Widok

Martuś !

Co nic do mnie nie piszesz , kupo jedna !!!! Tylko z jakimiś nowymi kolegami ( a mnie nawet nie przedstawisz ;) ale cóż" boginio" przyzwyczaiłam się :0 Ty i Twój boski profil robicie furorę. A to my gdzieś na festiwal filmowy jedziemy ? Boże chyba pijana byłam , a tak wogóle to piwu amber mówimy NIE ! Mam zamiar poszukać kolegów z" międzyprzedziału " na gg :) Takie niemiłe byłyśmy a oni w końcu na ETI się dostali :) Opanowałyśmy media !! Magda była w telewizorze :) he he- wredne! jak ktoś mój wielbiciel to zaraz pijany albo wariat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Pusto tu...Być może w niedziele będzie lepiej.....Żegnam.

fate

kurcze dziwinie się czuję jak ludzie na forum mówią do mnie kupo:)
O mediach słyszałam, cholera, że też się wcześniej zmyłyśmy!Pewnie zrobiłabym furorę, ten profil...:)
A w ogóle to mój brat był tak naćpany, że nie mógł mi otworzyć i spałam u sąsiadów.Tak się kochamy...a wczoraj to nawet była impra ze striptizem!Fateee zabierz mnie stąd!Nie chcesz jeszcze jednej siostry??

f.(amberfuj)

ja?z jakimi kolegami?jestem w fazie poszukiwania znajomych z wygodnym łóżkiem-jak to brzmi:)
A na festiwal jedziemy a z kazimierza w bieszczady i w ogóle super, obiecałaś!:P
A skąd Ty masz gg, jak chcesz tam znależć kolegów i w ogóle ke?
A ja zasnęłam w pociągu.Szok co?:)

Mart!

Wiesz, że Marijuana to był " Batrosz Kalinowski " - beka Wpadaj do mnie ! Do warunków ekstremalnych jesteś już przyzwyczajona więc betony, wiertarki itp. to pikuś :) a może popłyniemy promem np. do Kopenhagi ? Będę szukać męża- podobno skandynawowie ciągle tam piją he! i to jest moja szansa :)

f(amberfuj)

To był MAChuanaczy jakoś takoś.A skąd wiesz?I nie pisz tu bo on pewnie znany jest i nas wytopi on albo tabuny jego kobiet:)On jest jak Vergile:)A może to były jego groupies, ok nie wiem jak się pisze:)
Za zaproszenie dzięki, zawsze wiedziałam, że litościwa z Ciebie kobieta, ale dzięki jutro wyjeżdżam a jak wrócę to mam nadzieję zastać tu rodziców:)
A płynąć to ja chętnie tylko powiedz kiedy.Jestem bardzo otwarta na propozycje wszelkie(matrymonialne też:))
A amberfujową propagandę szerzę:)

żyjesz?

i jest z Gdyni, gg nie mam ale w pon. będę u kumpeli ( ma już 40 odcinków Fushigi Yuugi - musisz to obejrzeć:) Internet to potęga! tyle ze nie każdy ma swoją stronę - chlip ! zdrajca Mateusz!

fate(amberfuj)

zaskakujesz mnie:)Masz jakichś szpiegów?A może jesteś jedną z jego haremu??Taa to napewno to:)Jakoś dziś bełkoczę, zauważyłaś?
A tak poza tym to żyję, tylko odświeżaj sobie stronę, żeby się przekonać:P
Mam plan w postaci odwiedzenia Ewy i Marasa za barem.Jesteś na tak??

No i Marta mnie olała- chlip, chlip :)

jeśli ktoś będzie chciał się ze mną skontaktowac 9 wszyscy wielbiciele i Marty :) to będę na HP w pon. ok 13-14
Mart- podaj mi swojego maila!!

fate sieroto!

przecież ja piszę!!
nowymail2@wp.pl-teraz mnie wszyscy zmolestują:D

f.

A w gazecie czytałam, że KABARET czerwony tulipan był na bazunie:)

Marta!

ale Maras jest za barem w Nowym Porcie!!! AAAAAAAAAAA! Zabiją nas!!! Na bank! TY nie wiesz co to znaczy Nowy Port po zmroku! Zaraz zmykam, może resztę omówimy w pon. ?Łóżko mam wolne do przyszłej soboty, a jeść będziemy pizze bo zdemontowaliśmy już kuchenkę :) Ale hardkor, co nie? Harem- to jest to ! ale on był taki słodki ^_^

fate i m.

ale z Was gaduly :)

dupa:(

życie jest do kitu i czasami jest gorzej niż być powinno!!!

:)

ale dzisiaj idę na TOP TRENDY i będzie z****iście!!!

blurp

MY? nieee.. :)

Martuś

chodż na czata ! jeee! jestem geniusz

olcia

co to TOP TRENDY ?

hej!!

z Was naprawdę są niezłe gaduły... nie świrujcie, że jesteście tacy zajęci i nie macie czasu na pogadanie z nieznajomą lub nieznajomym...

^_^

nie dosc ze gaduly to jeszcze sprytne :)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry