Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Matrem - ocena Po raz kolejny chcialbym podziekować Pani Ąlicji z działu dekoracje.Naprawdę...
~Matrem
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 17 grudnia 2025

Patryk - ocena Zdecydowanie nie polecam realizacji zabudowy kuchennej przez firmę Komfort w...
~Patryk
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 28 października 2025

Krystian - ocena Najlepszy Komfort w Trojmiescie
~Krystian
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 23 października 2025

A. - ocena Mam wrażenie, że sklep stosuje metodę tylko zapłać i spadaj. Kupiłam kabinę...
~A.
-

dodano: 14 października 2025

Tadeusz - ocena Kupowałem płytki i wszystko poszło sprawnie. Pan doradził co do tego jakie...
~Tadeusz
-

dodano: 2 października 2025

Wiktoria - ocena Zadowolona z zakupów. Miły i pomocny personel
~Wiktoria
-

dodano: 2 października 2025

Xyz - ocena Nie polecam z całego serca. Kupiłam sofę 31.08 która miała być wysłana w...
~Xyz
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 25 września 2025

hns - ocena Omijać szerokim łukiem !!!! Czas usługi montażu dwa miesiące, zmienia się w...
~hns
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 3 września 2025

Magdalena - ocena Dział budowlany to niestety młodzi, lecz leniwi ludzie, którzy robią łaskę,...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 5 sierpnia 2025

Kris - ocena Świetne zaopatrzenie, dostępne są od ręki chyba wszystkie produkty z oferty...
~Kris
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 13 maja 2025

Maciej - ocena Dnia 17.02 stawiliśmy się na projektowanie kuchni. Pomiar przez firmę Komfort...
~Maciej
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 25 marca 2025

Ewa - ocena Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta....
~Ewa
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 25 lutego 2025

Viktoria L - ocena Okropna obsługa! W kwietniu 2024 roku zamówiłam drzwi do łazienki w sklepie...
~Viktoria L
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 7 lutego 2025

Mieczysław - ocena Dzisiaj przez internet zamówiłem garnek 4,5 l kamionka . Odebrałem że garnek...
~Mieczysław
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 grudnia 2024

Alicja Jędrzejczyk - ocena Jedna wielka porażka. 3 reklamacje w ciągu miesiąca. Pierwsze zakupy: po...
~Alicja Jędrzejczyk
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 listopada 2024

Zygmunt - ocena Dział łazienki Pan Remigiusz jest profesjonalistą w swojej dziedzinie....
~Zygmunt
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 listopada 2024

Jarosław M - ocena Ostatnio robiłem zakupy na dziale 17. Niejaki pan Adam, rzekomy znawca tematu...
~Jarosław M
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 września 2024

Paulina - ocena odradzam!!! Brak kompetencji pracowników, procedury, których sami pracownicy...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 sierpnia 2024

Ona. - ocena Nie polecam sklepu na kaewinach obsługa tragiczna nie mile panie transport...
~Ona.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 sierpnia 2024

Ewa - ocena Kuchnię projektował nam pan Bartosz - bardzo kompetentny, doskonale potrafił...
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lipca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry