Widok
Mateusz Gre. - ocena
Serdecznie polecam klinikę wszystkim, którzy rozważają laserową korekcję wzroku. Profesjonalny personel zapewnia poczucie bezpieczeństwa na każdym etapie od kwalifikacji po sam zabieg. Podczas kwalifikacji można uzyskać odpowiedzi na wszystkie pytania a gwarantuję, że tych ma się sporo. Sam zabieg trwa krótko i nie jest bolesny jednak sam nie wiem kiedy zacząłem ściskać otrzymanego misia - to naprawdę pomaga Dodam jeszcze, że nie ma obaw o przypadkowe mrugnięcie powieki są unieruchamiane na czas zabiegu (to właściwie główny dyskomfort).
Faktycznie już kolejnego dnia widać (sic) efekty zabiegu (w dniu zabiegu lepiej wrócić do domu i położyć się spać).
Trudno też nie wspomnieć o przemiłych recepcjonistkach, dzięki którym żadna wizyta nie umknie, a w poczekalni wszystko przebiega bardzo sprawnie.
Dzięki zabiegowi mogę teraz cieszyć się życiem bez okularów, co jest niesamowitym uczuciem. Jeszcze raz gorąco polecam tę klinikę!
Faktycznie już kolejnego dnia widać (sic) efekty zabiegu (w dniu zabiegu lepiej wrócić do domu i położyć się spać).
Trudno też nie wspomnieć o przemiłych recepcjonistkach, dzięki którym żadna wizyta nie umknie, a w poczekalni wszystko przebiega bardzo sprawnie.
Dzięki zabiegowi mogę teraz cieszyć się życiem bez okularów, co jest niesamowitym uczuciem. Jeszcze raz gorąco polecam tę klinikę!