Widok

Masu Masu

Widział ktos ogłoszenie na recepcjonistke masu masu.
To jakies kpiny 6 h za godzine. Do tego praca zmianowa dzien na dzien (zaden weekend zały wolny) do tego wymagania, jeszcze umowa zlecenie. Chyba są śmieszni.
I wez jeszcze pracuj po 13h dziennie.
Niektóre firmy to są poprostu ... brak słów.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestem kliantka iod jakiegos czasu i jeszcze chodzi o masaże to super. a na recepcji jest juz jakas pani, jak bylam ostatnio to uczyla sie taka sympatyczna kobitka.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Widać bardzo zdesperowana za tak niska pensje pracowac
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze tak, a moze ponegocjowala troche
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z drugiej strony zastanawiam sie, tak renomowany salon a nie stac ich zeby porzadnie zapłacic ... bida
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę znów ogłoszenie 6 h na godzine i praca od pon do piatku przez 12 h WYZYSK
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od poniedzialku do NIEDZIELI
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
6 h na godzine? Co to ma byc?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak zirytowało mnie to ogłoszemnie ze tyle błedów w tym poście 6 zł na godzinę i praca 7 dni w tygodniu HARDKOR
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znowu sie ogłaszają podnieśli stawke do 7 zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak wygląda praca w Masu Masu? Śmiech na sali.. Niby tak pięknie, jak klient wchodzi, dziewczyny się uśmiechają.. A tak naprawdę, każdy ma dość. Trzeba się o wszystko wyklucza, bo inaczej wszystko Ci zabiorą..Pracują tam na umowę zlecenie, podpisywania co miesięcznie, na której zarabiają 250 zł miesięcznie i to bez wyjątku. Na recepcji siedzą co druga sobotę i niedzielę po 10 h... Na podwyżki nie co liczyć, bo pracodawca zbankrutuje. Od ok. 4 lat gabinet stoi w miejscu, zero rozwoju. Gdzie zajęcia na sali? Gdzie remont? Gdzie nowe masaże? Po co coś obiecuja, skoro nie potrafią żadnej z obietnic spełnić. Generalnie nie polecam!
To już wiem czemu co chwile pojawia się tam nowe ogłoszenie o prace... masakra :/ Koleżanka tam pracowała i omija to miejsce szerokim łukiem...
Dziwczyn jest tam co raz mniej. Już wiem dlaczego. Dostaja umowy takie jak ktoś napisał wyżej i pracują bez przerwy na obiad. Zdarzyło mi się widzieć jak masażstka dosłownie wychodzi z masażu i wchodzi na następny.

Szkoda tych pań, które tam idą do pracy. Może właściciel się obudzi i zacznie szanować swoich pracowników.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

do góry