Widok
Tomasz - ocena
Chcielibyśmy serdecznie podziękować pracownikom Castoramy Osowa. Byliśmy dwukrotnie, ostatni raz 19 września 2026 roku. Jesteśmy wzruszeni, zaszczyceni tak wspaniałą obsługą, sumarycznie zrobiliśmy zakupy za ok. 3 tyś. Kupiliśmy i duże rzeczy ale także dużo drobiazgów uzupełniających. Przebywaliśmy stosunkowo długo decydując się na poszczególne rzeczy, mogliśmy być postrzegani jako upierdliwi staruszkowie ja jestem osobą 70+. Wszędzie spotkaliśmy się z serdecznością, uprzejmością i empatią. Od wszystkich pracowników dostaliśmy gratisy w postaci uśmiechu. Dziękujemy serdecznie Panu Piotrowi dział techniczny, Panu Dariuszowi dział kuchnie i łazienki. Dziękujemy Pani Aleksandrze (dział kołków i wkrętów) za doradzenie i pomoc w zakupie.
Dziękujemy Pani Bożenie kasy, nic nowego, dalej uśmiech i życzliwość.
Po zakupach chcieliśmy podzielić się naszymi uwagami z działem reklamacji, zaczynając swoją wypowiedź od słów , że jestem wstrząśnięty i zbulwersowany można było się, domyślać, że mam jakieś pretensję, dalej pracownicy byli życzliwi, chętni pomóc i wyjaśnić. Dokończyłem swoją wypowiedź, że tak miłej, kompetentnej i fachowej obsługi nie spodziewałem się. Obsługa nie tylko s
Dziękujemy Pani Bożenie kasy, nic nowego, dalej uśmiech i życzliwość.
Po zakupach chcieliśmy podzielić się naszymi uwagami z działem reklamacji, zaczynając swoją wypowiedź od słów , że jestem wstrząśnięty i zbulwersowany można było się, domyślać, że mam jakieś pretensję, dalej pracownicy byli życzliwi, chętni pomóc i wyjaśnić. Dokończyłem swoją wypowiedź, że tak miłej, kompetentnej i fachowej obsługi nie spodziewałem się. Obsługa nie tylko s