Widok

Martuś !

Co nic do mnie nie piszesz , kupo jedna !!!! Tylko z jakimiś nowymi kolegami ( a mnie nawet nie przedstawisz ;) ale cóż" boginio" przyzwyczaiłam się :0 Ty i Twój boski profil robicie furorę. A to my gdzieś na festiwal filmowy jedziemy ? Boże chyba pijana byłam , a tak wogóle to piwu amber mówimy NIE ! Mam zamiar poszukać kolegów z" międzyprzedziału " na gg :) Takie niemiłe byłyśmy a oni w końcu na ETI się dostali :) Opanowałyśmy media !! Magda była w telewizorze :) he he- wredne! jak ktoś mój wielbiciel to zaraz pijany albo wariat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Pusto tu...Być może w niedziele będzie lepiej.....Żegnam.

fate

kurcze dziwinie się czuję jak ludzie na forum mówią do mnie kupo:)
O mediach słyszałam, cholera, że też się wcześniej zmyłyśmy!Pewnie zrobiłabym furorę, ten profil...:)
A w ogóle to mój brat był tak naćpany, że nie mógł mi otworzyć i spałam u sąsiadów.Tak się kochamy...a wczoraj to nawet była impra ze striptizem!Fateee zabierz mnie stąd!Nie chcesz jeszcze jednej siostry??

f.(amberfuj)

ja?z jakimi kolegami?jestem w fazie poszukiwania znajomych z wygodnym łóżkiem-jak to brzmi:)
A na festiwal jedziemy a z kazimierza w bieszczady i w ogóle super, obiecałaś!:P
A skąd Ty masz gg, jak chcesz tam znależć kolegów i w ogóle ke?
A ja zasnęłam w pociągu.Szok co?:)

Mart!

Wiesz, że Marijuana to był " Batrosz Kalinowski " - beka Wpadaj do mnie ! Do warunków ekstremalnych jesteś już przyzwyczajona więc betony, wiertarki itp. to pikuś :) a może popłyniemy promem np. do Kopenhagi ? Będę szukać męża- podobno skandynawowie ciągle tam piją he! i to jest moja szansa :)

f(amberfuj)

To był MAChuanaczy jakoś takoś.A skąd wiesz?I nie pisz tu bo on pewnie znany jest i nas wytopi on albo tabuny jego kobiet:)On jest jak Vergile:)A może to były jego groupies, ok nie wiem jak się pisze:)
Za zaproszenie dzięki, zawsze wiedziałam, że litościwa z Ciebie kobieta, ale dzięki jutro wyjeżdżam a jak wrócę to mam nadzieję zastać tu rodziców:)
A płynąć to ja chętnie tylko powiedz kiedy.Jestem bardzo otwarta na propozycje wszelkie(matrymonialne też:))
A amberfujową propagandę szerzę:)

żyjesz?

i jest z Gdyni, gg nie mam ale w pon. będę u kumpeli ( ma już 40 odcinków Fushigi Yuugi - musisz to obejrzeć:) Internet to potęga! tyle ze nie każdy ma swoją stronę - chlip ! zdrajca Mateusz!

fate(amberfuj)

zaskakujesz mnie:)Masz jakichś szpiegów?A może jesteś jedną z jego haremu??Taa to napewno to:)Jakoś dziś bełkoczę, zauważyłaś?
A tak poza tym to żyję, tylko odświeżaj sobie stronę, żeby się przekonać:P
Mam plan w postaci odwiedzenia Ewy i Marasa za barem.Jesteś na tak??

No i Marta mnie olała- chlip, chlip :)

jeśli ktoś będzie chciał się ze mną skontaktowac 9 wszyscy wielbiciele i Marty :) to będę na HP w pon. ok 13-14
Mart- podaj mi swojego maila!!

fate sieroto!

przecież ja piszę!!
nowymail2@wp.pl-teraz mnie wszyscy zmolestują:D

f.

A w gazecie czytałam, że KABARET czerwony tulipan był na bazunie:)

Marta!

ale Maras jest za barem w Nowym Porcie!!! AAAAAAAAAAA! Zabiją nas!!! Na bank! TY nie wiesz co to znaczy Nowy Port po zmroku! Zaraz zmykam, może resztę omówimy w pon. ?Łóżko mam wolne do przyszłej soboty, a jeść będziemy pizze bo zdemontowaliśmy już kuchenkę :) Ale hardkor, co nie? Harem- to jest to ! ale on był taki słodki ^_^

fate i m.

ale z Was gaduly :)

dupa:(

życie jest do kitu i czasami jest gorzej niż być powinno!!!

:)

ale dzisiaj idę na TOP TRENDY i będzie z****iście!!!

blurp

MY? nieee.. :)

Martuś

chodż na czata ! jeee! jestem geniusz

olcia

co to TOP TRENDY ?

hej!!

z Was naprawdę są niezłe gaduły... nie świrujcie, że jesteście tacy zajęci i nie macie czasu na pogadanie z nieznajomą lub nieznajomym...

^_^

nie dosc ze gaduly to jeszcze sprytne :)

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (27 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry