Widok

Mąż kobieciarz...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Heej. POMOŻECIE ? ;-)
Wydaję mi się,że mój facet jest kobieciarzem. :-(
Nie wiem co już myśleć , ale już na samym początku naszego związku po prostu bajorował przez telefon nawet kobiety. Czy jesteśmy na zakupach , czy w kinie i nawet u lekarza z dzieckiem ciągle mógłby bajerować kobiety. Robie mu przez to awantury ,ale on mi powtarza ,że to ja jestem tą jedyną itd . :-( Najgorsze jest to ,że tego nie czuję. :-/ Jest zawodowym kierowca i nawet z kobietą której nie zna jest na cześć i zaprasza na facebooka ją. Szlak mnie bierze , nie wiem co robić. Mówił , że się zmieni , na chwilę jest dobrze , później dalej to samo... Brakuje mi już sił... Co robić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak nie czujesz to olej go.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzeba było zastanawić się przed ślubem...
Skoro już wtedy tak było to czemu z nim jesteś? Tym bardziej jak mu nie ufasz i nie masz poczucia bycia tą jedyną...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bajeruje tzn co robi dokładnie? Porozmawiaj o tym z nim jak sie czujesz w takuej sytuacji, moze to cos da, albo kokietuj innych mężczyzn, zobaczy jak to boli.
Rozmawiam :-( przez kilka dni jest dobrze później powtórka z rozrywki... Nie jest to miłe jak czytasz wiadomość mojego faceta " zapraszam na kawę ,ale tylko sam na sam" gdy mu o tym mówię standardowo wybucha głupim śmiechem i mówi przestań to dla żartów. Jak ja bym zrobiła to co on to od razu walizki moje za drzwiami by stały...
Bajuruje... ? Używa słów aż za miłych do kobiet , nie wiem czym sobie zasłużyłam na to. Cierpię , ale on nawet się nie stara żeby coś zrobić. Myślę ,że taki już będzie. Tacy ludzie chyba mają to w krwi już...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak nie czujesz to olej , gorzej jak czuję. Ale ostatnio zaczynam myśleć czy ja ma prawdę go kocham...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiesz... nie chce Go bronic, bo jesli On np do Pani w miesnym wesolo zartuje o zapriszeniu na kawe sam na sam, ze cala kolejka to slyszy - takim czyms bym sie nie przejmowala ;)
image image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Trzeba było się zastanowić och , ale Ty mądra żebym wiedziała ,że się przewroce to bym wgl nie wstawała!!!
Poprostu obiecał mi , że się zmieni, ale ta zmiana idzie w drugą stronę widzę... A Ty byś ufała jak facet piszę do babki że na kawkę ją zaprasza tylko sam na sam . dużo o tym pisać mogłabym... To nie tylko jego jedna wpadka z takimi tekstami . Strasznie się pienił jak chciałam sprawdzić nr jakie do niego piszą / dzwonią wpadał w szał. :-/ Puste smsy które przychodzą so Niego. Ech ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie , to nie do Pani w sklepie. Wiadomość na gg wysyła... On nie zdąży wykasować albo jak zjedzie do domu w tyg to piszę z kobietkami widocznie w trasie bo one mu odpisuja później akurat trafia się tak , że jest w domu...Wczoraj też wróciłam od znajomej i nie uprzedzilam go o której będę i na telefonie pisał z kobietą której nie zna... Ja normalnie czuję że on piszę z kimś. Widzisz wczoraj zapytałam się dlaczego tak robi , wyszedł z domu pojechał w trasę i do trj pory cisza... Oczywiście nad ranem smsy że to ja jestem winna. Myślę że jestem bo ma wszystko podane na tacy jak jest w domu.
.
Nie ufałabym - ale ja sobie takiego męża nie wybrałam(nie związałabym się z babiarzem) ;)

Mam takiego, który zdecydowanie nie jest kobieciarzem i któremu mogę ufać.

"Jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz..."

