Widok

Marek / USA

Wiem, że będziesz na Światowym Zjeździe Gdańszczan. Odezwij się do nas. Chcemy wiedzieć więcej!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ŚWIETLIKU!!!!!!!!!!!!!!!

czesc malutka.to ja kaska .pamietasz mne jeszcze?co u ciebie?pozdrawam cie serdeczne i zycze powodzenia !!!!!!!!!!papapapapapapapap.caluski

Postregiment

Okres dziecinstwa owszem bezprowrotnie minąl, ale ta czastke dziecka w sobie ma wiele osob zyjac w swiecie doroslych... niezatracili tego i dzieki temu wiele chwil i wydarzen przezyzwaja glebiej, dostrzegaja wiele rzeczy, ktore dla innych sa niewidoczne no i przede wszystkim umieja sie cieszyc, nawet z malych, drobnych wydarzen, rzeczy....wedlug mnie to jest piekne...

PS Serdecznie pozdrawiam:)))

"Aby język giętki..."

Wszystko, co tutaj zostało wpisane, jest językiem i niczym innym tylko językiem. Ja rozumuję tak: wzajemna pozycja części Mózgu jest językiem. My jesteśmy częściami Mózgu, zatem my jesteśmy językiem. Dlaczego więc tego nie wiemy? Nie wiemy nawet, czym jesteśmy, nie mówiąc o zewnętrznej rzeczywistości, której częścią jesteśmy. Słowo "idiota" pochodzi od słowa "osobisty", "oddzielny". Każdy z nas stał się oddzielny i nie uczestniczy we wspólnej myśli Mózgu, odbierając ją tylko podświadomie. W ten sposób nasze prawdziwe życie i nasz prawdziwy cel realizują się poniżej poziomu naszej świadomości.

Wróciłam

Kochani wypoczęłam i wyszalałam się... Przyjechałam godzine temu... ide spać- muszę teraz odpocząć po wakacjach - hihihi

kiwdul nneb

pamiętasz jeszcze indyjskie św. kroki

Clemm :))pPozdrawiam...nie wiem kim byles(as)w Gratce-nie znam takiego pseudonimu...ale zapewniam Cie,ze pare osobnikow z

istnieje jeszcze w tym virtualnym swiecie i...ma sie dobrze :)))
pa Trzymaj sie !

"___" jak mozna nazwac PECHEM odejscie DZIECKA....?????!!!!!!!Nie te slowa dobrane :(((Nie tak...Pech to zlamany

...Urazony jestem niedostatkiem ...wrazliwosci...a moze to tylko zwykly brak zasobow slownych?mam taka gleboką nadzieje, ze wlasnie tak jest...

FATE :)))))))))

...PalTalk to wyzsza forma komunikacji internetowej :))Stajemy sie tam mniej anonimowi...mniej bezduszni w swych postaciach cyfrowych-bo glos i obraz i txt zarazem Nas przybliza...Trudno ukryc-zaklamac -niektore wewnetrzne i zewnetrzne obrazy NAS samych :)))Dlatego jest on tak dobry....Dlatego wykorzystuje go do pomocy innym i poznawania nowych ludzi....Spotykamy sie rowniez w swiecie rzeczywistym i....jeszcze sie nie rozczarowalem negatywnie...
Fate :)))-do dzoiela -pisz i wybrobuj te forme bycia w tym cyfrowym....niekiedy bezdusznym swiecie :)))
Ucalowania serdeczne :)))

`

"Nie mam pojęcia, pod jaką postacią mogę ukazać się światu; ale ja sam odnoszę wrażenie, że nie byłem nikim innym jak chłopcem igrającym na brzegu, zabawiającym się od czasu do czasu wynajdywaniem wygładzonego kamienia lub muszli piękniejszej od innych; przede mną rozciągał się tymczasem wielki ocean prawdy, którego nie poznałem".

Zyczonka

Wszytkim ktorzy choc odrobine czuja sie dziecmi skladam najserdeczniejsze zyczonka, spelnienia marzen, szczescie i milosci oraz niezatracenia tej przepieknej czastki:)))

Ludwik

Telefon mi "padł" na 2 dzień, jutro go muszę zanieść do reklamacji!!! Byłam kilka razy na tlenie, wiesz, bo pisałam do Ciebie... z prośbą.....nie odpisałeś!
Pozdrawiam

IFCIU...nie mam zadnych wiadomosci na TLENIE od Ciebie :(((( chlip chlip chlip ....i GG mi nie dziala:((Wyslij mi smsa na kom

ale tę na nr 608... itd :))))))

Kiwdul NNeb

ja nigdy nie miałam telefonu komórkowego i nię będę go miała... Nie dam sie uwiązać na smyczy!

KIWDUL NNEB

Tak. Z wiecznie kwitnacymi kaktusami na okiennym parapecie i ciaglym deficytem czasu. To ja.

Ludi

Teraz to już za poźno, pisałam do Ciebie na tlenie jak byłam na wakacjach... teraz to juz nieaktualne.

to znowu ja Obiecujący

czytam wasze wypowiedzi i nic w nich ciekawego nie widę , jestsście bez serca i nadziei do życia . Mówiąc krótko jesteście bez duszy .

Drogi kolego ...

..teraz już wiem, że Jacku :) na Twoją prośbę będę haftowała sztandar, śpiewała do radiowęzła (żałuj, że tego nie doświadczysz ;) , oddawała na makulature gazetkę :0 i dbała o Rusaja&jego zdrowie psychiczne !
Gratuluję zdania matury ! (łaaaał z fizyki %-) nie wiem , skąd przeswiadczenie, że naszym zyciem rządzi Fate ( no moim tak ale nie o to...:) ? ja kiedyś mocno w to wierzyłam.... teraz jest inaczej ...Bóg dał nam wolną wolę i tylko od nas zależy jak ją wykorzystamy. Byłam na Waszym" Zakończeniu Roku Szkolnego "- aż się łza w oku kręci.... ten rocznik był taki....hmmm...fajny :)
ale sie rozpisałam -gomena
ściskam ciepło

Ciri

kończyłaś dziewiątkę ? czyli bywałaś w tych samych szacownych muracz co ja teraz...może nawet siedziałaś na tym krześle, co ja teraz ...
cieplutki promyk z IX LO przesyłam spcjalnie dla Ciebie ja...

Kiwdul N.

widzisz...hmmm..zdradzę Ci pewną tajemnicę : otóż ja jestem niezbyt inteligentna, więc do mnie trzeba prostym językiem.... ^_^ ale pozdrawiam wszystkich z PalTalka, cokolwiek to jest :)

Ciri

zainteresowana zjazdem absolwentów 28.IX.2002 ?

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (240 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry