Widok

Meble Vox czy Wójcik?

Grabówek Temat dostępny też na forum:
Witam,

zastanawiamy się nad kupnem mbli do sypialni (szafa + komoda + łóżko) i wybieramy między Vox (Romeo i Julia lub Inbox) oraz Meble Wójcik (System Claro).
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć, jak się sprawują i co lepiej wybrać?

pozdrawiam,
Maciej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ikea.
może bierzesz jeszcze inne firmy pod uwagę? Iszafy maja teraz promocję na zakup mebli, rozdają rabaty bez niczego.. sam zamierzam skorzystać z ich rabatu.. firma wydaje się być solidna, mam nadzieję że się nie zawiodę.. powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wybierajac sposrod tych dwoch wybralabym ( i wybralam bo posiadam takie meble) Vox Romeo i Julia. To, co na pewno moge o nich powiedziec to bardzo trwale i funkcjonalne. Kupowalam tez meble w innej firmie i niestety szybko bylo na nich widac slady zniszczenia, kiepskie kleje, przodu szuflad odpadaly, rozklejaja sie... O voxie nic takiego nie moge powiedziec. Mam je juz kilka lat, teraz dokupilam lozko i jestem z zakupu bardzo zadowolona. Poza tym są bardzo pakowne i funkcjonalne.
Zdecydowanie Vox. Posiadam HiFi i po prostu mega super.
Posiadam komode i łozko z Vox-Romeo i Julia od 4,5 roku.Nic sie z nimi nie dzieje,nadal wygladaja jak nowe.
Tez mam Romeo i Julia w sypialni juz 7 lat. Jak za ta cene nie mam sie do czego przyczepic. Moze poza szufladami pod lozko, male i malo wytrzymale. Poza tym wszystko sluzy do dzis.
A ja mam Wójcika i trgedia ! Co prawda w salonie a nie w sypialni, ale ledwo wytrzymały 2 lata gwarancji i cały laminat się odkleja. Nie polecam !
Ja mam zarówno meble Voxa i Wójcika, kupiłam w bardzo atrakcyjnej cenie w Agacie, myślałam, że z 3 lata mi posłużą. Jednak muszę przyznać że już ponad 5 lat je mam i nadal są w bardzo dobrym stanie i świetnie się prezentują.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Wyposażenie restauracji (66 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

do góry