Widok
Martuś !
Co nic do mnie nie piszesz , kupo jedna !!!! Tylko z jakimiś nowymi kolegami ( a mnie nawet nie przedstawisz ;) ale cóż" boginio" przyzwyczaiłam się :0 Ty i Twój boski profil robicie furorę. A to my gdzieś na festiwal filmowy jedziemy ? Boże chyba pijana byłam , a tak wogóle to piwu amber mówimy NIE ! Mam zamiar poszukać kolegów z" międzyprzedziału " na gg :) Takie niemiłe byłyśmy a oni w końcu na ETI się dostali :) Opanowałyśmy media !! Magda była w telewizorze :) he he- wredne! jak ktoś mój wielbiciel to zaraz pijany albo wariat
fate
kurcze dziwinie się czuję jak ludzie na forum mówią do mnie kupo:)
O mediach słyszałam, cholera, że też się wcześniej zmyłyśmy!Pewnie zrobiłabym furorę, ten profil...:)
A w ogóle to mój brat był tak naćpany, że nie mógł mi otworzyć i spałam u sąsiadów.Tak się kochamy...a wczoraj to nawet była impra ze striptizem!Fateee zabierz mnie stąd!Nie chcesz jeszcze jednej siostry??
O mediach słyszałam, cholera, że też się wcześniej zmyłyśmy!Pewnie zrobiłabym furorę, ten profil...:)
A w ogóle to mój brat był tak naćpany, że nie mógł mi otworzyć i spałam u sąsiadów.Tak się kochamy...a wczoraj to nawet była impra ze striptizem!Fateee zabierz mnie stąd!Nie chcesz jeszcze jednej siostry??
Mart!
Wiesz, że Marijuana to był " Batrosz Kalinowski " - beka Wpadaj do mnie ! Do warunków ekstremalnych jesteś już przyzwyczajona więc betony, wiertarki itp. to pikuś :) a może popłyniemy promem np. do Kopenhagi ? Będę szukać męża- podobno skandynawowie ciągle tam piją he! i to jest moja szansa :)
f(amberfuj)
To był MAChuanaczy jakoś takoś.A skąd wiesz?I nie pisz tu bo on pewnie znany jest i nas wytopi on albo tabuny jego kobiet:)On jest jak Vergile:)A może to były jego groupies, ok nie wiem jak się pisze:)
Za zaproszenie dzięki, zawsze wiedziałam, że litościwa z Ciebie kobieta, ale dzięki jutro wyjeżdżam a jak wrócę to mam nadzieję zastać tu rodziców:)
A płynąć to ja chętnie tylko powiedz kiedy.Jestem bardzo otwarta na propozycje wszelkie(matrymonialne też:))
A amberfujową propagandę szerzę:)
Za zaproszenie dzięki, zawsze wiedziałam, że litościwa z Ciebie kobieta, ale dzięki jutro wyjeżdżam a jak wrócę to mam nadzieję zastać tu rodziców:)
A płynąć to ja chętnie tylko powiedz kiedy.Jestem bardzo otwarta na propozycje wszelkie(matrymonialne też:))
A amberfujową propagandę szerzę:)
Marta!
ale Maras jest za barem w Nowym Porcie!!! AAAAAAAAAAA! Zabiją nas!!! Na bank! TY nie wiesz co to znaczy Nowy Port po zmroku! Zaraz zmykam, może resztę omówimy w pon. ?Łóżko mam wolne do przyszłej soboty, a jeść będziemy pizze bo zdemontowaliśmy już kuchenkę :) Ale hardkor, co nie? Harem- to jest to ! ale on był taki słodki ^_^