Widok

Matka

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Matka.
Matka
Stanisław Ignacy Witkiewicz

Oglądając "Matkę" w reżyserii Grzegorza Wiśniewskiego trzeba przyznać, że Witkacy nie tylko współgra z dyskusjami o współczesności, ale również całkiem sporo może o niej powiedzieć. I to nie tylko z powodu nowoczesnej scenografii oraz muzyki autorstwa Tymona Tymańskiego. Historia Leona (Piotr Jankowski), jego skomplikowanej relacji z Matką (Dorota Kolak), ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Matka

Matka Stanisław Ignacy Witkiewicz Oglądając "Matkę" w reżyserii Grzegorza Wiśniewskiego trzeba przyznać, że Witkacy nie tylko współgra z dyskusjami o współczesności, ale również całkiem sporo może o niej powiedzieć. I to nie tylko z powodu nowoczesnej scenografii oraz muzyki autorstwa Tymona Tymańskiego. Historia Leona (Piotr Jankowski), jego skomplikowanej relacji z Matką (Dorota Kolak), ...
Przejdź do spektaklu.

Złośnica poskromiony?

Hej, trzeba podkreślić że występują jeszcze:

Anna Kociarz, Milena Lisiecka/Maria Robaszkiewicz, Michał Kowalski, Zbigniew Olszewski, Krystian Wieczorek.

a te dwa spektakle w lutym, jeszcze buzi mi nie zamkną...Zobaczymy co będzie dalej :-)

Dziękuję!

Serdeczne podziękowania dla Pana Dyrektora za wysłuchanie głosu tłumu i pozostawienie Matki w repertuarze Teatru.

nie rozumiem!!!

kompletnie nie rozumiem czym została spowodowana ta decyzja!! jeszcze raz chce podkreslic, że przychodza tłumy ludzi!!

ZAGRAJĄ!

AAAAA! Zagrają w lutym! 24-tego i 25-tego lutego... :)

W takim razie miałem sporo szczęścia. Życzę pozostałym, żeby mieli wkrótce okazję zobaczyć spektakl.

To może ktoś odwołał rezerwacje, bo kiedy chciałam kupić, nie było na żaden ze spektakli.

?

Nie wiem o co chodzi ze znikającymi biletami - zrobiłem rezerwację wczoraj, 3h przed spektaklem. Nie było żadnego problemu.

Zestrzelono Mewę, dałam się nabrać że, była u kresu sił i sama by zdechła. Zabito Matkę, z nieukończoną robótką w ręku! Mam nadzieję że Mąż i Żona dożyją poznej starości...
za podwojne morderstwo, to to to ... można spaść ze stołka. no.

Dziękuję wszystkim, którzy tworzyli Matkę!

Niee nooo, na prawdę tego "Złośnicy" nie da się poskromić?

NIE!

Nie sciagajcie Matki!

MATKA JEST TYLKO JEDNA!

No ale, że niby jak miałam to zobaczyć, jak było tylko pięć spektakli a bilety zaraz zniknęły? Nie ściągajcie Matki... zostawcie do końca sezonu!

Nie!!

Nie zdejmujcie tego tytułu. Jeszcze nie zdążyłem.

podziękowania za MATKĘ...

specjalnie podziękowania dla P. Doroty Kolak - za mistrzowską grę aktorską oraz szczery, ludzki uśmiech dla widzów... Jest Pani WIELKA!!

dzień matki

świetny teatr - świetna sztuka , matka dotyka , matka odrywa , matka wciąga , matka sie nie starzeje.
do dzisiejszej dyrekcji TW: nie kastrujcie suxesu !

nie zdejmucjcie!

jedna z najlepszych

Zostawcie Matke!

Niesamowity spektakl, kompletnie nie rozumiem dlaczego ma to być pożegnanie tytułu... Zostawicie go w spokoju, tym bardziej, że wciąż tłumy przychodzą!!!

matka

odgrywa jedynie swoja patologiczna rodzine a Artysta Witkacy to ma byc pochowany ze swoja Matka w jednej mogile

seriale

sobie znalazly aktorki to ci zawodowstwo

niektórzy chcielby się na nią wybrać...

jakkolwiek to dwuznacznie zabrzmiało;P
bo "matki" nie mieli przyjemości zobaczyć...
nie zdejmujcie!!

NIE!

Nie zabierajcie mi MATKI!

Matka

Matka Stanisław Ignacy Witkiewicz Oglądając "Matkę" w reżyserii Grzegorza Wiśniewskiego trzeba przyznać, że Witkacy nie tylko współgra z dyskusjami o współczesności, ale również całkiem sporo może o niej powiedzieć. I to nie tylko z powodu nowoczesnej scenografii oraz muzyki autorstwa Tymona Tymańskiego. Historia Leona (Piotr Jankowski), jego skomplikowanej relacji z Matką (Dorota Kolak), ...
Przejdź do spektaklu.
do góry