Widok

Marzenia jak ptaki szybują po niebie...

O czym marzyłeś /aś/ będąc dzieckiem? I to się spełniło!!!
O czym marzyłeś /aś/ będąc dzieckiem? I TO SIĘ NIE SPEŁNIŁO!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze marzylam intensywnie o posiadaniu psa. I się nie spelnilo niestety. W dodatku nie chcialoby mi się z nim rano wychodzić ...
a moje spelnione marzenie-to wlasnie piesek-cudowny, sliczny, madry.....:))) oprocz zwierzaczka zawsze marzyl mi sie w przyszlosci jakis fajny, madry i wartosciowy mezczyzna i pewnego dnia niespodziewanie pojawil sie w moim zyciu....-dokladnie taki jakiego sobie wymarzylam:))i zycze kazdemu zeby odnalazl tyle szczescia ile ja otrzymalam od losu....bo szczescie to najwspanialszy prezent od zycia...pozdrawiam serdecznie:)
...te opowieści o szczęśliwej miłości i odnalezieniu wymażonego partnera mnie dołują...no właściwie to jest to nie spełnione marzenie:((...idę szukać marzeń...miłej niedzieli;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
nie doluj sie Antyspoleczny!!! ja przez dlugi czas spotykalam na swojej drodze jakichs okrutnych czasem, niesympatycznych, beznadziejnych , zarozumialych chamskich facetow...ile ja przez nich cierpialam,ale sie skonczyly te moje męki...tylko rzeczywiscie czekalam dosc dlugo, ale warto jest czekac..jesli w to uwierzysz bedzie Ci latwiej, zycze szczescia....bo na pewno na to zaslugujesz:))pozdrowka
Blondi mówi, że warto czekać, więc czekajmy.
a wiesz-odkąd tylko pamiętam marzyło mi się, żeby nauczyć sie dobrze jeździć konno a potem wyrobić papiery instruktorskie i zacząc pracować jako instruktorka np w wakacje. no i po wielu latach w końcu nauczyłam sie, uzbierałam na egzamin...i wiesz co? właśnie się okazało, że przez konie, i drugą moją pasje-rowery, rozwaliłam sobie kolana! i teraz nie moge ani na konie, ani na rowerek...:((((((((( to bardzo boli, ale i tak warto marzyć bo inaczej nie mamy celu i życie jest bez sensu...POZDRAWIAM
Czas chyba na mnie, bo to końcówka wątku.
Marzyłem zawsze,żeby zostać marynarzem i mieszkać w Trójmieście,żeby mieć śliczną i kochającą żonę oraz przynajmniej syna,drzewo i dom -ha ha ha .
Trochę się spełniło, trochę nie. Ale generalnie jestem zadowolony. Mogło byc gorzej.
A ja od dziecka (prawie) marzylam o wielkiej romantycznej milosci, o mezczyznie ktory czuloscią, dotykiem, bliskoscia (to chyba nazywa sie milosc?) wypelni moje zycie... marzylam.....pragnelam.... spelnilo sie .... na chwile..... dwa tygodnie temu rozpadlo sie moje malzenstwo.....

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

do góry