Widok
Mazex nie jest specjalnie drogi, ale unika jakichkolwiek "grubszych tematów. Robią wyłącznie proste rzeczy - wymienią hamulce, olej itp.. Jeżeli cokolwiek bardziej skomplikowanego, wymagającego więcej czasu to nawet maski nie podniosą. W sumie to ich rozumiem, nie chcą się babrać trzy dni żeby zarobić na tym 200 zł.
Odradzam mechanika z kiełpina z goplańskiej 27 o ile dobrze pamiętam, miałem niestety bardzo przykrą i kosztowną przygodę z tym mechanikiem, nie będę się rozpisywał co dokładnie ale na poprawki po jego partaczej robocie jeździłem kilkanaście razy i bez skutku oczywiście za swoje błędy jakie popelnił policzył mnie i z usługi która miała kosztować 250 zł zrobiło się ponad tysiąc zł. NIGDY WIĘCEJ USŁUG U TEGO PANA.
Polecam "Tom Serwis" koło auchan.
Polecam "Tom Serwis" koło auchan.
dokładnie tak, ceny są naprawdę bardzo dobre w porównaniu do innych warsztatów w których niestety często nie mają zielonego pojęcia o mechanice i narażają ludzi na dodatkowe koszty i problemy z autem z winy własnej niekompetencji .
W warsztacie Tom Serwis naprawdę jest uczciwe podejście i sumiennie wykonana robota, więc szczerze każdemu polecam.
W warsztacie Tom Serwis naprawdę jest uczciwe podejście i sumiennie wykonana robota, więc szczerze każdemu polecam.
RING polecam, tak z czystym sumieniem. Na początku kupowałem u nich tylko opony, ale po czasie i serwisowałem - bardzo polecam! http://www.ringopony.com.pl/