Musisz się zastanowić czego chcesz. Czy chcesz dalej tak żyć? Kochasz go? Za co? Za swoje wyobrażenie jakby mogło być fajnie gdyby się zmienił? Za to że Ciebie nie szanuje i nie daje poczucia stabilizacji i bezpieczeństwa(chociażby uczuciowego)? Za wpędzanie w poczucie winy?
Wypisz sobie za i przeciw - Waszego obecnego i dalszego wspólnego życia, zalety i wady męża. Zobacz czego będzie więcej.
I raczej zapomnij, że on się zmieni... Skoro jeszcze tego nie zrobił, a wie, że takim zachowaniem Ciebie rani, denerwuje itp. Widać ten typ tak ma.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteś kobietą bez jaj.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
ile jesteście po ślubie? macie dzieci? od zawsze był takim babiarzem, bawidamkiem czy ma jakąś ostrą fazę od jakiegos czasu ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
olewaj to a sama rób tak jak on robi proste ;) wtedy może cos do rozumu przemówi bo osobiście nie lubie takich typów mężczyzn...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myślę że akurat "zemsta" w,postaci takiego samego zachowania niewiele pomoże, z tego co pisze autorka wynika ze mąż lubi flirtowac, tez myślę że przekracza granice ale on nie widzi w tym nic złego, pozostaje współczuć takiego męża,
Myślę że powinnaś przemyśleć mocno czy chcesz tak żyć, z ciągłą myślą w tyle głowy czy z tymi kobietami się umawia serio, po co? dla niego to zabawa, bawi się kosztem różnych kobiet a przede wszystkim Twoim, jeżeli naprawdę by cię kochał nie powinien tak robić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo ciężka decyzja, wiadomo że w życiu człowiek musi się godzić na różne kompromisy, ale tu musisz bardzo bardzo dobrze się zastanowić czy jesteś w stanie tak żyć, ciągle się zastanawiając czy przestał tak robić czy po prostu dobrze się kryje, czy nie robi tego jak jest na wyjeździe...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
"zawodowym kierowcą" znaczy taksówkarz, bus, czy tir czy jeszcze co innego?

zostaw go... weź rozwód

niezależnie ile masz lat (zakładam 27 to młoda klacz jeszcze) znajdziesz kogoś lepszego

a jak jemu faktycznie zależy, to gdy Cie straci to przed następnym związkiem się poważnie zastanowi i uratujesz jakąś inną laskę...

ja wiem, że wy jesteście z natury złośliwe i zawistne i zazdrosne, i dodatkowo jesteście polkami, więc bonus do zawiści i zło-życzenia sąsiadowi....

ale pomyśl... gdyby WSZYSTKIE laski tak robiły, to wszyscy faceci byli by idealni...

gdyby nie uszło mu to na sucho....

gdybyś teraz miała mieć nowego faceta, i ex laska tego faceta by go potraktowała tak jak Ci mówię że Ty masz potraktować swojego męża, to ten facet Twój nowynastępny by dostał od swojej ex kopa i się zmienił i Ty byś miała lepiej!

kapisz?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Yooo ! ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie jesteśmy po ślubie to mój narzeczony ... " Mąż" napisałam po prostu tak bo gdzie nie pójdę to mąż mąż mąż... I się przyjęło... Od 5 lat jesteśmy razem. Córeczka zaraz kończy roczek.
No na początku wszystko ładnie pięknie... Coś tak było z jego tekstami do kobietek ,ale nie przywiazywalam do tego tak uwagi... Po poprostu olewałam to , ale zaczął przeginac...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
No właśnie. !!!
Ciągle myślę , czy on piszę czy nie...
Czuję , że piszę... Może żeby nie te puste smsy nad ranem, wiadomości na GG czy zakrywanie ręką jak pisze smsy ... Dziwne to wszystko...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
O to chodzi. Tyle razy mówiłam mu , że jeżeli jestem kobietą to po cholerę piszesz , zapraszasz kobiety na facebook skoro ich nigdy na oczy nie widziałeś. Odp jego że to stare znajome...
SzcZerze: do jednej starej znajomej wczoraj napisałam to nie odp wgl , więc coś jest nie tak.
Najlepsze jest to , że to moja wina , ale ja mu nie karze pisać , gadać z nimi... Ale on ma pretensje do mnie , że ja robię mu awantury.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kobieta

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (16 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (74 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Adwokat Rozwód Gdansk (5 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

do góry