Widok
Meble RINGO BRW i łóżko KURA IKEA dla dziewczynki
1. Biurko Black Red White z serii Ringo cena 370 zł

2. Dwie komody Black red White z serii Ringo cena 270 zł/szt
Ja mam położoną jedna na drugiej z powodu małego metrażu

3. Cztery półki Black Red White z serii Ringo cena 60 zł/ szt.

4. Łóżko Ikea z serii Kura z dwoma materacami cena 300 zł

5. Zabudowa typu Komandor 2 x drzwi pełne i 2x lustra cena 600 zł

2. Dwie komody Black red White z serii Ringo cena 270 zł/szt
Ja mam położoną jedna na drugiej z powodu małego metrażu

3. Cztery półki Black Red White z serii Ringo cena 60 zł/ szt.

4. Łóżko Ikea z serii Kura z dwoma materacami cena 300 zł

5. Zabudowa typu Komandor 2 x drzwi pełne i 2x lustra cena 600 zł

Piniu ewidentnie widać,że chcesz na tym zarobić.
Ludzie nie są głupi, i czasami lepiej za tę sama kwotę mieć meble nowe niz używane .
Wczesniej pisalas ze dwie komody i 2 polki za 500 zł, a teraz ze dwie komody za 500 i półki gratis. Gubisz się w tym ,co piszesz.
Pozatym jak na uzywane meble to naprawdę masz drogo.
Ludzie nie są głupi, i czasami lepiej za tę sama kwotę mieć meble nowe niz używane .
Wczesniej pisalas ze dwie komody i 2 polki za 500 zł, a teraz ze dwie komody za 500 i półki gratis. Gubisz się w tym ,co piszesz.
Pozatym jak na uzywane meble to naprawdę masz drogo.
BRW do tanich nie nalezy? zalezy na jakie serie mebli się patrzy.
Teraz w tych czasach lepiej kupić meble minimalnie tansze,ale miec nowe.
Uzywane są jakie są, nie kazdy o nie dba, z przodu moga wyglądać b.dobrze, a z tyłu juz nie najlepiej.
To,ze niby sprzedajesz je za pol ceny to zadna łaska z twojej strony, w koncu to meble używane,i tak dalej widać,ze chcesz na nich zarabiać.
Teraz w tych czasach lepiej kupić meble minimalnie tansze,ale miec nowe.
Uzywane są jakie są, nie kazdy o nie dba, z przodu moga wyglądać b.dobrze, a z tyłu juz nie najlepiej.
To,ze niby sprzedajesz je za pol ceny to zadna łaska z twojej strony, w koncu to meble używane,i tak dalej widać,ze chcesz na nich zarabiać.
Nie denerwuj się masz prawo do swojego zdania - szanuję to.
A patrzymy na serię RINGO
http://brw.com.pl/pl/produkt/837-POL%2F7%2F2/8-Pokój+dzienny
http://brw.com.pl/pl/produkt/845-BIU4S%2F120/58-Biurka+i+stoły+biurowe
http://brw.com.pl/pl/produkt/858-KOM4S%2F7%2F8/131-Komody
Lenka napisała:"Uzywane są jakie są, nie kazdy o nie dba, z przodu moga wyglądać b.dobrze, a z tyłu juz nie najlepiej." - bez komentarza :) Mogę tylko napisac tyle, że nie każę nikomu kupować kota w worku, przyjeżdża się i się ogląda :)
Pozdrawiam miłego dnia :D
A patrzymy na serię RINGO
http://brw.com.pl/pl/produkt/837-POL%2F7%2F2/8-Pokój+dzienny
http://brw.com.pl/pl/produkt/845-BIU4S%2F120/58-Biurka+i+stoły+biurowe
http://brw.com.pl/pl/produkt/858-KOM4S%2F7%2F8/131-Komody
Lenka napisała:"Uzywane są jakie są, nie kazdy o nie dba, z przodu moga wyglądać b.dobrze, a z tyłu juz nie najlepiej." - bez komentarza :) Mogę tylko napisac tyle, że nie każę nikomu kupować kota w worku, przyjeżdża się i się ogląda :)
Pozdrawiam miłego dnia :D
To chyba musisz miec luzem ustawione te meble ,ze mozna zobaczyc jak wygladaja z tyłu, czy np. nie są zawilgocone,zagrzybione.
z tych linków wynika,ze tyle ile sobie zyczysz za meble to nie połowa ceny tak jak wczesniej napisalas.
Połka 109 zł z linku, a Ty chcesz 60 zł.
Biurko 619 zł a Ty chcesz 370zł.
Więc gdzie tu połowy cen dziewczyno?
za dwuletnie i używane meble?
Moze oddaj do komisu tam Ci zapłacą za nie własciwa cenę, zobaczysz ile są warte :)
z tych linków wynika,ze tyle ile sobie zyczysz za meble to nie połowa ceny tak jak wczesniej napisalas.
Połka 109 zł z linku, a Ty chcesz 60 zł.
Biurko 619 zł a Ty chcesz 370zł.
Więc gdzie tu połowy cen dziewczyno?
za dwuletnie i używane meble?
Moze oddaj do komisu tam Ci zapłacą za nie własciwa cenę, zobaczysz ile są warte :)
Biurko 669 zmień sobie kolor frontów na stronie a potem mnie podliczaj dziewczynko. Białe fronty są droższe, w komodach również.
"To chyba musisz miec luzem ustawione te meble..." - nie wiem jak ty masz w domu ale ja nie mam mebli poprzykrecanch do podłogi jak naczynia w barze mlecznym za PRL-u. Naturalnie że je przesuwam chodziażby do zmycia podłogi...ty masz pajęczyny za meblami?
"To chyba musisz miec luzem ustawione te meble..." - nie wiem jak ty masz w domu ale ja nie mam mebli poprzykrecanch do podłogi jak naczynia w barze mlecznym za PRL-u. Naturalnie że je przesuwam chodziażby do zmycia podłogi...ty masz pajęczyny za meblami?
Novia tak sobie rzuciłam tym mercedesem :P Ja sobie zdaję sprawę z tego, że każdy kupujący szuka jak najtaniej a sprzedający nie chce oddać za darmo :) Zawsze idzie się dogadać. Pani, która chciała za 400 zl nie odpisała mi a nawet nie miałam okazji jej napisać na priv bo nie jest zalogowana (jak większość).
Łoooo matko ależ tu się rozkręciło!!!! Najlepiej to sprzedać coś za darmo, zawieźć do domu własnym transportem i na własny koszt i zapłacić za to że znalazł się chętny!!!
Lenka to sprawa Pini za ile sprzedaje a nikt nie musi tego kupować jak nie chce! A Ty chyba z nudów szukasz gdzie można coś złośliwego napisać!!!!
No nie mogłam się powstrzymać.......
Lenka to sprawa Pini za ile sprzedaje a nikt nie musi tego kupować jak nie chce! A Ty chyba z nudów szukasz gdzie można coś złośliwego napisać!!!!
No nie mogłam się powstrzymać.......
Też nie mogę się powstrzymać.....
Jak tak można wytykać komuś że chce zarobić na sprzedaży mebli za które zapłacił duuużo więcej - to aż śmieszne jest.......
A co do mebli to są super - ja chciałam komody ale mąż się nie zgadza więc nawet nie pisałam o ewentualnym zejściu z ceny. Ale gdybyśmy się zdecydowali to bym się targowała a nie oskarżała autorkę o to że chce zarobić.
Powodzenia w sprzedaży :)
Jak tak można wytykać komuś że chce zarobić na sprzedaży mebli za które zapłacił duuużo więcej - to aż śmieszne jest.......
A co do mebli to są super - ja chciałam komody ale mąż się nie zgadza więc nawet nie pisałam o ewentualnym zejściu z ceny. Ale gdybyśmy się zdecydowali to bym się targowała a nie oskarżała autorkę o to że chce zarobić.
Powodzenia w sprzedaży :)