Widok

Matka trójki dzieci - czy wypada miec welon ??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy troje dzieci, wesele w lipcu. Słyszałam kilka opinii że jako dzieciata panna młoda nie powinnam miec welonu :/ jeżeli nie welon to co ??
bardzo bym chciała welon bo mi się podobają i pozatym to jedyna okazja w życiu aby go założyc.
Co o tym sądzicie ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak na moje to nie zwracaj na nikogo uwagi- jak ci się podoba to zakładaj!!!!!! możesz mieć nawet dłuuuugi to twoje bobaski ci go poniosą:):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moim zdaniem sama odpowiedziałaś sobie na to pytanie :

"bardzo bym chciała welon bo mi się podobają i pozatym to jedyna okazja w życiu aby go założyc. " nie patrz na innych
Jeśli masz ochotę - ZAKŁADAJ. Ślub jest dla WAS.
Dokładnie przyłączam sie do opinii,to wasze swieto więc decyzja róznież twoja- a bobasi mogą też nieąśc obrączki lub sypać kwiatki w kosćiele jak będziecie szli do ołtarza :)
Popieram, fajny pomysł z bobasami :)
Wszystko zależy od Ciebie, jeżeli chcesz mieć welon to go załóż :)

Osobiście, gdybym była w podobnej sytuacji zamiast welonu we włosy wczepiłabym kwiaty lub jakiś stroik... Po prostu trochę źle bym się z tym czuła... Jak dla mnie welon i oczepiny na weselu, to atrybut panny, a będąc matką 3 dzieci raczej już do tego grona się nie należy... Ale to tylko moje zdanie na ten temat ;)
Ja uważam podobnie jak Silje, gdybym była w takiej sytuacji i miałabym dziecko nie zakładałabym welonu, również dziwnie bym się czuła. Fajnym rozwiązaniem jest jakiś ładny kwiat we włosach.
Ale nie jestem na Twoim miejscu i zrobisz oczywiście co tylko będziesz chciała :)
bez przesady , to w takim razie 99% kobiet nie powinno mieć białej sukienki bo przed ślubem ... wiadomo. A co to za różnica czy ma dzieci czy nie ?? to twój dzień i zrób tak jak chcesz
co nie wypada?na ślubie wszystko wypada!:-)zakładaj welon i wszystkiego najlepszego życzę:-)
Ja nie mam dzieci,a nie chcę mieć welonu i białej sukni:-)każdy robi,jak mu się podoba i tyle:-)
Nie wiem czy wypada? Ale na pewno by mnie to nie powstrzymało przed założeniem welonu. ZAKŁADAJ i się nie zastanawiaj!
Ja mam 5 letnią córcie a welon będę miała 1,5 m. Zawsze chciałam i na szczęście cała moja rodzinka nie wyobraża sobie mnie bez welonu.
Jakby patrzeć na to, co "wypada", to faktycznie PM w bieli by prawie nie było, o welonach nie wspomnę. Po prostu masz "efekty widoczne"(3 sztuki). Baw się dobrze. Ja mam 2 sztuki. Jedna niesie obrączki, a 2-ga chce sypać kwiatki (przed USC , hahaha). Mi się nie bardzo widzą te kwiatki, ale coż...
dziękuję za odpowiedzi :) Teraz już wiem napewno: będę miała welon i już :) A co sobie ludzie pomyślą to już ich sprawa ;)
dokładnie , Życzę Szczęścia :*
dokładnie , Życzę Szczęścia :*
No i fajny pomysł z tym sypaniem kwiatków mi podsunęłyście , ja na to nie wpadłam ;) Obie córcie będą zachwycone , no a trzecia to jeszcze za mała takze tylko popatrzy jak to robią starsze :))
BRAWO! Za odwagę !
Twoje wesele i Twoja sprawa czy sobie ten welon założysz, czy nie :)

Skoro bierzesz ślub kościelny to już jest chyba wystarczająco gorszące (jako mama 3 dzieci) więc welon tego zgorszenia nie zwiększy. (mam tu na myśli poglądy jakie mogą reprezentować niektóre osoby).

Co do sypania kwiatków to mi się takie cuda wianki nie podobają, ale to Twój ślub :)
do góry