Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie polecam wątek zamknięty Niestety pani fryzjerka nie popisala sie za bardzo ... moja prosba to...
~Marta
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2014

Fajne miejsce dla kobietek ;) wątek zamknięty Polecam pachnące peelingi i maski na ciało - działają cuda!
~Ala
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2015

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Do salonu trafiłam z polecenia koleżanki. Zadzwoniłam i umówiłam się do...
~Ania
-

dodano: 1 kwietnia 2015

Czystość? wątek zamknięty Opinia dotyczy manicure: Pani nie zapytała się czy chce żeby obcinać czy...
~Efka
-

dodano: 13 marca 2015

Polecam :) wątek zamknięty Jestem zadowoloną klientką. Dzisiaj byłam u kosmetyczki robić manicure i...
~Karolina
-

dodano: 25 lutego 2015

Polecam :) wątek zamknięty Jestem klientką Pani Oli fryzjerki od 3 lat. Farbuję włosy na bardzo jasny...
~Kasia
-

dodano: 14 stycznia 2015

solarium wątek zamknięty czystość w solarium pozostawia wiele do życzenia...korzystałam z solarium...
~była klientka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 maja 2014

Masaże wątek zamknięty Polecam masaż u p. Asi. Fachowa a przy tym przesympatyczna pani. Zakupiłam...
~Jagna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 marca 2014

zadowolna klientka wątek zamknięty Ostatnio skorzystałam z usług fryzjerskich tego salonu,jestem bardzo...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 maja 2013

Sylwester wątek zamknięty Jestem stałą bywalczynią salonu Mariposa i serdecznie polecam go każdemu....
~Ania
-

dodano: 2 stycznia 2013

NIGDY WIĘCEJ!!! wątek zamknięty Jeszcze tak fatalnie nikt mnie nie potraktował! Byłam umówiona na farbowanie...
~Misiadela
-

dodano: 30 grudnia 2012

polecam pania Paulinę wątek zamknięty Bardzo ładnie scięcie i dobrany kolor.
~Martyna
-

dodano: 15 grudnia 2012

Bardzo fajne dziewczyny! wątek zamknięty Ostatnio skorzystalam z uslug tego salonu,jestem bardzo zadowolona z uslug u...
~Katarzyna
-

dodano: 12 grudnia 2012

solarium wątek zamknięty Wgabinecie odnowy biologicznej Mariposa w Oliwie ul.Czerwony Dwor 17 .jest...
~Krzys
-

dodano: 2 grudnia 2012

Rewelacja ! wątek zamknięty Pani Asia masażystka ma magiczne ręce . Bóle pleców , spięcia w łydkach...
~Natalia
-

dodano: 26 listopada 2012

Super! wątek zamknięty Polecam wszystkim, byłam tam kilka razy u fryzjerki- Oli.Jestem bardzo...
~Kasia
-

dodano: 24 października 2012

Bardzo miło i przyjemnie;D wątek zamknięty Od ok.2 lat jestem klientką tego salonu,a konkretniej p.Oli.Uważam że jest...
~Stała klientka
-

dodano: 21 października 2012

Polecamy! wątek zamknięty Od lat jesteśmy z mamą stałymi klientkami Pani Basi - fryzjerki. Jest...
~Maartinka1555
-

dodano: 1 października 2012

Najlepsza fryzjerka - Pani Basia wątek zamknięty Niedawno, po raz pierwszy korzystałam z usług Pani Basi-fryzjerki. Z ręką na...
~Kasia
-

dodano: 23 września 2012

masażystka Pani Asia wątek zamknięty Faktycznie, zgadzam się z opiniami, oddać się w ręce Pani Asi, to sama...
~Lidia Kostrzewa
-

dodano: 21 września 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry