Widok

Mayoral- gdzie kupujecie ubranka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
U mnie w mieście zlikwidowano sklep firmy Mayoral i zastanawiam sie gdzie są jeszcze sklepy stacjonarne?
Jest kilka sklepów internetowych ale mimo, że już listopad kolekcja zimowa 2012/2013 jest w nich niedostepna.
Czy macie jakieś swoje miejsce gdzie można dostac kolekcję jesien-zima 2012/2013??
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Akpolu sprzedają Mayoral-a
też widziałam ostatnio sporo Mayoral'a we Wrzeszczu w Akpolu
Busko Zdrój maja Mayoral , maja tez sprzedaz internetowa wiec jesli ktos jest z daleka a chcialby kupic ciuszki tej firmy to polecam http://www.guliwerkids.pl/mayoral/
auchan rumia jest sklep firmowy
nowy butik Marajo - z ubrankami dziecięcymi w Gdańsku w alfa centrum marki Mayoral, w sobotę byłam na otwarciu, duży wybór ubranek :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
na Kartuskiej w sklepie stokrotkaibratek

Trafiłam w sieci na sklep z ubrankami Mayoral http://www.hoplik.pl/firm-zul-1436364354-Mayoral.html w super cenach. Nie ma to jak kupić w tradycyjnym sklepie ale niestety mayoral nie jest popularny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mayoral, nie należy do tanich sklepów. Jeansy dla dziewczynki na 3 latka za 156zł to barbarzyństwo ;-) W Next za tą cenę wyjdą dwie pary a jakościowo wychodzą tak samo. Mayoral natomiast ma cudne zimowe dwustronne kurtki i komplety czapka/szalik/rekawiczki.

Sopot - Dom Handlowy Monte oraz galeria Riviera Gdynia
Ale polecam bardzo miłe panie w Sopocie , które proponują również sporo promocyjnych rzeczy

Spodnie mają wyjątkowo wąskie nogawki. Mimo że mała jest bardzo szczupła, to wszystkie spodenki, getry są ciasne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry