Widok

Mayday. Run For Your Wife

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Mayday. Run For Your Wife.
Ray Cooney

Przekład: Elżbieta Woźniak

"MAYDAY" to niezwykle zabawna sztuka teatralna, okrzyknięta najlepszą współczesną komedią omyłek. Obok innych sztuk Ray'aCooney'a, brytyjskiego mistrza farsy, podbiła serca widzów Europy Zachodniej oraz Broadway'u. Od czasu polskiej prapremiery w 1992 roku była w repertuarze ponad dwudziestu polskich teatrów. Przez swój ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mayday. Run For Your Wife Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Preferencje wiekowe: 15+. "MAYDAY" to niezwykle zabawna sztuka teatralna, okrzyknięta najlepszą współczesną komedią omyłek. Obok innych sztuk Ray'aCooney'a, brytyjskiego mistrza farsy, podbiła serca widzów Europy Zachodniej oraz Broadway'u. Od czasu polskiej prapremiery w 1992 roku była w repertuarze ponad dwudziestu polskich ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję

Aktorom i Twórcom za ponad dwie godziny śmiechu do łez, polecam wszystkim, , świetne teksty i muzyka, a na scenie utalentowani młodzi aktorzy, brawo!!
gdynianka
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mayday-to było naprawdę niezłe:)

Spektakl był przezabawny,wszystkim gorąco polecam uśmiałem się do łez.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Extra!!!

Najlepszy był z tego wszystkiego Staszek :)
Ja w najbliższym czasie także ide jeszcze raz
gorąco polecam
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Panie gospodarzu - Kocham Pana hehhe:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego!!!!!!!!!!

albo ktos jest idiota albo nie rozumiem czegos dlaczego zostal odwolany ten spektakl wybieralismy sie na niego od miesiaca, slyszelismy same swietne opinie, moj znajomy byl na nim dwa razy i chcial isc z nami, przepraszam panstwa organizatorow ale chociaz nalezaloby w informacji przeprosic i podac przyczyne a jak dzwonie to nie moge sie dodzwonic, lekko poirytowany
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

??? kiedy??

Czy wiadomo kiedy spektakl wróci na deski?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pod koniec kwietnia jest juz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fan

ja też już nie mogę się doczekać. czy można uzyskać informacje kiedy gra pierwsza obsada?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

fan 2

ja tez bym nie pogardzil kiedy pierwsza obsada gra i tylko pierwsza bylem chyba na wszystkich opcjach i to dwa rozne przedstawienia:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wow WOW woW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja poszła bym z Tobą na ten spektakl. Byłam już raz dzień po premierze. Odezwij się .pa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

prośba do portalu Trojmiasto.pl

Szanowni Państwo! Irytuje mnie system podawania nam dat spektakli! Ciężko jest zauważyć czy powyższy spektakl grany jest od 12 do 14 czerwca czy tylko 12 i 14 czerwca. Czytelnicy portalu Trojmiasto.pl proszą o większą konsekwencję!
Dziękuję!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

beznadziejny

spektakl jest tak beznadziejny, że gdyby mi ktoś płacił za to, to bym się 2 raz nie wybrała - koszmar, szkoda czasu i pieniędzy

Amatorzy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

i znów przejaw typowej polskiej zazdrości:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokładnie chyba zazdrość zżera droga pani Julio. świetny spektakl którego ja i moi znajomi nie możemy się znów doczekać. Super że jest grany na scenie letniej!!! Brawa dla wszystkich młodych i zdolnych twórców
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

nudne

To jest tak nudne że szkoda nawet o tym pisać. Banda amatorów bez talentu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 17

do Znudzonego Marka

Panie Znudzony Marku, jeżeli nie bawi Pana najlepsza farsa zagrana przez bardzo dobrych aktorów radzę zastanowić się nad długim urlopem. P.s. naprawdę bardzo długim urlopem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mayday. Run For Your Wife Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Preferencje wiekowe: 15+. "MAYDAY" to niezwykle zabawna sztuka teatralna, okrzyknięta najlepszą współczesną komedią omyłek. Obok innych sztuk Ray'aCooney'a, brytyjskiego mistrza farsy, podbiła serca widzów Europy Zachodniej oraz Broadway'u. Od czasu polskiej prapremiery w 1992 roku była w repertuarze ponad dwudziestu polskich ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry