Widok
i tacy są właśnie banińscy ludzie.źle że się uśmiecha źle że ma mine za kare? na każdego coś znajdziecie,ale jacy wy jestescie płytcy skoro nie potraficie na siebie spojrzeć.ludzie zasuwają jak mogą a wy kurka tam chodzicie i tak coś napiszecie.............na kij takie forum?dla osób które są mało dowartościowane włsną osobą albo im czegoś zazdroszczą??????????????szkoda wogóle tego czytać.
Ludzie, do czego wy pijecie? Na forum? Złożyć oficjalna skargę i tyle, naprawdę zapewne pomoże wam zapewne wylewanie tu swoich żalów. Nie podoba się to nie róbcie tam zakupów, proste. Osobiście wole robić zakupy właśnie tam, przynajmniej wspieram polskiego przedsiębiorcę a nie kolejny zagraniczny moloch.
nie zgodze się .nie wszystkie wyglądją jak za kare !sa panie które pracują z usmiechem na twarzy .ale wy oczywiscie stojąc w kolejce potraficie nawet obsmarowac ludzi!wyyyy doskonali we wszystkim baninianie!
jak ja coś mam do kogoś to mówie prosto w oczy a wy tej odwagi co nie którzy nie macie !więc w czym rzecz ?za plecami kazdy potrafi obsmarować a potem wejść do sklepu i udawać takiego milusi .nie rozumiem wogóle po co jest to forum,dla ludzi fałszywych bo nic innego powiedzieć nie można.
jak ja coś mam do kogoś to mówie prosto w oczy a wy tej odwagi co nie którzy nie macie !więc w czym rzecz ?za plecami kazdy potrafi obsmarować a potem wejść do sklepu i udawać takiego milusi .nie rozumiem wogóle po co jest to forum,dla ludzi fałszywych bo nic innego powiedzieć nie można.