Widok
Mayday. Run For Your Wife
Opinie do spektaklu: Mayday. Run For Your Wife.
Mayday. Run For Your Wife Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Preferencje wiekowe: 15+. "MAYDAY" to niezwykle zabawna sztuka teatralna, okrzyknięta najlepszą współczesną komedią omyłek. Obok innych sztuk Ray'aCooney'a, brytyjskiego mistrza farsy, podbiła serca widzów Europy Zachodniej oraz Broadway'u. Od czasu polskiej prapremiery w 1992 roku była w repertuarze ponad dwudziestu polskich ...
Przejdź do spektaklu.
Mayday. Run For Your Wife Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Preferencje wiekowe: 15+. "MAYDAY" to niezwykle zabawna sztuka teatralna, okrzyknięta najlepszą współczesną komedią omyłek. Obok innych sztuk Ray'aCooney'a, brytyjskiego mistrza farsy, podbiła serca widzów Europy Zachodniej oraz Broadway'u. Od czasu polskiej prapremiery w 1992 roku była w repertuarze ponad dwudziestu polskich ...
Przejdź do spektaklu.
MAYDAY - SUUUUUUUPEEEEEEEERRRRRRRRRR
Kochani olbrzymie gratulacje. Dla Aktorów - przez baaardzo duuuże A, dla Reżysera i dla wszystkich dzięki, którym powstał spektakl a ja miałam okazję po dłuższym czasie zobaczyć coś na Najwyższym poziomie aktorstwa, pomysłu, zabawy, frajdy, etc. etc. Zapraszam wszystkich i POLECAM - w Centrum Kultury na Łowickiej otwiera się ,,nowa'' i świeża prawdziwa scena teatralna. Pójdę jeszcze nie raz i cieszę się na kolejne spektakle i kolejne i kolejne. BRAWOOOOOOO
MAYDAY - SUUUUUUUPEEEEEEEERRRRRRRRRR
C.D.
Dariusz Majchrzak - znany nam ze sceny miejskiej wspaniały aktor - okazał się równie świetnym reżyserem. Darku zostań w Gdyni i pokaż, że Gdynia to nie tylko Najlepsze do mieszkania miasto ale i miasto najlepsze ,,KULTURALNIE''- dzięki Tobie i twoich aktorom. Ania J.
Dariusz Majchrzak - znany nam ze sceny miejskiej wspaniały aktor - okazał się równie świetnym reżyserem. Darku zostań w Gdyni i pokaż, że Gdynia to nie tylko Najlepsze do mieszkania miasto ale i miasto najlepsze ,,KULTURALNIE''- dzięki Tobie i twoich aktorom. Ania J.
Rewelacja !!!
Teatr zazwyczaj kojarzył mi się ze spokojnym widowiskiem, to co zobaczyłam na pokazie przedpremierowym tego spektaklu było czymś zupełnie odwrotnym :) Moje obawy że nie jest to dobry pomysł na piątkowy wieczór rozwiały się od razu, Rewelacyjna gra aktorska, przezabawne teksty, w zasadzie całość była naprawdę świetna. Widać było że aktorzy dali z siebie wszystko. Wielkie brawa zarówno dla nich jak i reżysera.
Naprawdę warto wybrać się na ten spektakl !
Polecam!
Naprawdę warto wybrać się na ten spektakl !
Polecam!
Mayday. Run For Your Wife
Opinie do spektaklu: Mayday. Run For Your Wife.
Przejdź do spektaklu.
Przejdź do spektaklu.