale sie rozpisałam -gomena
ściskam ciepło