Widok

Mąż mnie zdradził, co robić??

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
> i nawet jesli bedzie chciał byc tancerzem albo fryzjerem --to co?
to juz nie prawdziwy mezczyzna?

Nieco się Isia zagalopowałaś. Facet-tancerz.. jeszcze ujdzie. Tolerancyjny jestem, choć mijam prawie codziennie zdjęcie wiszące na Operze Bałtyckiej. Scenka z jakiegoś baletu I. Weiss.. tytułu niestety nie pamiętam. Kobieta w centrum i 5-6 "mężczyzn" wokół niej. Z pewnością większość zna ten obrazek ;) No ale.. od biedy można ich za facetów uznać :D

Ale facet-fryzjer?
Musi być ci*ta! :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@zdradzona:

> Jestem w ciązy, co robić?

Donosić i oddać do adopcji zaraz po urodzeniu :D

Wyszłaś za faceta którego nie znasz i któremu nie ufasz. W dodatku jesteś z nim (chyba, bo tego nie piszesz) w ciąży.
Jesteś po prostu idiotką. Nie powinnaś się rozmnażać. A skoro juz tak wyszło.. adopcja będzie zdrowsza dla dziecka i społeczeństwa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Sadyl, to pojechałeś :D

A ja nie wierzę, że facet zdradza sam z siebie, z własnej zachcianki. Zdrada to wina obu osób będących w związku.

No i rozmowa przede wszystkim - a nie rady na forum..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
> ja nie wierzę, że facet zdradza sam z siebie, z własnej zachcianki.

Ruda.. to pojechałaś... ;)
Ja wierzę.
Nic nie wiemy o wieku autorki wątku i jej męża.
Na moje: idiotka związała się z chłopcem, myśląc, że to mężczyzna.

O ile oczywiście cały wątek nie jest fake'iem.. bo letko tym zalatywa ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ej no bez jaj. Facet nie pójdzie do innej, bo "o mam dobry dzień, żonka mi dziś zrobiła dobrze, ale pójdem sem jom zdradzić, taki bedem cham" - to się po prostu nie dzieje :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
W sumie Rudzielcu coś w tym jest, co piszesz :)
Zadowolony małżonek nie szuka odskoczni. Może się trafić spontanicznie (przypadkowa okazja w sprzyjających temu warunkach - np. na jakiejś zakrapianej imprezie). Jednak nawet jeśli się coś takiego przydarzyło, to powtórka (a przecież po to zapisuje się nr tel) nosi już znamiona premedytacji. W spełnionym związku, po ew. "wyskoku", byłby moralniak a nie chęć kontynuacji.
Korzystania z usług dziwek pod to nie podepnę, bo jest to poza moją zdolnościa percepcji rzeczywistości :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może facet jest sexoholikiem? A tu żona w ciąży, pewnie z samopoczuciem różnie bywa... Ale ja bym to podciągnęła pod rodzaj "nienormalności".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nienormalne jest, gdy dziewczyna na kilka dni przed swoim ślubem namawia innego faceta na głębokie... o czym to świadczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sam, rozwiń temat, bo nie bardzo rozumiem...
Taki problem ma głębsze podłoże, ale nie będę tego rozwijał bo i tak nie zrozumiecie. Bez obrazy oczywiście, ale już to przerabialem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wszyscy jesteśmy w jakiś sposób nienormalni ;)
Kobiety zdradzają, faceci zdradzają...
...najważniejsze to nie dać się złapać, no facet z tego tematu to jakaś piczka, skoro go żona rozgryzła na podstawie takich dowoów :P
(o ile to prawda)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
>nie będę tego rozwijał bo i tak nie zrozumiecie

No, tak, bo same tłuki tu zaglądają :/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
sam może chciała ostatni raz z innym ? ;D)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sam na moim osiedlu korzystałem z usług fryzjera-faceta i mogę powiedzieć że byłem zawsze zadowolony.
Ale skoro przejdzie kobieta dowódca czołgu (znam taka jedną z Izraela) to czemu facet- fryzjer ma nie przejść?
"Kobiety zdradzają, faceci zdradzają.."

No i idea swingingu całej masie ludzi nie podchodzi, no bo przecież taka niemoralna.. Moim skromnym jest to o wiele lepsze niż zatajane skoki w bok, przy utrzymywaniu fikcji tradycyjnego związku..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ruda89, niekoniecznie piczka. Jemu może wcale na niej nie zależeć i może mieć zupełnie gdzieś, czy go zdemaskuje czy nie. Piszę tak dlatego, gdyż w mojej wsi był taki przypadek, moja była przyjaciółka była kochanką takiego człowieka.Żona znajdowała zdjęcia jego kochanek, często wyjeżdżał, nie wracał na noc do domu.Patologia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie o to mi chodziło że tłuki, ale że rozwiązanie problemu zachacza o zbyt trudne do przyjęcia wartości, a dzieje się tak dlatego że ich nie rozumieją ;) choć przyznać muszę że niewielki ułamek tylko bierze je sobie do serca :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pewnie wiązało się to też z przywiązaniem ekonomicznym.. Typu jego dom, ona tylko lokatorka i w dodatku jest pełna rozdzielność majątkowa między nimi. Smutne to, ale często się zdarza.
Racja.. bardzo smutne i bardzo często się zdarza.. zbyt często .
I po tej pokrętnej odpowiedzi łatwiej się domyślić, co miałeś na myśli. No, dzięki :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry