Widok
No Tak ,bo lepiej prosić się o kawałek wędliny u Polaka w M&X ....może któraś z tych sprzątaczek przestanie łaskawie pucować ladę, skończy pierd***ć z koleżanka o d*p*e Marynie i łaskawie weźmie się do roboty i obsłuży klienta.....przecież tam jak jest dwoje ludzi w kolejce przed tobą to się możesz nie doczekać takie ruchy tam maja ...wszystko by olać klienta.....
Ale wy jesteście głupi.
Idzcie do Biedronki żreć te badziewne żarcie albo na pole buraki zbierać.
A jak macie jaja to prosto w oczy do ekspedietki.
Założe sie że to wykląda tak że taka łajza stoi i kreci sie po sklepie jak smród po gaciach to kobieta go olewa bo musi posprzatać bo sanepid bo szef bo pozniej na mega opiniotwórczym forum trojmiasto.pl napisza że brudno.
Idzcie do Biedronki żreć te badziewne żarcie albo na pole buraki zbierać.
A jak macie jaja to prosto w oczy do ekspedietki.
Założe sie że to wykląda tak że taka łajza stoi i kreci sie po sklepie jak smród po gaciach to kobieta go olewa bo musi posprzatać bo sanepid bo szef bo pozniej na mega opiniotwórczym forum trojmiasto.pl napisza że brudno.
ty ....a u xawiera to masz kabanine prosto z masarni?? weź, chłopie przypatrz się z czego oni to wypakowują....z takiego samego plastiku z duuuuzą ilością konserwantów jak cala reszta sklepów, z ta różnicą ,ze tam się tym tak nie chwalą i wszystko ładnie wyeksponowane ...a jak czegoś brak i trzeba otworzyć nowa wędlinę to wtedy nie ma rady trzeba przy kliencie sięgnąć po kawałek zafoliowanej wędlinki .....
Nie robię zakupów u nich od pół roku. Pomijam, że często miałam na etykiecie zupełnie co innego niż w środku. To przebolałam. Pomyliły się i tyle. Ostatni raz jak byłam u nich akurat z córką, poprosiła mnie o parówki. Pytam więc panią, które mają najwięcej mięsa lub są z szynki i bez glutaminianu sodu. I słyszę od jednej z ekspedientek: "och te mamuśki, tyle się mówi o szkodliwości parówek, a one swoje. Trują te biedne dzieci." Moje dziecko spojrzało na mnie z wyrzutem, a ja podziękowałam za zakupy. Od tamtej pory jako wyrodna matka nie chodzę tam
nie zgodze się .nie wszystkie wyglądją jak za kare !sa panie które pracują z usmiechem na twarzy .ale wy oczywiscie stojąc w kolejce potraficie nawet obsmarowac ludzi!wyyyy doskonali we wszystkim baninianie!
jak ja coś mam do kogoś to mówie prosto w oczy a wy tej odwagi co nie którzy nie macie !więc w czym rzecz ?za plecami kazdy potrafi obsmarować a potem wejść do sklepu i udawać takiego milusi .nie rozumiem wogóle po co jest to forum,dla ludzi fałszywych bo nic innego powiedzieć nie można.
jak ja coś mam do kogoś to mówie prosto w oczy a wy tej odwagi co nie którzy nie macie !więc w czym rzecz ?za plecami kazdy potrafi obsmarować a potem wejść do sklepu i udawać takiego milusi .nie rozumiem wogóle po co jest to forum,dla ludzi fałszywych bo nic innego powiedzieć nie można.
Kierownicza to zyje jeszcze chyba w komunie i mysli ze jest pepkiem swiata. Wyzywa pracownice przy klientach i pewnie mysli ze jest tam najwazniejsza. Dziwne ze wlasciciel sie nie interesuje jej zachowaniem, bo traci przez to kase. Jak by byla milsza dla pracownikow to i pracownicy by pracowali z usmiechem. A tak to d....
Ludzie, do czego wy pijecie? Na forum? Złożyć oficjalna skargę i tyle, naprawdę zapewne pomoże wam zapewne wylewanie tu swoich żalów. Nie podoba się to nie róbcie tam zakupów, proste. Osobiście wole robić zakupy właśnie tam, przynajmniej wspieram polskiego przedsiębiorcę a nie kolejny zagraniczny moloch.
i tacy są właśnie banińscy ludzie.źle że się uśmiecha źle że ma mine za kare? na każdego coś znajdziecie,ale jacy wy jestescie płytcy skoro nie potraficie na siebie spojrzeć.ludzie zasuwają jak mogą a wy kurka tam chodzicie i tak coś napiszecie.............na kij takie forum?dla osób które są mało dowartościowane włsną osobą albo im czegoś zazdroszczą??????????????szkoda wogóle tego czytać.
Hola hola, jeszcze nie widziałem, żeby ktoś tam na mięsnym zasuwał. Tam jest pląsa i swobodne podejście do klienta- nie narzekam do tego po prostu trzeba się przyzwyczaić i olać. Najlepsze jest tez jak Ok 20 się chce coś kupić , jak już jest wysprzątane wszystko lub prawie wszystko , jedna Pani tylko powoli obsługuje , żeby już nie pobrudzić niczego itp ;)
no tak wolicie napisać bo w oczy komus powiedzieć nie potraficie!!!!!!!!!!!a potem forum i tu rozpiska jacy to ludzie są źli
zazdrość robi swoje .ja też nie narzekam na ten sklep jak komus sie nie podoba to powiedzieć albo zmienić sklep.
jak się powie prosto w oczy to napewno lepiej ale jak ktoś jest tak małostkowy to napisze ale w oczy nie powie
zazdrość robi swoje .ja też nie narzekam na ten sklep jak komus sie nie podoba to powiedzieć albo zmienić sklep.
jak się powie prosto w oczy to napewno lepiej ale jak ktoś jest tak małostkowy to napisze ale w oczy nie powie
bo jak przyjdzie jakiś skurw...l do lady i uważa się za kawał Pana to tak zostanie obsłużony.
a jak coś się nie podoba to powiedzieć.ciekawe czy o biedronce też tak mówicie a tam nikt nie podleci jak są kolejki,i jakoś kurka nikt nie komentuje a tu każdy musi wam koło d*py skakać?mieszczuchy więcej szacunku dla innych to i wy bedziecie szanowani.
powodzenia.
a jak coś się nie podoba to powiedzieć.ciekawe czy o biedronce też tak mówicie a tam nikt nie podleci jak są kolejki,i jakoś kurka nikt nie komentuje a tu każdy musi wam koło d*py skakać?mieszczuchy więcej szacunku dla innych to i wy bedziecie szanowani.
powodzenia.
Najgorsi są ci co kupują np żółty ser, czy wędliny na deka. Poproszę 20 dk żółtego sera, kobicina, kroji, kroji i dokłada na wagę, to trwa. Czy nie lepiej powiedzieć, poproszę 20 plastrów sera,czy 25 plastrów wędliny. Ludzie sami tworzą bałagan. Była taka sytuacja, gdy sprzedawczyni pokrojila 3 dk. za dużo, bo miało być 20 dk a sprzedawczyni pokrojila 23 dk. Zrobiła dym i zostało na 20 dk. Łatwiej poprosić np 15, 20 plastrów.