Widok

Max & Xavier

Witam co myślicie o paniach na mięsnym. Stoję z 10minut grzecznie czekam A panie zachowują się jakby nikogo nie było to już nie pierwszy raz. A teraz mnie już szlak trafia.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 4

Najgorsi są ci co kupują np żółty ser, czy wędliny na deka. Poproszę 20 dk żółtego sera, kobicina, kroji, kroji i dokłada na wagę, to trwa. Czy nie lepiej powiedzieć, poproszę 20 plastrów sera,czy 25 plastrów wędliny. Ludzie sami tworzą bałagan. Była taka sytuacja, gdy sprzedawczyni pokrojila 3 dk. za dużo, bo miało być 20 dk a sprzedawczyni pokrojila 23 dk. Zrobiła dym i zostało na 20 dk. Łatwiej poprosić np 15, 20 plastrów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rzuca....pieprzysz głupoty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

oj widać dorwały się do forum panie sklepowe oburzone :P :P składajcie skargi u kierownika, proste. W Maxie na ul. Guderskiego nie ma takich problemów
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z której piekarni? W Baninie nie ma piekarni!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wszystkie tam lezą a wy sami się obsługujecie jednego dnia byście nie dali radę tam pracować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

bo jak przyjdzie jakiś skurw...l do lady i uważa się za kawał Pana to tak zostanie obsłużony.
a jak coś się nie podoba to powiedzieć.ciekawe czy o biedronce też tak mówicie a tam nikt nie podleci jak są kolejki,i jakoś kurka nikt nie komentuje a tu każdy musi wam koło d*py skakać?mieszczuchy więcej szacunku dla innych to i wy bedziecie szanowani.
powodzenia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18

no tak wolicie napisać bo w oczy komus powiedzieć nie potraficie!!!!!!!!!!!a potem forum i tu rozpiska jacy to ludzie są źli
zazdrość robi swoje .ja też nie narzekam na ten sklep jak komus sie nie podoba to powiedzieć albo zmienić sklep.
jak się powie prosto w oczy to napewno lepiej ale jak ktoś jest tak małostkowy to napisze ale w oczy nie powie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tak w domu tak mówię i na ulicy zawsze do kretynów ,rzeczywiście użyłem słowa kretyn no i miałem rację,czy może kretynka?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

kretynie? ot kultura .W domu tak do siebie mówicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodzi mi oto, że parówki sa niezdrowe dla dzieci. Dorosli niech jedza co chca ;) ale dzieci chronmy jak najdluzej przed zlym jedzeniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jaki klient taka obsługa :) Robię tam czasem zakupy i też chętnie sobie z paniami pogadam. Nigdy nie czekałam. Wyloozujcie troche...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

A zdanie zaczyna się z małej i tego pisze dużą kretynie? Udziela się w innym wątku waląc byki i śmie pouczać innych mendozzza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

w ogÓle czasem oczy bolą jak się czyta ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Na monopolu to moim zdaniem stanowisko do plotek. Stoisz w kolejce i słyszysz jak z niektórymi klientami się plotkuje co to za wspanialego mam faceta i wogule, aż wymiotowac się czasami chce tą slodkoscia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

wczoraj to samo 4 Panie jedna obsługuje. Zero krępacji przy kliencie, śmiechy, gadki głośne a ty stój i patrz jak wół na malowane wrota.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hola hola, jeszcze nie widziałem, żeby ktoś tam na mięsnym zasuwał. Tam jest pląsa i swobodne podejście do klienta- nie narzekam do tego po prostu trzeba się przyzwyczaić i olać. Najlepsze jest tez jak Ok 20 się chce coś kupić , jak już jest wysprzątane wszystko lub prawie wszystko , jedna Pani tylko powoli obsługuje , żeby już nie pobrudzić niczego itp ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są nie miłe dlatego na mięsny tam nie chodzę, reszta pań ok.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kierownicza to zyje jeszcze chyba w komunie i mysli ze jest pepkiem swiata. Wyzywa pracownice przy klientach i pewnie mysli ze jest tam najwazniejsza. Dziwne ze wlasciciel sie nie interesuje jej zachowaniem, bo traci przez to kase. Jak by byla milsza dla pracownikow to i pracownicy by pracowali z usmiechem. A tak to d....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie ta pani z piekarni co tak ciągle narzeka??????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale wy jesteście podli naprawde
ludziom nigdy sie nie dogodzi dopóki krzywdy nie zaznają..............
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Taras z desek kompozytowych - (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Nowa przychodnia - proszę o opinie (41 odpowiedzi)

Czy ktoś już był w nowej przychodni ? Jacy są lekarze ?

do góry