Widok

Mąż kobieciarz...

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Heej. POMOŻECIE ? ;-)
Wydaję mi się,że mój facet jest kobieciarzem. :-(
Nie wiem co już myśleć , ale już na samym początku naszego związku po prostu bajorował przez telefon nawet kobiety. Czy jesteśmy na zakupach , czy w kinie i nawet u lekarza z dzieckiem ciągle mógłby bajerować kobiety. Robie mu przez to awantury ,ale on mi powtarza ,że to ja jestem tą jedyną itd . :-( Najgorsze jest to ,że tego nie czuję. :-/ Jest zawodowym kierowca i nawet z kobietą której nie zna jest na cześć i zaprasza na facebooka ją. Szlak mnie bierze , nie wiem co robić. Mówił , że się zmieni , na chwilę jest dobrze , później dalej to samo... Brakuje mi już sił... Co robić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kochana, ładnie nazwałaś zdrady.
Niezależnie od tego czym ten facet się kieruje - nie szanuje Cię, zdradza i okłamuje.
Z tego nic nie będzie chyba, że swój własny szacunek zdepczesz jak on to robi i zgodzisz się siedzieć w tej roli ofiary.
Pomyśl co będzie za kolejne pięć lat... kiedy Cię zostawi dla innej. Którą też będzie zdradzać.
Rozwód czy rozstanie to nie jest zło ostateczne. Przeżyłam z wielkim sukcesem, odzyskałam pewność siebie i znalazłam miłość swojego życia. Mężczyznę, który brzydzi się zdradą ;)

Wszystko przed Tobą, Mała!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rady Isztar generalnie ok ale co to znaczy "mieszkanie zabezpiecz na siebie i dzieci"? Mieszkanie ma status prawny i jest już w tej chwili czyjąś własnością. Co tu można "zabezpieczyć"?
Zachowanie Twojego męża jest denne i na pewno nie tylko w tym aspekcie chłop nie liczy się z Tobą za grosz. Gra się tak, jak przeciwnik pozwala - pozwalasz na wiele i to na pewno nie tylko jeżeli chodzi o te flirty. Podnieś głowę dziewczyno i nie rób awantur, zostaw go sobie, odsuń się, zajmij się sobą i dzieckiem. Jakie mąż ma zalety, że jeszcze jesteście razem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uciekaj...mialam to samo...tez kierowca zawodowy ma na imie Dominik!!!!!! Po twoim wpisie zastanawiem sie czy to nie tem sam człowiek!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak sytuacja się rozwinęła??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry