Widok

Meble kuchenne z firmy AREDO

Czy ktoś może korzystał z firmy AREDO z Gdańska. Mają niezłe pomysły, ale są dość drodzy. Może macie inne opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
za pomysły tzreba płacić
w nomi sprzedają zestawy za 600zł
zawsze możesz kupić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Tak, korzystałam. Aredo projektowali i robili kuchnie do mojego domu.
Moja opinia - pozytywna, poleciłam mojemu znajomemu - jest własnie w trakcie realizacji. Co do cen - sprawdziłam wczesniej kilka firm i uważam, ze cena jaką zaoferowało Aredo była w miare ok.
Montaż troche sie przedłużył (nie trwał tak jak mówiono 2 dni), ale musze przyznać ze montażystow mają świetnych!

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja również korzystałem z usług tej firmy, gorąco polecam, miła obsługa i fachowy montaż, kuchnia dopięta w terminie na ostatni guzik, po objechaniu wielu salonów firma Aredo przedstawiła najlepszą ofertę, mają fajną galerie swoich projektów na www.aredo.pl Polecam wszystkim,
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
ja również mam problem z firma AREDO, projekt podpisany umowa zawarta, połowa kuchni zamontowana i nagle się okazuje, że trzeba projekt zmieniać bo wybrałam coś co jest niedostepne. dawno miała stać kuchnia a teraz sie okazuje, że to moja wina, że nie stoi. wszystko było wybierane z palet dostarczonych przez projektanta tak więc powinno byc a nie ma :/

nie polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
za każdą nie dokręconą śrubkę, za to, że meble nie mieszczą się w zwymiarowanym wcześniej pomieszczeniu, za zniszczoną podłogę, za zniszczone ściany odpowiada producent mebli,
sam zajmuję się produkcją mebli i nigdy nie zdarzyło się, żeby za moje błędy, których zresztą było mało - płacił klient. Nie po to oni wydają kupę kasy, żeby jeszcze musieli płacić za czyjąś niekompetencję.
zapraszam do odwiedzenia mojej strony http://www.czerniawski-meble.pl
Przyjmuję taką ilość zleceń, żebym wiedział, że wyrobię się z terminem opisanym w umowie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
To niech Pan poda jeszcze jakies przkładowe ceny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
każda kuchnia jest inna i każda ma swoją cenę, ceny zaczynają się od 3000 do 17000 - 18000. wyżej to już kuchnie full wypas:) - elekryka w szafkach itp.
A gdzieś można zobaczyć na żywo Pana kuchnie?
niestety, nie mam studia kuchennego, pozostaje jedynie galeria zdjęć na www
To słabo. W pracowni też Pan nic nie ma z bieżących prac?
Słabo czy nie to już Pana ocena. Nie znam stolarza, który miałby swoje studio, większość z nich ma zlecenia z polecenia. Poza tym, studia kuchenne zamawiają gotowe już szafki z zakładów produkujących seryjnie lub podnajmują doświadczonych stolarzy (nie mających www) - stąd cena mebli w studiach znacznie droższa.
W pracowni owszem, jednak dopiero po Nowym Roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale sam Pan wie, nie kupuje się kota w worku :)
Gdy sie kupuje kuchnie za duże pieniądze trzeba byc pewnym efektu.
Nawet tu na forum stolaży ogłasza się na pęczki i tak naprawdę jedynym kryterium, może być zweryfikowanie ich rzeczywistych prac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Całkowicie się z Panem zgadzam. Szczerze powiem, że sam się dziwię czasem moim klientom, którzy dają mi po kilka/kilkanaście tysięcy zaliczki i pomimo moich nalegań nie chcą brać pokwitowania!
Każdy stolarz wykona meble wysokiej jakości (materiały) ale nie każdy potrafi je zamontować dokładnie.
Jeżeli będzie Pan już rozmawiał z jakimś stolarzem, proszę zapytać na jakich elektronarzędziach pracuje, i podstawa czy ma zagłębiarkę z szyną (piła tarczowa). Fajnie by było gdyby miał profesjonalny niwelator laserowy.
Sęk w tym, że im lepsze ma narzędzia tym dokładniejszy montaż, choć wiadomo, że to nie zawsze gwarancja dobrego stolarza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Raczej sumienność decyduje niż narzędzia, bo one głownie przyspieszają pracę.
Ja spotkałem siez odwrotnym zwyczajem, wykonawcy przynosili materiały i dopiero potem oczekiwali zwrotu. Inaczej cieżko
się doczekać zakończenia inwestycji :)
Znacznie wyższa cena? HEh nie do końca. Byłem w kilku studiach i u kilku stolarzy. Owszem były różnice, chociaż nie zawsze stolarze byli tańsi! Z resztą nie były to różnice typu 10 tys.
"Tani stolarz" to taki troche mit...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Owszem, czasem się zdarzy, że i stolarze potrafią być tansi, nie ma reguły. Jednak częściej to studia będą droższe
Ale pewnie mają powtarzalność wykonań. A stolarzowi jak wyjdzie tak wyjdzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A właśnie się z panem nie zgodzę,nie ma reguły. Robimy prawie to samo,ale jakość wykonania u każdego jest swoja....Konkurencyjne ceny to nie wszystko,liczy się także np.opieka gwarancyjna:)))a wie Pan jakie ludzie maja stereotypy na temat stolarzy...
Wiadomo, przecież było też już kilka tematów na forum, na tematy typu, wpłaciłam zaliczkę stolarzowi i........... no i wielkie nic. (Podobne tematy dotyczyły ekip remontowych). Z resztą znajomy, który nie ma czasu zajmować się remontem i wybierał jak dotąd ekipy wg ceny, właśnie wyrzucił drugą ekipę. Z resztą pamiętam jak raz z nim pojechałem zobaczyć jak im idzie, to jedyne co pamiętam to CHWD napisane na zakurzonej szybie ;))) Istni magicy.

Ja w swoim przypadku wolałem nie ryzykować kilku groszy i jak wpłacałem zaliczkę na meble to miałem podpisaną umowę, dostałem fakturę itp... Mimo, że znajomi mi polecili firmę to i tak sprawdziłem kilka dodatkowo i cenowo nie było jakiejś tragedii. Byli tańsi, byli drożsi.
Piotrusiek jak chcesz namiar to podbij na pw.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Jasień

Oliwkowa Park (84 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2321 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2321 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

do góry