Widok

Marietta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Babeczki!
Czy któraś mi moze powiedziec coś o Marietcie, tej na Władka IV? Bo zamówiłam u nich suknie i chciałabym poznac Wasze opinie o tym sklepie...pliz

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a bo ja się dopiero teraz zalogowałam ;) hi hihi
co do kawy to się ząbki żółte robią ;-) jestem ciekawa co tak naprawdę powoduje picie kawy (oprócz uzależnienia) ... :)

Ja po takiej kuracji z toalety bym nie zeszła. Dziękuję, ale chyba nie skorzystam ... hihihihihih !!!!

za 2 tygodnie mam obronę magisterki, chyba tez się już zacznę szprycować persenem albo czym tam innym co działa ;)
dziewczyny, ja się stresuję bardziej od was !!!!!!

ee tam obrona to pikuś;))
mnie to czeka w lipcu:)

no nie, ja tylko byłam na przymiarce, Panie sobie popatrzyły na moje plecy, pozaznaczały coś szpilką i tyle, a tydzień później już ją odbierałam, to tylko kwestia wyprucia zamka, wszycie takiej patki i zrobienie z dwóch stron dziurki, a suknia nie straciła na fasonie, nawet powiem, że zyskała, bo teraz leży jak ulał i jak się ścisnę mocniej w pasie, to jestem jak OSA ;))
ja tez niecierpię wystąpień publicznych......koszmar,
robie to tylko dla mojego Tomaszka ;))
ale jestem nastawiona pozytywnie,
tylko denerwuje mnie to, że nie mogę dostać kilku rzeczy, które sobie upatrzyłam....no ale cóż, mam jeszcze chwilkę czasu.... ;)
a czego szukasz??? Może można Ci jakoś pomóc???

spoko, Witch, obrona to nic strasznego - wiadomo, ze TEGO egzaminu sie nie oblewa :o)
hehe, madrala ze mnie, ale przed swoja obrona tez panikowalam

np. chciałabym kupić taki wazon, dość wysoki, "chudy", z mlecznego szkła, no żeby nie był przeźroczysty, tylko biały ;))
wiecie gdzie można kupić takie wazoniki ????
Nie ma co Dziewczyny..... w zmienianiu tematu jestescie najlepsze ....!!!!!!!! buchacha hihihih
do góry