Widok

Matka trójki dzieci - czy wypada miec welon ??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy troje dzieci, wesele w lipcu. Słyszałam kilka opinii że jako dzieciata panna młoda nie powinnam miec welonu :/ jeżeli nie welon to co ??
bardzo bym chciała welon bo mi się podobają i pozatym to jedyna okazja w życiu aby go założyc.
Co o tym sądzicie ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zakładaj welon i ciesz się WASZYM dniem :)
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
puszczalskie to puszczalskie i zaden welon nie pomoze hehehe :D moze sypiac z facetem przed slubem i miec welon to dla ciebie wstyd ale sypiac i wpasc to dopiero porazka hahaha i zdania nie zmienie :D
ja nie mam dzieci a do slubu welonu nie bede miala, jezeli Ty chcesz miec welon to go zakladaj..to Twoj dzien
cytrynka- skoro welon to oznaka czystości i dziewictwa, to nie jest zarezerwowany dla bezdzietnych, a dla bezdzietnych dziewic :P kpina i żenada to myśl, że welon należy się bardziej paniom, które sypiają z nie-mężami i stosują antykoncepcję, niż paniom, które mają dzieci.
welon to oznaka dziewictwa i czystości... nie pojmuje jak dziewczyny możecie byc takie puste... chcecie zakładacv welon zeby sie wybielić? jak dla mnie to wstyd i szczyt hipokryzji... przecież mozna zalozyc piękny stroik, kwiat lub ozdobne spinki... welon jest zarezerwowany dla bezdzietnych :)) i co to za stwierdzenie ze 'co setna panna młoda by miala biala suknie i welon'? to ze ty wpadłas i nie pomyslałaś wczesniej o ślubie z biala suknia i welonem tylko zapomnialas o antykoncepcji nie znaczy ze wszystkie dziewczyny sa takie tępe... jak dla mnie to kpina i żenada...
zakladaj welon i olej opinie ludzi :)

spotkalam sie zopinia jedej pani prowadzacej salon ktora mowila do dziewczyny ktora miala 10 letniego syna ze ona jej nie sprzeda bialej sukni i welonu heheh wysmilała bym babe i wyszła z hukiem a ta laska stała jak ten cielak i jej przytakiwała
zakładaj welon i się nie przejmuj:)
piotrusiek czytam juz ktoras twoja wypowiedz w roznych watkach i musze stwierdzic ze jestes strasznie staroswiecki. wiec nasuwa mi sie pytanie ile masz lat?
piotrusek, gdybyś nie zauważył nikt się nie liczy z Twoim zdaniem, w żadnym wątku, tak więc panu już podziękujemy.
Wianka sie nie zaklada na glowe jak juz sie jest duza kobieta ;)
Moim zdaniem nie nalezy robic z siebie obciachu. Zwlaszcza jak
sie uwaza za osobe dorosla i maja dzieci ;)
Pewnie, że wypada! Ostola - popieram, starajcie zadowolić siebie!! Jeśli tylko masz ochote to zakładaj welon i na nic nie zwracaj uwagi :-)
Zupelnie niepotrzebnie sie nakresacie - wypada / nie wypada , symbol / nie-symbol... To jest Twoj dzien i masz prawo byc troche egoistka... Bo to przeciez ma byc NAJPIEKNIEJSZY dzien dla WAS dwojga... Czasami tak bardzo staramy sie zadowolic innych przy okazji slubu i wesela, ze zupelnie zapominamy o sobie... A to przeciesz NASZ dzien... Powodzenia!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Dla mnie welon to był symbol, ale uważam, że każdy powinien zrobić tak, jak uważa!
Olac, olac, olac co ludzie moga powiedziec. To twoje zycie i nikomu nic do tego. Nikt nie ma prawa go oceniac (chociaz itak niektorzy nie beda mogli sie powstrzymac). A poza tym, to jak tu wszyscy pisza, welon to tylko ciuszek ;)
No właśnie Ostola! Welon okazał się być ozdobą, a nie symbolem
Welon mialam ale tylko na chwile bo to strasznie nie wygodna sprawa. Ale przestalam cisnieniowac w tym temacie bo nie na sensu... I Wam radze to samo. To sa pierdoly I nie pizwolcie zeby Wam popsuly ten piekny dzien.
Sama Ostola jest dowodem na to , że jednak welon, to ozdoba, tak jak kwiatek we włosach. Pisała tu, że jej nie wypada, a jednak dała się przekonać i welon miała. Bardzo dobrze. Jeśli macie ochotę, to zakładajcie welony, ubierajcie białe sukinie itd. KAŻDEMU W/G POTRZEB. Obecnie mało kto patrzy na suknie, lub welon jak na symbol
Nie patrz na ludzi, bo żyjesz dla siebie. Chcesz mieć welon - to go załóż, nie pytaj o opinie innych.To jest Twój ślub...
W dzisiejszych czasach welon symbolizuje juz bardzo malo... Jest TYLKO ozdoba...
uhuhhu gorąco się zrobiło. Wiecie ja sobie tak myślałam na ten temat i doszłam do wniosku że welon założę:). Nie mam ślubu cywilnego ale jak pisałam wyżej 4 letniego synka z poprzedniego związku. Mogę czuć się mniej święta:) od dziewczny , która zachowała czystość do ślubu , ale na pewno nie od takiej która współżyje tak jak ja od iluś tam lat tylko po prostu się zabezpieczyła. W tym wypadku welon tu chyba symbolizuje skuteczność antykoncepcji bo co innego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry