Widok

Max & Xavier

Witam co myślicie o paniach na mięsnym. Stoję z 10minut grzecznie czekam A panie zachowują się jakby nikogo nie było to już nie pierwszy raz. A teraz mnie już szlak trafia.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 4
Z tego powodu przestałam robić zakupy w tym sklepie. Te panie wcale się nie zmieniają. Ten temat już był na forum. Ciągle układają, sprzątają, a to żeby sprawnie obsłużyć klientów wydaje się być rzeczą drugorzędną.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak w sklepach MerCo w których są Maxy. Kilka promocji ,a reszta bandycko droga. Zero panowania nad sklepem przez właścicieli. Niby ogrom rzeczy, s tak naprawdę stek napojów cukrowych i energetykow. Pracownicy dramat i dużo po terminue
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wiecie jest taka funkcja jak kierownik sklepu- zawsze można sytuacje zgłosić do niego jak coś się nie podoba. Bo samo pisanie na forum to ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak dla mnie to trzeba zmienić sklep a nie jęczeć na forum. A ten ktoś kto stał przy ladzie 10 minut to jakiś niedorozwój co zapewne słowem się nie odezwał a przy wypowiedzeniu dzień dobry lub chociażby przepraszam skróciłoby czas oczekiwania.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7
Sorry - ja nie niedorozwój nie trafiłem w dobrą łapkę. Miało być na tak!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W tym problem, że czasami jakoś niezręcznie jest przerywać tym paniom w ich czynnościach lub rozmowach. Klient czuje się jak nieproszony gość.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

No niestety, ale tam jest tam tak od lat. Dlatego nie robie tam zakupow. Klienci im zwyczajnie przeszkadzaja. Jedna z łaską obsługuje, reszta zawziecie pucuje, przeklada, uklada i gada ze soba. W innych sklepach jest to nie do pomyslenia. Ledwo wejde to juz ktos rzuca sie do obslugi.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

rzucająca się do obsługi ekspedientka, a co to takiego? może ma padaczkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
Dobrze ze w okolicy powstana nowe delikatesy
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie ?jakie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest biedronka, bądźcie lidl, w wszystko zdrów, świeże i smaczne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Haha Polak cebulaczek już się Niemca nie może doczekać. U nas to takie kulturowe uwarunkowanie ze lubimy gdy na nas obcy zarabiają.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

No Tak ,bo lepiej prosić się o kawałek wędliny u Polaka w M&X ....może któraś z tych sprzątaczek przestanie łaskawie pucować ladę, skończy pierd***ć z koleżanka o d*p*e Marynie i łaskawie weźmie się do roboty i obsłuży klienta.....przecież tam jak jest dwoje ludzi w kolejce przed tobą to się możesz nie doczekać takie ruchy tam maja ...wszystko by olać klienta.....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

na dodatek maja problemy ze słuchem:
mówię: 30dkg,a one kroją ważą i pytają : może być 45 dkg ?

i tak za każdym razem. ZA KAŻDYM !!

gdybym chciał 45 to bym powiedział.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

w sobotęj facet prosił o 10 plasterków szynki Pani pyta a moze byc 1 1 ? NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpowiada po chamsku
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

One po prostu nie wiedza ile to 30 dkg......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

odpowiedział jej bardzo dobrze 10 to nie 11......i dlaczego po chamsku ? po co się głupio pyta ....facet powiedział wyraźnie DZIESIĘĆ.....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale wy jesteście głupi.
Idzcie do Biedronki żreć te badziewne żarcie albo na pole buraki zbierać.

A jak macie jaja to prosto w oczy do ekspedietki.

Założe sie że to wykląda tak że taka łajza stoi i kreci sie po sklepie jak smród po gaciach to kobieta go olewa bo musi posprzatać bo sanepid bo szef bo pozniej na mega opiniotwórczym forum trojmiasto.pl napisza że brudno.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19

no i wszystkim klientom m&x radze uważnie przyglądać się cenom produktów w tym sklepie. Z wyjątkiem nielicznych produktów w promocji mają KOSMICZNĄ marżę.
Ja bojkotuję, nie stać mnie już na zakupy u nich.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Taras z desek kompozytowych - (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

do góry