Widok

Mąż kobieciarz...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Heej. POMOŻECIE ? ;-)
Wydaję mi się,że mój facet jest kobieciarzem. :-(
Nie wiem co już myśleć , ale już na samym początku naszego związku po prostu bajorował przez telefon nawet kobiety. Czy jesteśmy na zakupach , czy w kinie i nawet u lekarza z dzieckiem ciągle mógłby bajerować kobiety. Robie mu przez to awantury ,ale on mi powtarza ,że to ja jestem tą jedyną itd . :-( Najgorsze jest to ,że tego nie czuję. :-/ Jest zawodowym kierowca i nawet z kobietą której nie zna jest na cześć i zaprasza na facebooka ją. Szlak mnie bierze , nie wiem co robić. Mówił , że się zmieni , na chwilę jest dobrze , później dalej to samo... Brakuje mi już sił... Co robić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kochana, ładnie nazwałaś zdrady.
Niezależnie od tego czym ten facet się kieruje - nie szanuje Cię, zdradza i okłamuje.
Z tego nic nie będzie chyba, że swój własny szacunek zdepczesz jak on to robi i zgodzisz się siedzieć w tej roli ofiary.
Pomyśl co będzie za kolejne pięć lat... kiedy Cię zostawi dla innej. Którą też będzie zdradzać.
Rozwód czy rozstanie to nie jest zło ostateczne. Przeżyłam z wielkim sukcesem, odzyskałam pewność siebie i znalazłam miłość swojego życia. Mężczyznę, który brzydzi się zdradą ;)

Wszystko przed Tobą, Mała!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rady Isztar generalnie ok ale co to znaczy "mieszkanie zabezpiecz na siebie i dzieci"? Mieszkanie ma status prawny i jest już w tej chwili czyjąś własnością. Co tu można "zabezpieczyć"?
Zachowanie Twojego męża jest denne i na pewno nie tylko w tym aspekcie chłop nie liczy się z Tobą za grosz. Gra się tak, jak przeciwnik pozwala - pozwalasz na wiele i to na pewno nie tylko jeżeli chodzi o te flirty. Podnieś głowę dziewczyno i nie rób awantur, zostaw go sobie, odsuń się, zajmij się sobą i dzieckiem. Jakie mąż ma zalety, że jeszcze jesteście razem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uciekaj...mialam to samo...tez kierowca zawodowy ma na imie Dominik!!!!!! Po twoim wpisie zastanawiem sie czy to nie tem sam człowiek!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak sytuacja się rozwinęła??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (404 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (74 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Euthyrox N25 - czy ktoś z Was również przyjmuje proszę o Wasze opinie . (47 odpowiedzi)

Witam, Miesiąc temu zaczęłam przyjmować lek EUTHYROX N25 na niedoczynność tarczycy mija miesiąc...

do góry