W firmie Almar w Gdańsku złożyłam zamówienie na nowe okno do sypialni o najwyższych właściwościach akustycznych i od samego początku wszystko przebiegło dokładnie tak, jak powinno.
Firma zrobiła na mnie świetne wrażenie już na etapie pomiaru przyjechali w ciągu tygodnia od kontaktu, a na samo okno i montaż czekałam zaledwie około 3 tygodni.
Montaż odbył się punktualnie, a Panowie pracowali około 4 godzin bardzo sprawnie, ale przede wszystkim niezwykle profesjonalnie i z ogromną dbałością o mieszkanie. Szczególnie doceniam to, że obchodzili się z drzwiami i całym wnętrzem naprawdę delikatnie. Nawet wychodząc po materiały czy wynosząc stare okno, nie trzaskali drzwiami i zwracali uwagę na każdy szczegół. Niby drobiazg, a naprawdę dużo mówi o kulturze pracy.
Panowie byli mili, uprzejmi i bardzo dokładni. Po zakończeniu montażu zostawili po sobie porządek, zabrali wszystkie śmieci i stare okno praktycznie nie było poczucia, że właśnie odbywał się remont.
A samo okno? Na ten moment jestem zachwycona efektem akustycznym. Właśnie na tym najbardziej mi zależało i różnica jest naprawdę odczuwalna.
Bardzo rzadko wystawiam opinie, ale tutaj naprawdę musiałam się podzielić. Profesjonaliz