Widok

Mayday. Run For Your Wife

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Mayday. Run For Your Wife.
Ray Cooney

Przekład: Elżbieta Woźniak

"MAYDAY" to niezwykle zabawna sztuka teatralna, okrzyknięta najlepszą współczesną komedią omyłek. Obok innych sztuk Ray'aCooney'a, brytyjskiego mistrza farsy, podbiła serca widzów Europy Zachodniej oraz Broadway'u. Od czasu polskiej prapremiery w 1992 roku była w repertuarze ponad dwudziestu polskich teatrów. Przez swój ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mayday. Run For Your Wife Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Preferencje wiekowe: 15+. "MAYDAY" to niezwykle zabawna sztuka teatralna, okrzyknięta najlepszą współczesną komedią omyłek. Obok innych sztuk Ray'aCooney'a, brytyjskiego mistrza farsy, podbiła serca widzów Europy Zachodniej oraz Broadway'u. Od czasu polskiej prapremiery w 1992 roku była w repertuarze ponad dwudziestu polskich ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mayday na scenie letniej - super. tylko dlaczego podrożały bilety"? czy jest możliwość dla wiernych fanów wej wejścia za starą ceną po okazaniu starego bilety?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie wróciłam ze spektaklu- REWELACJA!!!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja!!!

Doskonała gra aktorska, dynamiczna utalentowana obsada prowadzona przez Dariusza Majchrzaka udowadania, że kunszt aktorski funcjonuje niezależnie od wieku wykonawców. Kolejne odsłony spektaklu już jesienią w Gdyńskim Centrum Kultury więc jest szansa dla tych co nie widzieli!!!

Bravo!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

moniuszko

Super komedia, bawiliśmy się przednio z całą rodziną. Panie Darku, prosimy o kolejne spektakle komediowe :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam gorąco !!!!!!!!!!!!

Bardzo często zasiadam na widowni różnych teatrów. O spektaklu dowiedziałam się pocztą pantoflową od zachwyconych. Mając porównanie mam wrażenie, że w czasie kiedy teatry "profesjonalne"obniżają częstokroć loty, Scena studencka pnie się w górę. Reżyseria, scenografia, wspaniała gra całego zespołu aktorskiego to prawdziwy majstersztyk !!!!!!!!!!! Gratuluję i czekam na następne !!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znakomita zabawa

Spektakl rozbawił nas do łez, więc poleciliśmy go wszystkim znajomym. Nie znam nikogo, kto nie podzielałby naszej opinii- znakomita zabawa. Intryga przeniesiona do Gdyni potęguje efekt komiczny. Mayday można obejrzeć kilka razy, by wyłapać wszystkie "smaczki". Jeśli jest jeszcze ktoś, kto nie widział przedstawienia- serdecznie polecam. Po to powstała sztuka, żeby wzruszać i bawić, Mayday BAWI.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

koniecznie zobacz!

Przedstawienie jakich mało. Byłam dwa razy, za każdym razem popłakałam się ze śmiechu. A dom kultury w małym kacku ma swój niepowtarzalny klimat!

Rewelacyjny spektakl, naśmiałam się jak nigdy. dwie godziny fantastycznej zabawy. GORĄCO POLECAM

Rewelacja:)

Super komedia, polecam, bawiliśmy się super, te dialogi, akcja i obsada - na prawdę polecam:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super zabawa!

Świetna zabawa i gra młodych aktorów. Staszek - rewelacja!!! Dodatkowo klimat Sceny Letniej. Polecam.

Genialny spektakl!!!

Polecalm wszystkim!!suoer zabawa, smiech non stop.Ten kto to napisał ta sztukę musiał mieć naprawdę łeb na karku,żeby tak to wszystko (nie)logicznie poskładać!:))chętnie bym się wybrała jeszcze raz.Ogrodnik-Staszek jest po prostu najlepszy!!!ale Dyktatorek też super:))Naprawdę rewelacja!!

z ręką na sercu poleca

dawno tak sie nie bawiłam w teatrze, naprawdę brzuch mnie bolał ze śmiechu, sądzę że dla komedii to najlepszy komentarz, poza tym widziałam wersję odgrywaną przez aktorów Teatru Wybrzeże i uważam że Ci młodzi aktorzy, którzy dopiero się uczą i może nawet mają więcej talentu i energii są o wiele lepsi od tych doświadczonych. I jak to bywa kilku aktorów szczególnie wybijało sie talentem jak np aktor odgrywający rolę Staszka. Chętnie poszłabym na to jeszcze raz
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

dla amatorów taniej rozrywki

tylko i wyłącznie - wielka beznadzieja a kasy nie zwracają - koszmar.
AKtorzy - to chyba kółko amatorkie czy coś takiego

szkoda słów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 30

Farsa świetna ale wykonana przez osoby dopiero zdobywające zawód aktorski i nie można porównywać z profesjonalistami (przed laty w Teatrze Wyrzeże czy Kameralny Sopot grane przez profesjonalistów było WSPANIAŁE ) a teraz obniżyć wymagania (poprawka na wiek oni dopiero się uczą i zdobywają szlif) i można się pośmiać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kapitalna zabawa!!!!!!!!!!

Polecam wszystkim, którzy mają ochotę na rozrywkę z prawdziwego zdarzenia, rewelacja!!!!!

są rewelacyjni!!!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

?

A jaka obsada??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja !!!

gorąco polecam :) Ogrodnik i Bobi najlepsi :) świetna komedia !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mayday. Run For Your Wife Ray Cooney Przekład: Elżbieta Woźniak Preferencje wiekowe: 15+. "MAYDAY" to niezwykle zabawna sztuka teatralna, okrzyknięta najlepszą współczesną komedią omyłek. Obok innych sztuk Ray'aCooney'a, brytyjskiego mistrza farsy, podbiła serca widzów Europy Zachodniej oraz Broadway'u. Od czasu polskiej prapremiery w 1992 roku była w repertuarze ponad dwudziestu polskich ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry