Widok

Mąż kobieciarz...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Heej. POMOŻECIE ? ;-)
Wydaję mi się,że mój facet jest kobieciarzem. :-(
Nie wiem co już myśleć , ale już na samym początku naszego związku po prostu bajorował przez telefon nawet kobiety. Czy jesteśmy na zakupach , czy w kinie i nawet u lekarza z dzieckiem ciągle mógłby bajerować kobiety. Robie mu przez to awantury ,ale on mi powtarza ,że to ja jestem tą jedyną itd . :-( Najgorsze jest to ,że tego nie czuję. :-/ Jest zawodowym kierowca i nawet z kobietą której nie zna jest na cześć i zaprasza na facebooka ją. Szlak mnie bierze , nie wiem co robić. Mówił , że się zmieni , na chwilę jest dobrze , później dalej to samo... Brakuje mi już sił... Co robić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bajeruje tzn co robi dokładnie? Porozmawiaj o tym z nim jak sie czujesz w takuej sytuacji, moze to cos da, albo kokietuj innych mężczyzn, zobaczy jak to boli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Trzeba było zastanawić się przed ślubem...
Skoro już wtedy tak było to czemu z nim jesteś? Tym bardziej jak mu nie ufasz i nie masz poczucia bycia tą jedyną...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak nie czujesz to olej go.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

Ulubione perfumy (8 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry