Widok

Mayday. Run For Your Wife

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Mayday. Run For Your Wife.
Mayday. Run For Your Wife Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Preferencje wiekowe: 15+. "MAYDAY" to niezwykle zabawna sztuka teatralna, okrzyknięta najlepszą współczesną komedią omyłek. Obok innych sztuk Ray'aCooney'a, brytyjskiego mistrza farsy, podbiła serca widzów Europy Zachodniej oraz Broadway'u. Od czasu polskiej prapremiery w 1992 roku była w repertuarze ponad dwudziestu polskich ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

MAYDAY - SUUUUUUUPEEEEEEEERRRRRRRRRR

Kochani olbrzymie gratulacje. Dla Aktorów - przez baaardzo duuuże A, dla Reżysera i dla wszystkich dzięki, którym powstał spektakl a ja miałam okazję po dłuższym czasie zobaczyć coś na Najwyższym poziomie aktorstwa, pomysłu, zabawy, frajdy, etc. etc. Zapraszam wszystkich i POLECAM - w Centrum Kultury na Łowickiej otwiera się ,,nowa'' i świeża prawdziwa scena teatralna. Pójdę jeszcze nie raz i cieszę się na kolejne spektakle i kolejne i kolejne. BRAWOOOOOOO
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 7

C.D.

Dariusz Majchrzak - znany nam ze sceny miejskiej wspaniały aktor - okazał się równie świetnym reżyserem. Darku zostań w Gdyni i pokaż, że Gdynia to nie tylko Najlepsze do mieszkania miasto ale i miasto najlepsze ,,KULTURALNIE''- dzięki Tobie i twoich aktorom. Ania J.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5

super

Byłam na pokazie przedpremierowym i powiem szczerze że bawiłam sie świetnie! Cała sala płakała ze śmiechu!
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rewelacja !!!

Teatr zazwyczaj kojarzył mi się ze spokojnym widowiskiem, to co zobaczyłam na pokazie przedpremierowym tego spektaklu było czymś zupełnie odwrotnym :) Moje obawy że nie jest to dobry pomysł na piątkowy wieczór rozwiały się od razu, Rewelacyjna gra aktorska, przezabawne teksty, w zasadzie całość była naprawdę świetna. Widać było że aktorzy dali z siebie wszystko. Wielkie brawa zarówno dla nich jak i reżysera.
Naprawdę warto wybrać się na ten spektakl !
Polecam!
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam!!! świetnie spedzone 2 godziny. brawa dla obsady!!!
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pokaz przedpremierowy :)

Świetny spektakl! Jadąc myślałem czy się nie zanudzę ale ... byłem tak miło zaskoczony :) Ubaw przez dwie godziny hehe polecam, rewelacyjna gra aktorów :) Pzdr
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

jednak po świetnym sobotnim spektaklu dał niezły popis psując całe wrażenie po spektaklu swoim wystąpieniem
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fantastyczne !!

spektakl rewelacyjny , płakałam ze śmiechu i chyba nie tylko ja ;)) polecam gorąco !!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prześmieszna, kapitalna komedia omyłek. Fantastyczni aktorzy (najbardziej urzekła mnie postac Stanisława Ogrodnika), zabawne dialogi, wartka akcja. Ogromne brawa dla twórców Ubawiłam się po pachy. Gorąco polecam każdemu!!!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetna komedia!

Świetna komedia - dużo akcji, ciekawe postacie (szczególnie pan Ogrodnik!!!:)-ja widziałam w wersji granej przez Pana Mandes'a), dobre teksty a przede wszytkim doskonale zagrane. Niespodziewałam się czegoś tak dobrego, płakałam ze śmiechu.Gratulacje i brawa!!!!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

BOMBA! :-)

Polecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam !!! :) Naprawde wysokiej klasy przedstawienie!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

MEGA

Bylem juz 4 razy, nie zart!!! Chcialem nawet jeszcze ras ale na sobote niema juz miejsc! To chyba muwi duzo za siebie!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

nikt

nie pójdzie na spektakl (nawet niezły) studentów aż 4 razy - albo jesteś w obsadzie aktorskiej, albo sprzedajesz bilety :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Super spektakl, chętnie pójdę raz jeszcze.

Naprawdę było super, gratulacje dla aktorów, spektakl świetny, z chęcią zabiorę znajomych i sam pójdę raz jeszcze o ile będzie okazja.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doskonała zabawa!

Ja również wybrałabym się jeszcze raz!!! Dużo śmiechu!:D
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiecej spektakli!!!:)

Sztuka powinna wejść na stałe (a przynajmniej na dłuższy czas) do repertuaru któregoś z teatrów. Zapewne sala za każdym razem byłaby pełna!Doskonała sztuka, świetnie wyreżyserowana i zagrana! Z chęcią zobaczyłabym to raz jeszcze. P.S. Pan Mandes doskonały!;)Brawo!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kapitalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naprawdę polecam, rewelacyjna zabawa.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Warto !

No dawno się tak nie uśmiałem :) W kinach ciężko o komedie w połowie tak dobre jak ten spektakl. Gra,scenariusz,rewelacja. Polecam każdemu.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Run For Your Wife

PO PROSTY SUPER NIC TYLKO IŚĆ JESZCZE RAZ GORĄCO POLECAM
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mayday. Run For Your Wife

Opinie do spektaklu: Mayday. Run For Your Wife.
Mayday. Run For Your Wife Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Preferencje wiekowe: 15+. "MAYDAY" to niezwykle zabawna sztuka teatralna, okrzyknięta najlepszą współczesną komedią omyłek. Obok innych sztuk Ray'aCooney'a, brytyjskiego mistrza farsy, podbiła serca widzów Europy Zachodniej oraz Broadway'u. Od czasu polskiej prapremiery w 1992 roku była w repertuarze ponad dwudziestu polskich ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry