Widok

Mąż ze mną nie śpi

Mąż ze mną nie śpi. Stwierdzam fakt. Powiem tyle, próbowałam już wszystkich standardowych sposobów i próbowałam xyz miesięcy na wszelkie sposoby. Nie, nie jest gejem. Traktuje mnie normalnie, rozmawia, nie izoluje się w jakimś ekstremalnym stopniu, po prostu nie ma tej jednej rzeczy - nie śpi ze mną.

Wytłumaczę może, czemu to jest dla mnie problem, poza standardową biologiczną frustracją: czuję się niekochana, niechciana, bezwartościowa i czuję się po prostu jak śmieć codziennie wieczorem. Nie radzę sobie w tej chwili kompletnie. Nie jestem w stanie zasnąć, jeśli on o tej samej porze idzie spać. Czuję się upokarzana każdą chwilą, gdy on jest wieczorem koło mnie i nic ode mnie nie chce.

Nie wiem, co zrobić, nic nie skutkuje, ani rozmowy, ani wszelakie sposoby wzbudzenia chęci na łóżko. Jestem w tej chwili w głębokiej depresji gdzieś tam, zmuszam się tylko do chodzenia do pracy, natomiast na niczym mi już nie zależy.

Jeśli ktoś ma coś sensownego do powiedzenia, albo podobny problem, proszę o kontakt.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
to miało byc do zielonego, lub do tych co 3 razy w tygodniu sa w stanie doświadczyć tegoż zasczytu błogiego ;)

pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znaczy są zaszczyceni tym zaszczytem.
No przecie spać z nią nie będziemy!!!

;P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
I Alleluja!!!

:)

ps. dobranoc wszystkim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję tym, którzy wypowiedzieli się miło. Zwłaszcza osobom, która napisała do mnie na priv.

Do domorosłego detektywa - nie, nie jestem "menedżerką w korporacji" (cóż za stereotypowe i ograniczone myślenie).

Mój post dotyczył określonego problemu w życiu osobistym i fajnie, że odezwały się do mnie osoby mające podobne doświadczenia lub mające pomysł na to, co zrobić. Cieszę się, że reszta z was miała chwilę radości, życzę powodzenia w życiu osobistym i zawodowym. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"osobom, które napisały", oczywiście.
kosiam cię .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to hcoc domnie ja sie przespie z toba
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
śpij z pluszakiem i po kłopocie/najlepiej misiem jakimś/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze on ma jakis kryzys? w pracy nie idzie? moze fizycznie..cos sie zmienilo i nie moze..moze..pogadaj z nim?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może on nie chce z nią spać?!

...

z jakiegoś powodu...
może puszcza w nocy bąki ....

i dlatego.
ale on, czy ona?

;P
no przecież, że nie on ... :P

Faceci nie puszczają w łóżku bąków :P
no nie, tylko motylki przecież puszczają!

;P
ja mogę z tobą pospać a rano przeanalizujemy co ewentualnie może być z tobą nie tak?
odp.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też tak pomyślałam, że to może o to chodzić...
współczuje ja mogę się z Tobą przespac pozdrawiam
a Kręgosłupek wytrzyma? :)
Jak maz nie daje ci satysfakcji to moze ja moge.. pozwole Ci byc kobieta w tym trudnym meskim swiecie az bedziesz prosic o jeszcze resztka tchu.. lozko jest waxzne moze zacznic ty go ignorowac i moze zauwazy zmiane lub macie juz siebie dosc.
do góry